Kendisiyle tanışıyoruz ayni sınıftayız.
Kendisini anonim bi uygulamada görüp yazdım ona, 1 ay konuştuk kim olduğumu soruyordu söylemiyordum. Bir gün uygulamayı neden kullandığını anlamak için ona yem attım o da yedi. Sonra benim yaptığımı öğrendi.
Kim olduğunu bilmeden konuşmamız sağlıklı değil diyordu. Konuşma bitti gibiydi artık.
Bi gün arkadaşımla onu gizliden aradık arkadaşım konustu sonra ben bir şey söyledim benimle konuşmak istediğini kendisine kendi numaramdan yazmamı söyledi
Instadan faketen yazdım gece 12den 3e kadar konuştuk kim olduğumu sen bul dedim bir sürü ipucu verdim. Tahmin etti ama kesin diyemedi, ertesi gün bana kim olduğunu söyledi.
Onu işleten arkadaşımla aramız bozulmuştu kız bunu arayıp sevgilim var numaramı sil vs demiş. Çocuk demiş ki arkadaşının adı e ile mi başlıyor kız bilmiyorum demiş. Sonra da ben onu üzerim ahını almak istemiyorum eskiden hoşlantı var gibiydi şimdi aynı değilim değiştim demiş.
Neyse bir gün ona o uygulamadan yazanın ben olduğumu söyledim. Öfkelendi ben böyle biriyle olmak istemiyorum sürekli yazıyor arıyorsun vs dedi. Beni reddettiğini açık açık söyle dedim bu reddetmek değil dedi ama bağırıyordu küfredicem şimdi vs dedi. Bağırarak seni kabul etmiyorum dedi iki kez üst üste. Bana yaptıklarını millet duysa hakkında neler neler derler dedi.
Şimdi ben bana bu yaptıklarını kaldıramıyorum reddetmek normal ama neler neler söyledi. Bi şekilde pişman olur mu bana çok kötü davranıp ağlattığı için? Napmam gerek
Kendisini anonim bi uygulamada görüp yazdım ona, 1 ay konuştuk kim olduğumu soruyordu söylemiyordum. Bir gün uygulamayı neden kullandığını anlamak için ona yem attım o da yedi. Sonra benim yaptığımı öğrendi.
Kim olduğunu bilmeden konuşmamız sağlıklı değil diyordu. Konuşma bitti gibiydi artık.
Bi gün arkadaşımla onu gizliden aradık arkadaşım konustu sonra ben bir şey söyledim benimle konuşmak istediğini kendisine kendi numaramdan yazmamı söyledi
Instadan faketen yazdım gece 12den 3e kadar konuştuk kim olduğumu sen bul dedim bir sürü ipucu verdim. Tahmin etti ama kesin diyemedi, ertesi gün bana kim olduğunu söyledi.
Onu işleten arkadaşımla aramız bozulmuştu kız bunu arayıp sevgilim var numaramı sil vs demiş. Çocuk demiş ki arkadaşının adı e ile mi başlıyor kız bilmiyorum demiş. Sonra da ben onu üzerim ahını almak istemiyorum eskiden hoşlantı var gibiydi şimdi aynı değilim değiştim demiş.
Neyse bir gün ona o uygulamadan yazanın ben olduğumu söyledim. Öfkelendi ben böyle biriyle olmak istemiyorum sürekli yazıyor arıyorsun vs dedi. Beni reddettiğini açık açık söyle dedim bu reddetmek değil dedi ama bağırıyordu küfredicem şimdi vs dedi. Bağırarak seni kabul etmiyorum dedi iki kez üst üste. Bana yaptıklarını millet duysa hakkında neler neler derler dedi.
Şimdi ben bana bu yaptıklarını kaldıramıyorum reddetmek normal ama neler neler söyledi. Bi şekilde pişman olur mu bana çok kötü davranıp ağlattığı için? Napmam gerek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir FOK orta yere tarafınızdan bırakılmış.
Sıvamayın bari derim. Olduuuuu yerde kalsın.
Böylesi daaa iyi olur kanaatindeyim
Yok ben yazmam ona ama isterdim ki o bi gün gelip konuşmak istesin. Ben onu kasıtlı üzmedim hatta o umursamıyordu beni çünkü gizliydim ama o beni kasıtlı üzdü...
Bence sorun sendeki GİZ probleminden kaynaklı.
Soru sorma şeklin GİZ altında
Aşık olduğun adama yaklaşma şeklin GİZ altında.
Kurtul bu GİZ EM. Lİ durumdan.
