Yıllar önce bi hata yapıp biriyle birlikte oldum, erkek arkadaşım beni bununla tehdit etti, ne yapmalıyım?

Yıllar önce bi hata yapıp biriyle birlikte oldum. Sonra 4 yıl boyunca psikopat erkek arkadaşım beni bununla tehdit etti. Aileme söyliyeceğini söyleyerek beni elide tuttu. Artık ondan nefret ediyorum. Ama ona dönmezsem aileme herşeyi anlatacağını söylüyor. Ailem oldukça tutucu. Böyle bişeyi duyarlarsa beni ya öldürürler ya da o ruh hastasıyla evlendirirler. Şimdi karşıma başka biri çıktı. Hayatlarımız birbirine hiç benzemiyo. Ben üniversite mezunuyum o tamirci. Bana çok değer veriyo. Ona herşeyi anlattım. Beni çok seviyo. Çözüm olarak o çocuk aileme herşeyi anlatınca kıyamet kopacağını bildiği için hemen gelelim seni isteyelim diyo.

Bi taraftan onun kadar değer verenini bulamam diyorum, diğer taraftan hayata bakış açılarımız bile farklı diye göze alamıyorum. Ona kalsa hemen isteyecekler nişan takılacak. Böylelikle eski sevgilim ailemi aradığında çekemedi iftira attı diye arkamda duran bi nişanlım olacak ve kurtulucam. Çocuk onu seçersem yalnızca bu dertten kurtulmak için tercih ediceğimin farkında. Buna rağmen benden vazgeçmiyo. Ailem öğrenirse ciddi anlamda ağır olur. Bu durumda ne yapabilirim. Eski sevgilimden de korkuyorum artık eskisi gibi yalnız lafta kalmıyo dediklerini yapmaya başladı. Yavaş yavaş aileme kadar duyurmasından korkuyorum. Akıl verin lütfen.
Yıllar önce bi hata yapıp biriyle birlikte oldum, erkek arkadaşım beni bununla tehdit etti, ne yapmalıyım?