Arkadaşlar hoşlandığım çocukla birbirimizi tanıma aşamasındaydık. Benim Dıyabakırlı olduğumu duyunca 'akşam whatsapp tan bir fotograf atacağını söyledi ve bunu attı. Kendimi iğren. hissettim. Siz olsanız ne yapardınız?
Hoşlandığım çocuk resmen beni aşağıladı. Siz olsanız ne yapardınız?
Resmi eğitim sistemi ile medyanin mide bulandırıcı yayınları ile mikilen bir beyinden, daha fazlasını beklemek büyük yanılgı olurdu asıl... Kişi kavmini sevmekle suçlanamaz. Ve hiç kimse kendi kavmini seçemez Millet demedim. Irk demedim KAVİM dedim, kavram özürlüler...
Kürt, Türk ya da başka bir şey... Bunlar sadece lüzumsuz bilgiler... Müslüman ise karşımdaki, hiç bir sıkıntı yok benim için... Sadece kültür uyumu var mı diye sorarım...
Lanet olsun ya tiksiniyorum artık herkesten. Nedir bu faşistlik nedir bu nefret kin. Sadece insan olarak, iyi-kötü olarak neden bakamıyoruz. Bakış açılarımızı bir değiştirmek lazım. Ben öyle yaptım ve mutluyum. Vicdanım rahat. Ama bunları gördükçe sinirlerim zıplıyor.
Ne alaka si var Diyarbakirlilarda insan onlarinda kalbi var onlarda sever yok boyle sacmalik ya offf, kurtlerin iyiside var kotusude ne kads dar kafalilar😡
pkk yüzünden yaşasan genel bir sorun siz kürt halkının el ele tutuşup ermeni kuruluşu olan bu terör örgütüne dur demediğiniz sürece bu toplumda bu olylar malesef yaşanmaya devam edecektir
O çocuga ansinjn taa mna kadr yolu oldgunu sylerdim ön yargilarini skyim senin derdim Her kürt bir değil ama bu halk boyle yaptikça kurtleride kıskırtiyorlar yapmayin beyler bayanlar tanimaya calisin once insanmi diye bakin bir
Espiri amaçlı atmıştır kötü niyetle böyle şey atılmaz çok önemseme gülücük koy geç ya da ben böyle şeylere dikkat ediyorum ben bildiğin kürtlerden değilim lütfen daha hassas ol dersin oda tamam der ne diyecek
Siyasi görüşe, ırk ayrımı ile sevgili olunmaz ki. Sen değil asıl o kendini kötü hissetsin. Senin bir suçun yok. ... sil bence, irtibatı kes, yoluna devam. ..
Şimdi bende ağrılıyım ben senden hoşlandığım soylesem kabul etmesin ısrar etsem beni lendinde uzaklaştırmak için ağşlamaya kalkarsın etme bulma dünyası.
En İyi Cevaplar