Merhabalar,
1.5 yıllık pürüzsüz ilerleyen bir ilişkim var. Birbirimize karşı oldukça bağlı, saygılı ve anlayışlıyız.
Ama 2 hafta önce sevgilimin geçmişiyle ilgili öğrendiğim şey aklımdan çıkmıyor, kendisine belli etmek istemiyorum ama ondan ciddi anlamda soğuduğumu hissediyorum. İçimden ona karşı neredeyse hiçbir şey gelmiyor artık 😞 Ne yapmalıyım arkadaşlar ben?
1.5 yıllık pürüzsüz ilerleyen bir ilişkim var. Birbirimize karşı oldukça bağlı, saygılı ve anlayışlıyız.
Ama 2 hafta önce sevgilimin geçmişiyle ilgili öğrendiğim şey aklımdan çıkmıyor, kendisine belli etmek istemiyorum ama ondan ciddi anlamda soğuduğumu hissediyorum. İçimden ona karşı neredeyse hiçbir şey gelmiyor artık 😞 Ne yapmalıyım arkadaşlar ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence bunları kapatacak şeyler var eğer onlar fazlalikta değilse senin bu duruma takilman çok normal. Ya zamana bırakacaksın ya da ayrilacaksin
1.5 senedir vurusmus oldugunu ogrenemedin mi knk seviyosan gecmisini arkasinda birakacaksin olan olmus
Seni bi anda soğutan şey nedir
Zaman a bırak bence geçmişine takılman saçma
bir sey hissetmiyorsan ayril bence
kimi öldürdü?
Duygularımı.
başlatma. kimi öldürdü
Hevesimi
bence ayrılsın senden. lafı dolandıran insan sevmiyorum
Böyle soruya böyle cevap.
kız kimseyi öldürmedi, binaları ateşe yakmadı, yetimlerin parasını çalmadı vs vs gibi şeyler yapmadıysa. soğuma nedenini göremiyorum. ha illa bahanemi üretirim diyorsan sen bilirsin. bari ayrıl kız kurtulsun
vermedi *
Bir insanla ilişki yürütememendeki, ondan soğumandaki tek sebep birini öldürmesi binaları yakıp yıkması mı gerçekten?
senin için nedir? anlayamadım. açıklarsan belki anlarım. umarım önceden sevişmiş olması tarzı birşey değildir. eğer böyleyse yorumumu üzerine alabilirsin. değilse boşver okumana gerek yok o zaman. yazmadım sayarsın vs.
başta söyleyeyim, böyle birşeyse iki yüzlüsün. o kızla birlikte oldun mu bilmiyorum ama düşünmüşsündür en azından eminim. hadi diyelim seviştin sonra şimdi ayrıldın. başkası da senin gibi düşünüyor daha sonra. neden çünkü beyfendi gururuna yediremiyor. kıza seçimleri yüzünden farklı bakılıyor. kadının duyguları saklanması gereken ayıp şeyler olarak algılanıyor.
bu şekilde bu yüzden eğer aşkın bitecekse, sen o kızı başından sevmedin zaten. boşuna başta güzeldi diye kendini kandırma. sen ona sahip olabilme fikrini sevdin sadece. ama bu iluzyonun bozulduğu için, oyuncağın artık gözünde yamalı. ama üzgünüm beyfendi dünya senin etrafında dönmüyor. ayrıl ve kız bu zihniyetinden kurtulsun.
son olarak o kız senden önce de insandı senden sonra da insan kalacak. yaşam belirtisi gösteren seçimler vermesi normal.
Dostum kuyruk acın nerden geliyor bilmiyorum. Ama bu konularda oldukça dikkat eden, kimsenin geleceğiyle oynamayan bir insanım. Onun elini bile tutmadım. Sadece onun değil kimsenin geleceğiyle oynamadım. Ben bunlara dikkat eden bir insansam karşımdaki de öyle olmalı.
yazımı anlamamışsın anlamaya dahi çalışmamışsın. beynin ön yargıların ile dolu. sana ne söylesem duvara söylemekle aynı. neyse kızı üzme ayrıl derim ben. bırak kendine daha düzgün birini bulsun iyi geceler. bu arada kuyruk acısından değil, seçimlere saygı göstermeyen erkeklerden tiksinme durumu. tebrikler listeye ekledin.
hatta beni uğrastırma ve engel listene ekle beni
Seçimlere saygı duymayan sensin burada bence.
evet kıza saygısızlık yapıyorsun ve buna saygı duymuyorum. iyi günler.