Sen ol. Sorumluluk almaktan korkma.
İyi gelecek. Emin olabilirsin 👍
Yalnız o benden hoşlanmıyor. Bir de asıl sorun şu anonim bir tanışma uygulamasında ne yaptığını merak ettiğimden ona yem attım hani siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Öyle bi muhabbet başlattım biraz da devam ettirdim baktım ki bu çok daha kötü bir yere saracak sonra itiraf ettim bunları yazan sana normalde de yazan kişi yani bendim burayı sil ve git dedim.
Çocukla hemşehriyiz ve benden böyle bi şey beklemezdi çünkü öyle durmuyorum hiç erkeklerle çok muhabbetim yoktur hani. Bana dedi ki bana yaptıklarını anlatsam millete senin hakkında neler neler derler. Ne derler dedim, yanlış bir şey söylememek için kendini zor tuttu.
Bana dedi ki senle olmaz farkındasın değil mi? Ben senin gibi biriyle olmam dedi. Çünkü ben takıntılıymışım da ona göre aynı zamanda.
Of onun gözündeki itibarım her şeyim yerle bir oldu keşke bir yolu olsa düzeltmemin
Çocuk doğru bir tespitte bulunmuş.
Takıntı.
İnan bana haklı.
Bu kadar takılma, akışına bırak gitsin. Yeryüzünde ki en ideal erkek onun olduğu gibi tümden varım çok saçma olur.
İyi bir başlangıç yapamamışsın, güzel bir final yap..
Bittiği yerde kalsın. Zorlama
Ben kendisine yazmıyorum asla da yazmam zaten. Ona karşı içimde sadece kırgınlık var, beni reddettiği için de değil. Ben ona her ne kadar gizliden yazıyor olsam da kendi gerçeklerimden bahsetmiştim, bunları biliyor olmasına rağmen beni gözünü kırpmadan kırabilmesi ağlatabilmesi beni çok üzdü. Onun aklında başka birinin olduğu aşikardı ama başından beri o da beni kandırdı. Ben mesela sahilde yürürdüm derdim ki çekincelerim olmasaydı sana kendimi açıklamak isterdim senle burada yürümek ne güzel olurdu. O da derdi ki bunlara geç kalıyoruz sen kendini açıklamadığın için. Sevgili olmak zorunda da değiliz arkadaş oluruz senle gerçekten kahve içmek istiyorum derdi. Açıkladım ne mi yaptı? Biz senle arkadaş değildik zaten seni tanımıyordum dedi. Sınıf arkadaşıyız halbuki. O da hatasız değil yani. Ben isterdim ki gelsin en azından bi özür dilesin sonra yine arkadaş olmamaya devam ederiz...
Tatlım sorun şurada. Sen bu arkadaşa aşıksın, o sana değil. Sen takıntılısın o değil.
Olmaz bu iş. Kendine gizemsiz bir şekilde sevgili yap. Ona açık ol, ne istiyorsan yüzüne söyle. Onunla konuşurken gözlerinin içine bak. Yakın zamanda yoluna girecek her şey 👍
Şu an başka biriyle sevgililik durumu düşünebilecek bir durumda değilim. Onu bekleyecek değilim yapabileceğim bir şey yok keşke en başından onunla konuşmasaydım ondan hoşlanmayı bırakmaya çalışsaydım. Bi gün gelirse sanki bunlar hiç yaşanmamış da sıradan bi sınıf arkadaşımmış gibi davranırım ne kadar çabuk olursa bu o kadar iyi
İşte saydığın her şey AŞK ACISI.
Zaman herşeyin ilacı.
Bu acıyı da yenmeyi öğretecek sana
dıdısının dıdısı direk açılmamışın ki nerden antin kuntin işler orada bizim kız :d
Direkt açılsaydım kabul eder miydi
Kusura bakma bunları haketmişsin. Kendini sürekli gizlemişsin, gizem yaratmaya çalışmışsın. Ayrıca haklı olarak böyle sert tepki göstermiş ve gösterdiği tepkide bir sorun yok.
Ee bunun neresi kötü? Gizem değil başlarda ne de olsa kim olduğumu bilmicek diye düşünüp baya şaka yaptım saçmaladım sonra ona alıştım ve olanlar oldu. Arkadaşıma biri vardı faketen yazıyordu bana takıntılıydı ben de hesaplarımı kapattım korkudan demiş. Bu bahsettiği kişi benim beni takıntılı görüyordu :(
Yaptığınız şey normal değil. Kötü olan kısım bu.
Yaş 12yse anca bu halinizi normal karsilarim