Çok mu iğrenç ama evli değilim ağdA DA COK ACI YA. aranızda benım gıbı kızlar var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılkılı dinlendirmek nedir ya :D :D peki yaptığın şeyin hiç hoş birşey olmadığını sana şöyle izah edeyim;
bir yere misafirliğe gidiyorsun ama haber vermeden çarşıdasın birden aklına geliyor ve gidiyorsun bir bay yada bayan arkadaşına. daha sonra eve girdiğin de öyle bir manzara ile karşılaşıyorsunki kir pas is leş, kısacası her yer her yerde den ziyade, her yer çok başka yerde... sence o misafirliğe gittiğin arkadaşın utanmaz mı bu durumdan ve sen ayy kızı/çucuğu utandırdım tüh keşke haber verseydim demez misin yada en önemlisi LAN NE PİSLİK İNSANLAR VAR! demez misin?
Ben şahsen derim ve diyorum da; LAN SEN NE PİSLİK BİRİYMİŞİN... ÖFFFFFFFFFFFF03 Yorumla
Soran+1 yılsenden daha temızım meraklanma sen. kıl sonucta pislik değildir sadece kadına yakısmayan bıseydır duzenlı temızlenıp dusunu aldıktan sonra ne pisliği olucak erkeklerde her zaman kıllı pis mi oluolar? mantıgın yanlıss. ama kadına kıl yakısmıor zaten.
Soran+1 yılahhaha sen nerden bılıosun sende denedın herhalde canım :D kişi kendinden bilirmiş işi.. yol al hadi görende cillop sancak seni allah bilir şuan kıl yumağı gibisindir de burda erkek tavlamak ıcın laf ediosun hahahah :D 2'le bebeğimm burda sana yer yok;)
Soran+1 yılyavrumm okuman yazman yok mudur yoksa var da salak ayagına mı yatıyorsun :D which one do u prefer baby? hadi naşşş naş ergen style
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Evli olup olmaman ya da yaz kış olup olmaması önemli değil bence. Vücudunu her zaman teniz tutmalısın. Biri görmüyor olabilir, ama sen görüyorsun sonuçta. Nasıl rahatsız olmuyorsun anlamıyorum. Ayda 1 bari al hiç almamaktan iyidir.
10 Yorumla
insan kendisi için bakım yapar başkaları için mi? sen olaya bu gözle mi bakıyorsun? çok şaşırdım. ayrıca yaşında küçük değil.
00 Yorumla
+1 yılKız olmak da zor ya Allah sabır versin:)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
32Cevap
+1 yılöfffffff, her kız yapar beee
ne sanıyosunuz evde de makyajlı gezdiğimizi dimi :P
hem dinlendirmek cilde iyi geliyo ;)
ama epilasyonu tavsiye ederim en rahatııııı33 Yorumla
Soran+1 yıl:D sanki diğerleri her daim bakımlı gezıo evde demi sekerim:D dısarda da duyuyorum kıllı alamadım uzadı falan dıe burda herkes ıyy dio
- +1 yıl
onların ( erkeklerin ) hepsini alıp bir ağda yapacaksınnn :D:D:D
neyse ama gerçekten epilasyon yap kurtul, DÜNYA VARMIŞ DİYORSUN ;)
Soran+1 yıl:D yapıcam yapıcam. hahah erkekler kolay sanıo da ıstee:D
+1 yılSen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün gizli kullanıcı evli değilim kışın dinlendiriyorum kıllarımı:D
Erkek olsan sakallarımı kışın dinlendiriyorum desen neyse de yok ya bugün beyin pert olacak benim burada:D10 Yorumlakışın sıcak tutsun dımı tatlım evlenınce düşünürüz :D
33 Yorumla
Soran+1 yıloh be bender biri :D
+1 yılÖlüm, kışın gelmez diye bir şey yok.. Bedenini her zaman temiz tut.
20 Yorumlasadece bacaklarını almadığını düşünmek istiyorum bi nebzede olsa katlanabilir diğerlerinden bahsedersen giderim.!