Evet, o bana dürüst davranmayarak her şeyi saklayarak türlü yalanlar söyleyerek bana saygı duyuyor ben ona duymuyorum haklısın. Kendisine en başta söylediğim şey şuydu: konu ne olursa olsun bana dürüstlükle yaklaş. Dürüst bir şekilde anlattığın bana açıklamasını yaptığın her şeyi tolere edebilirim. Ne yaparsan yap bana yalan söyleme dedim. 2 hafta önce tonla yalanını yakaladım. Bu mu bana duyulan saygı? Ben ona dürüstlük çerçevesinde her şeyimi baştan sona anlatmışken onun bana onlarca yalan söylemesi mi bana duyulan saygı?
bak sorununu anlatabiliyorsun. mesele yalansa konuş onunla yorumunu duy sonra kararını ver. ama önce konuş, ne onun ne de senin kafanda soru işareti kalmasın.
Konuştum. Yalan söylediğini kabul etti. Sesimi çıkarmadım bir şey yokmuş gibi davranmaya çalıştım. Sevgimin önüne geçmesini istemedim bu duyguların. Ama başaramadım.
Ayrıca siz, görüşlerime saygı göstermeden şahsınıza saygı bekleyemezsiniz.
ben saygı göstermeyeceğim noktaları açıkladım. eğer okusaydınız anlardınız. belki duygusal bir anınız okusanızda tam anlamamışsınızdır. zaten sonraki yorumlarınız bunu gösterdi. bana yalan söyledi bu yüzden böyle hissediyorum demediniz. sadece savunmaya geçtiniz. ama yalanın yeri ayrıdır bilirim. bir süre konuşmayın kendinizi toparlamaya çalışın. sonra karar verirsiniz.
"Katılmamak" ayrıdır, "saygı duymamak" çok ayrı. Katılmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Herkesin kendisine göre kırmızı çizgileri vardır. Bu kırmızı çizgileri kendisi de aşıp sadece karşısındaki aştı diye tepki gösteriyorsa saygı duymasınız haklısınız. Ama o çizgiyi kendim de aşmıyorum karşımdakinin de aşmamasını istiyorum. Bunda absürt bir şey olduğunu düşünmüyorum ben. Buna saygı duymalısınız. İsteseniz de istemeseniz de.
yo herşeye saygı duymak zorunda değilim. böyle bir mecburiyetim yok. bu arada bana karşı kendinizi savunmalı değilsiniz. benim size bir zararım dokunmadı. sadece kendi fikrimi belirttim o kadar. size uyar uymaz, saygı duyarsınız ya da duymazsınız bu sizin seçiminiz. buna takılmam ben.
Kendi fikrinizi karşınızdaki insanı küçük düşürmeye çalışarak mı belirtirsiniz genelde?
tam olarak hangi cümlem/cümlelerim sizde bu etkiyi yarattı?
Şöyle bi üslubunuzu yeniden inceleme fırsatı bulursanız anlayacağınızı tahmin ediyorum.
hmm bu yorum yine hiçbir yere getirmeyecek. size seçenek sunuyorum. isterseniz bana sizi böyle hissettiren cümleleri söyleyin. ki neden böyle düşündüğünüzü anlayayım, ya da aynen bu şekilde cevap vermeden yazın. 2. ci seçenek kimseyi bir yere getirmez ve böyle bir sorun çözülmez söyleyeyim.
Ne öğrendin?
Ayrıl
yalan söylemesi bile soğuma sebebi olabilir.
Soğursun tabii
Bakire değil demi
Ne öğrendin
Bana ters, kabul edebilmemin pek mümkün olmadığı bir şey. Bu konuda bana tam tersi açıklamalar yapmıştı. Yalan söylemiş