Gerçekten sizi isteyen bir erkekle olmanın yolu?

Bana kalırsa erkeğe bir şey yapmayacaksın. Bir şey yapmayacaksın derken gidip görmeye çalışmayacaksın, o gelirse konuşacaksın ama özellikle gidip konuşmaya bir şeyler yapmaya çalışmayacaksın yani. Bana kalırsa biz kadınlar o yüzden gerçekten bizi isteyen erkeği göremiyoruz, çünkü kendimizi bizi istemeyen erkeklerle çok fazla meşgul ediyoruz. Bi' içimize dönüp kendimizle ilgilensek, kimseyle ilgilenmeye çalışmasak, size ulaşması gereken, size ulaşacağı yolları buluyor. Siz kendinizi başkalarıyla çok fazla meşgul ederseniz o yollarda trafik oluyor 😉

Hem kim bilir belki sizin de o çok istediğiniz erkeğe yeşil ışık yakmış olursunuz böylece. Çünkü kadınlık enerjisini taşıdıkça gerçek erkekleri çekersiniz. Hala umut gördüğünüz gibi, ama ona ulaşmak için onu görmek için onunla konuşmak için bir şey yapmıyorum..

Güncellemeler
1 yıl
Bence kadınlar kendilerini istemeyen erkeklerle zorla ilişki yaşamaya başladıklarında değerleri bilinmiyor. Yani o erkek sizi gerçekten istemiyordu ki, sen onu zorladın, ne bekliyorsun başka? Bu ilişkide mutlu olmayı mı? Erkeğin fıtratında bu var bence. Bırakın modern eşitlik masallarını, herkes kendi fıtratıni yaşamalı. Ben böyle düşünüyorum. Kendi içine çekilip kimseyle ilgilenmeyince erkekler sana gerçekten ilgi duyduklarını anlıyor ve senin için bir şeyler yapmaya başlıyor.
Gerçekten sizi isteyen bir erkekle olmanın yolu?