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle baska yerımde yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBacak kılını almalısın tabi kış olduğu için almıyorum + ewli değilim diyosan bişey diyemem gözükmüyo bi problem değil AMA... gözükmüyo diye başka yerlerindeki kılları da almıyorsan İĞRENÇLİK olur (örnek koltuk altı we diğer yer :) )
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha ayni seyi dusundum valla +++
- +1 yıl
:) teşekkür... ;) Nickin ilgimi çekti BenBilmemALLAHBilir... güzelmiş ;)
- +1 yıl
EyvALLAH :))
Tam güne güzel başladım diyorum
bir şekilde içine ediyorsunuz08 Yorumla
Soran+1 yılsigara içen bi kızın kıllı kızdan farkı yok bence:D
Almıyorum diyenleri engelledim.
Dinlendirmek nedir ya. çok ıyk.02 Yorumla
Soran+1 yılpehh engelle onalrda sana bayılıodu. kılı tüyü için insan engellio yorum da yapma sen düz mantık:D
epilasyonda yoruluyolar dimi sende haklısın..ya bi yürü giitt öyle pislik mi olur aynaya bakası gelmez insanın :)
00 Yorumla
+1 yılhacı soruya erkekler daha çok cevap vermiş bizim cinsede mamın kokusu olsun bibahane bulup yanışıyo laaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılhelallll kank
Kendin için yap zaten öyle nasıl rahat edebiliyosun ki.Ölsen kalsan o kıllarla iyi bilirdik abiyi diycekler:)
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllan benim sevgilim alma diye başımın etini yiyodu bende utanıyodum ben alınca oda sinirinden sakallarını kestriyodu allahım nasıl fetişler var iştee görünn
10 Yorumlao değil de bak ne geldi aklıma.tarla hasat edilmiyosa demek çiftçi de yok :s
bahar gelmiş ve senin sevgilin yok :s bence asıl soru ve sorun bu olmalıydı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinada da kıl var ama versen hiçbiri kıllı kılsız demez :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaftada bi genel temizlik yapıyodum erkek arkadaşmla buluşacağm zmanlar artık yapmıyorm çnklü buluşamıyoruz :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbuluşamıyoruz ama yaptm bugn canıma tak etti kndimi cok rahatsız hissettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne diyon ben 1 yıldır almıyom bacakları orman gibi oldu hep pantolon giydiğim için almıyom ama alcam artık :DD
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
( ALLAH ) seni tüh midemi kaldırdın pislik. :(. Erkek olmama rağmen hayattan soğuttun beni. :(.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 :P
+1 yılkadın olmakta zor harbiden bizim kıllar 4 mevsim yatışta :)
10 Yorumlabazıları cacık sever bazıları kıllı severmiş ya takma .şurda seni eleştirenlere totonu iki sallasan o an
wc ye koşup iman gücüyle asılırlar :DD00 Yorumla
+1 yılsdadsadasdsda :D yuhh ya sokakta başına bişey geldi trafik kazası geçirdin kıllı kıllı rezilikkkk :D
14 Yorumla
Soran+1 yılahahah oişin o tarafı da var ama sen her zaman agdayla mı dolasıon kı:D
- +1 yıl
Paranoya :(
- +1 yıl
hayırda illa ağdamı yapcaksın sende jiletle o kadar şikayetciysen sakal gibi çıksın sonra :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmayın işte bunu, eski kız arkadaşımda öyle yapıyormuş. Bacaklarını öyle görünce ona belli etmesemde, resmen tiskindim. Sanki karşımda bir erkek var gibi hissettim.
02 Yorumla
Soran+1 yılyahu kimse görmüor ki o kadar da değil görmesinler zaten ama her zaman aldıkca da mahvoluo batık oluo tam cıkmıo falan :D
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun, bayan dediğin hep bakımlı ve temiz olmalı:)
+1 yılsırf görünmüo diye almamak yanlş insan rahatsız olur çünkü asadsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılne diyelim ki şimdi sana şu alttakıne bakma saçma konuşup engeller
00 Yorumla yok daha neler :/ nasıl rahat ediyorsunuz anlamıyorum :/
00 Yorumlaateş çıkartalım seninle.
bıyıklarımızı bir birine sürtelim mi?04 Yorumla
Soran+1 yılbıyıgım yok!
