Sevgilimin geçmişi beni perişan ediyor!

Merhaba arkadaşlar,

Benim 7 aylık bir ilişkim var. Zaten problemliyiz ama birbirimizi çok seviyoruz. Ben geçmişini sorgulamaya başladım.

19 yaşında ilk sevgilisi olmuş, 2 ay çıkmış ayrılmış. Kendisi çok küfürcüymüş ve uzakta olduğu için fazla buluşamamışlar.

2. sevgilisi aynı iş yerinde markette kasiyerlik yaptığı kişiymiş. 8 ay çıkmışlar işte.

3. çıktığı da var o da fazla sürmemiş.

8 ay çıktığı olan çocuğun evine bir kaç kez gitmiş. Güveniyomuş sanırım çocuğa, seviyormuş da. Ama aileler tanışmış değilmiş yani hani ciddiye bağlanmamış olay. Eve gittiklerinde çocuk üstünü felan açmak istemiş ama bu ilk kabul etmemiş sonraki gittiklerinde açılmış üst tarafı tamamen çıplak yani göğüsleri açık.

Kapatıyordum ellerimle ama zorluyordu diyor. Altında kalın ten rengi olmayan külotlu çorap varmış. Çocuk birşeyler yapmaya çalışıyormuş bu anlattığım en sonuncusu işte. Yani en son gittiğinde eve. Poposunu falan açmaya çalışmış. Pantolonu inikmiş ama pijama tarzı bir külotlu çorap varmış. Bir kaç saniye açık kalmış sonra hemen kapamış.

Yani hiç olmadı bunlar da diyebilirdi ondan dolayı yalan olduğuna pek inanmıyorum. Yüzeysel de bişiler yaşanmış. Çocuk bundan bi süre sonra ayrılmış. Nedenini de uzun bi süre evlilik istemiyorum onun için önünü de kapamak istemiyorum demiş ve ayrılmış. İşte çok ısrarlarım sonucu öğrendim bunları. Şimdi içim içimi yiyor.

Ben de bunları bilmeden önce ailemle tanıştırdım hatta sahip oldum ona. Benimleyken hiç bir yanlışı yok bana. İnsanlara fazla güveniyor. Bana da çok güveniyor. Bir kaç gündür de iyice kavga etmeye başladık. Durum gittikçe kötüye gidiyor, ben de kafayı yemek üzereyim nerdeyse. O da durmadan olmamalıydı diyor, hata ettim diyor. Ama ben o olaydan hiç keyif almadım diyor, o bir nevi zorla yaptı diyor. Ben zevki boşalmayı felan bilmezdim yemin ederim diyo.

Bilmiyorum bana tavsiyeler verirseniz çok sevinirim arkadaşlar gerçekten çok zor durumdayım.
Güncellemeler
1 yıl
Evet arkadaşlar. bu gün yıllar sonra buraya girdim. googlede bir şey ararken site karsima çıktı. sonra buraya yazdıklarimi hatırladım. girip sileyim dedim. silmeden önce okuyayim dedim.
Arkadaşlar geçmiş felan bunlar boş işler. gerçekten takılmayın. Her gün yeni bir kisisiniz aslında.10 yıl önce başka biriydiniz. simdi ise başka. kabul ediyorum bu geçmiş takıntısı hastalığını zor atlattim. hatta bir kere ayrıldık. sonra tekrar birleştik. Şimdi evliyiz çocuğumuz var mutluyuz çok şükür
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada toplam 14 yıl olmuş bu yazıyı yazali. öyle az uzda değil yani. nekadar cocukmusuz. nekadar cahilmisiz aslında. bana yapılan yorumları görünce utanıyorum cidden. bol bol kitap okumalı insan kendini geliştirmeli. böyle saçma şeyleri kendine dert etmemeli. benzer sorunları yaşayan kardeşlerimiz olursa diye yazıyorum. gerçek takmayın. ilerde hiç umursamiyorsunuz. bilsenizki eşiniz biriyle yatmış ginede umrunuzda olmuyor belirli aşamadan sonra. sizle beraberken olan şeyler önemli
Sevgilimin geçmişi beni perişan ediyor!
Cevapla