Birlikte olmak istediğiniz erkeğin vucudu nasıl olmalıdır?
Zayıf şişman uzun kısa vs. vs. kaşı gözü burnu giyimi kuşamı falan ?
Zayıf şişman uzun kısa vs. vs. kaşı gözü burnu giyimi kuşamı falan ?
Uzun boylu 182 felan genis omuzlu yapili kasli gibi duran ama aslinda etli butlu 80 kilo felan az göbek balkon göbekli koyu kumral hafif cekik gözlü kahverengi elamsi gözler saclar normal hafif dalgali hafif tüylü ne orman gibi nede kadin gibi biraz killi iste dudaklar dolgun burun hafif büyük...Asalaeti yürüyüsünden belli olan...
Giyim bildigimiz spor yeri geldiginde elegant bazende kro gibi...Bazen bakmisin kumas pantolon giymis bazen bakmisin kot altinda converse yada ne bilim... Yani kisacasi benim sevgilim gibi olmali hahah:D:D
Ben hippi tarzi erkekleride seviorum hani su saclari uzun örüklü sokak ortasinda gitar calan samba oyniyan greenpeace ci yoldaslarim :D
cok uzun olmalı 1.84 uzerı olmalı kesınlıkle.beli cok ınce erkekten hoslanmam kalın olsun bıraz.azıcık gobegı olabılır.cok balon gıbı kası olmasın.saçlar dıkık olcak bı kere.spor gıyınsın v yakalı pembıs tısortler gıymesın dar paça gıymesın tespıh gıbı kolye takmasın kumral yada sarısın olsun boyle bırı varsada gelsın benı bulsun:P
diyosun
:)))
sarisin dedin dunyalari verdin simdiki kizlarda esmer takintisi varda
kimi kızlar hani özellik sayar da şimdi ayağı yere bassın yeter diyo...
Genel olarak herkes oyunu esmerden yana kullanıyor . :)
esmerden bawka birini gormediler ki yazik onlara bir acilmalari gerek dunyaya
Cevap
3Cevap
Fit olmasını isterdim spor yapan birisi olduğum için.Bunun yanında geniş omuzlara sahip olmasını isterdim hafif kas olması kollarında hoş gösterirdi kendisini.Kumral esmer olabilir sarışın sevmiyorum.
benim cevaplamama gerek kalmadı :)
benden çok uzun, karakaş kara saç beyaz ten olsun( direk sarışında olabilir:) zayıf olsun isterdim. ama sevgilim var ve ne yazık ki hayalimdeki tipte değil:) ama seviyorum şöyle böyle olsun diyerek olmuyor anlıyacaın;)
Sarışın erkekler her zaman esmerlere göre daha çekicidir.Türkiyedeki erkeklerin geneli esmer olduğu için ,kızlarda bulamadıkları için sarışın erkekleri itici geliyo derler.Ama bulduklarında yapışırlar hemen,Tecrübe :D
bırak şimdi
erkek dediğin tek cins olur evlat.
Uzun boy, geniş omuz, kaslı kollar, six pack, adonis kası. Kısaca biscolata reklamı da izlenebilirsin.
sen bisc hakk edecek kadar guzelmisin?
Kilolu olmamalı, güçlü üçgen bir vücudu olmalı. Ben kendime o kadar bakmışım, o da bakmış olmalı..
uzun boylu fit esmer ama kara olmuycak saçlar koyu ten açık renk.. bebek yüzlü olmalı
dürüst ve kendine bilen biri olsun ve çok kilolu da olmasın zayıfta sevmem yani boyuda kısa olmasın
alayım sana o zaman böyle birisini
uzun boylu mümkünse esmer tüysüz atletik ama hafif
sizin esmer sevdaniza... biraz one bak
adonis adonis diyolarda bunu yapmasıda kolay değilmiş :S
nefes alsın uleyn demicem tabiii yok ben almıyım lez olmaya karar verdim gari
mantıklı bi cözümleme :) sonra pişman olmada
Biraz gobekli olabilir uzun kara gozlu kara kasli esmer kumral olabilir sarisin olmasinda.
sende beni anlattın :)
:)))
arkdaş göbeğin neresi çekici ya birisi çıksın bana bunu izah etsin lütfen .Göbekli bi erkek doğru düzgün oturamaz kalkamaz çevik değildir atik değildir hiç bir fiziksel aktiviteyi iyi yapamaz sevişmekte dahil(göbekli arkşlar öyle söylüyo) buna rağmen bu göbek manyaklığının atletik çakı gibi posidon gibi insanlar varken amacı nedir yani ?
kardeş üstüne yatınca yastık gibi olacak :)
sarisini hakk et once gerizakliiiiiiiiii
Farketmiyo, cok ince Cirpi gibi olmasin, siskoda olmasin
Sevgilimin vucudu tas gibi, sarildimmi nefes alamiyorum, ama yine bayiliyorum o iri vucuda
Esrarengiz bir görünüşü olmalı.Ben tek tek yavaş yavaş keşfetmeliyim.
esrarengiz biri vay bee bunları cok duyduk en sonunda bi tane oduna gidiyosunuz
şu olsun bu olsun boyna bi şeyler istiyolar karşılığında sende ne var "0" ben şimdiye kadar kuantum fiziği tartışıp dolu dolu şeylerden sohbet edebileceğim bi kız bile görmedim ünv de olmama rağmen .Sende ne var ki ne istiyosun
biraz daha bacaklarını güçlendirirse tadından yenmez ;)
işte bu evreka evreka dedirten cinsten.
uzun boylu esmer orta kilolu karizmatik olsun:D:D
kasli olsun killi olmasin yeter.
2 tarafında fit vücutlusu makbuldür
haklısın kardeş
iyi olsun güzel olsun benim olsun
uzun normal yakışıklı dolgun kalçalı
aha ben :)
gizli olmasın bir de:D
aynı zamanda gizemliyimde ondan gizli :)
uu beybi :D
kaslı kendine güvenen bir duruş
sarışın ve kısa olmasın
benim sevgilim gibi olmalı:)
ciddi olamassın :)
odun gibi
meşe kentane gürgen palamut :)
Hepsinden azar azar olsa daha iyi olur:D
sen nasıl birisin :)
bilmem:)
:D
Adam olsun yiter.