Iğrenç sen kendin için temiz olacaksın afedersiniz bir tarafında alma hiç nede olsa evli degilsin evlenince toplu bir şekilde yaparsın...:D
00 YorumlaBen bacak tüylerimi almiyorum onun disinda biyiklarimi kas ortasini felan aliyorum. Ayak parmaktaki tüyleri bacak tüyleri kol tüyleri felan almiyorum. Zaten siyah ve kalin degil. Ince yani.
00 Yorumlapeki hem kışın hem yazın görünmeyen yerler? aman tanrım :S :D
00 Yorumla
+1 yılBre reziiiil Bre mel'uuun sen ne diyorsun midemi kaldırdın
Atın bunu zindanaa00 Yorumlahayır kışında bakımımı elden bırakmıyorum sende bırakma bence
00 Yorumla
+1 yılGörünmeyen yerlerdeki bütün kılları almıyosun Allah bilir. Öyyy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuzenim 2 ay boyunca almamisti gordum ben bile igrendim. bide o esmerdi. cok kotu. ben hep aliyorum. gerci bende cikmiyo oyle sarisinim diye.
00 YorumlaDüz mantık hayat kurtarır .
10 Yorumlabence cok cirkin bir durum yahu. ama cok mu coooookkk fazla ki ? temsili resim ?
00 Yorumlaalmalısıııın. Kız dedıgın bakımlı olur.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuıhhh beee sewgılın falan yokmu snn ne kadr mıgde bulandırıcı yaaa
10 Yorumla
+1 yılYok yok, ben gay olucam. Olmaz bu iş.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu soru kimin acaba :S
Soran+1 yılbenim hahah:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbıyıkların için permatik gönderelim mi ?
21 Yorumla
Soran+1 yılbıyıklarım cıkmıo kıllı değilim öyle
Lazer yaptır yaz kış rahat edersin.
00 Yorumla
+1 yılTecavüz etmeye falan kalksa biri reziillik :(
22 Yorumla- +1 yıl
Allahın cezası :(
iyi yapıyosun dinlendir
10 Yorumla
+1 yılbitli maymun gibi kaşınır insan :S
00 Yorumla
+1 yılöyle yapman iyi birşey kışın üşümezsin
10 Yorumla
+1 yılabla nadasa bırakmış
:)00 YorumlaKıl dinlendirmek nedir yahu :S
19 Yorumla
+1 yıliğrençlik bile yanında çok güzel kalır.
00 Yorumla
+1 yılAbiniz kıllı cooğ..
11 Yorumla- +1 yıl
Ben değilim, sen de değilsin peki o zaman kim? sljafljdgkş
ıyyyy mide bulnadırıcı
00 Yorumla
+1 yıldaha alışamadın mı ağdaya :)
00 YorumlaAseksüel yapın beni böyle sorularla. Devam :((((
02 Yorumla
Soran+1 yılihiihihi yuppiy:D
kıllı kzadın istmem öhhhhhhhhhhh :(
00 Yorumla
+1 yılÖyle kızlar cok ıyıcı :(
00 YorumlaKıllı yaşanmaz
00 Yorumlabence her zaman haazır olmak gerek
00 Yorumlafarklı gormek lazım denemedım hıc gormedım deee
00 Yorumlaöf şu gizliyi engellemeliydim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeyinidemi dinlendiriyorsun ?
02 Yorumla
Soran+1 yılyok değil:D
Cevap sahibi+1 yılher zaman servise hazır yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılPislikler iğrençsiniz sevişmem sizinle.
05 Yorumla
+1 yılşaka mısın sen ya ?
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim nolduuuuuu!
şaka dime bu :((
04 Yorumla
Soran+1 yılnie yahu evli değilim o buz gıbı havalarda bacaklarmı da acmıorum sonucta. her zaman cillop gibi olamaz ya
Soran+1 yılgiyiorum ama sogukta buz gıbı olunca kalın coraplarla gıyıorum bellı olmuor da
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem