Sevgilimin geçmişi beni bitirdi canım yanıyor ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar.6 aylık bir ilişkim var. Yaşadığımız yer küçük bir ilçedir. Sevgilim arkadaşımın eski sevgilisiydi. Neyse aşk bu oldu herşeyi bile bile başladım. Sevgilimin bide önceden adı çıkmış falan aşkın gözü kör bağlandım.çok seviyoruz birbirimizi. bana cidden aşık oldu bunu biliyorum bende öyle.çok güzel zamanlar geçirdik ancak son bir aydır geçmişine takılıp kaldım.ööyle canım yanıyor ki elimden birşey gelmiyor. ailevi sıkıntıları yüzünden çok çekmiş umursamaz bir tavırdaymış hep önceden ben aklının başına gelmesini sağladım. bende önce 2 yıl sevgilisi olmuş.6 aydır bana sadık çok seviyo asla bırakmak istemiyor. bende öyleyim ama geçmişi aklıma geliyor. biz cidden evlilik hayalleri kurmuştuk böyle çok güzel şeylerdi. ben biraz duygusalım bide 20 gündür her akşam ağlıyorum. saçma sapan şeyler kuruyorum kafamda. bizimde bir yaşanmışlığımız oldu ileri gitmemek şartıyla. hataydı belki. sonra ben düşüncelere kapıldım benden önceki sevgilisiylede yaşamışlardır vs diye. benimde oldu 3 yıllık bir ilişkim ama ben o kızın ilk sevgilisiydim hiç geçmiş derdi yoktu. ama şu an beynimi yiyorum. ileri gider mi nasıl olacak benden önce arkadaşımla çıktı. gün gelir arkadaşım senin öptüğün kızı bende öptüm gibisinden şeyler derse falan hep böyle şeyleri düşünüp canım yanıyo. hergün ağlıyorum. pişman ettim kızıda mahvettim. bana diyo senin karşıma çıkacağını bilsem kimseyle çıkmazdım bile diyo. geçmişte adı çıkmış bura zaten küçük yer ben hep bunları bilerek aşık oldum ama şu an işin içinden çıkamıyorum ben 19 o 18 yaşında. ne yapmam gerek çok canım yanıyor cidden boş yaşıyorum ama o kadar seviyorum ki bırakmak asla istemiyorum. diyorum bazen bırakma asla geçmişe bakma seninle olan dönemden sonrasına bak. sanki ilerde evleneceğin kızın bir geçmişi olmayacak mı diye düşünüyorum yine bana dürüst oldu söyledi herşeyi sevgililerini vs. ama sonra yine kuruntular yapıyorum ve mahvoluyorum ne yapmam gerek zaman unuttur mu? usulünce yardımcı olursanız sevinirim..
Sevgilimin geçmişi beni bitirdi canım yanıyor ne yapmalıyım?