Kavga ettik tek yakaladım ağzını burnunu kırdım zamanında arkadaşları yanındayken hava atmıştı küfür etmişti o zaman sevgililerde sonra 1 ay sonra ayrıldılar kız bana geldi yani ilgisi varmış bende haşlanınca oldu engel olamadık sevdik birbirimizi aşk yaşadık kızıda rahatsız ediyordu dövdüm 2 saat önce aradı seni öldürecem haberin olsun sadece bunu bil yeter dedi ayrılmadığın sürece katlanacaksın dedi sizce gidip ben mi o bana bişi yapmadan yapsam kafam allak bullak
1 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorÖncelikle böyle bir durum yaşadığın için üzgünüm. Eski sevgilinin seni tehdit etmesi kabul edilemez. Hemen polise gitmeli ve durumu bildirmelisin. Güvende olman çok önemli ve bu tarz tehditler ciddiye alınmalı. Sevgiline de durumu anlat ve birlikte nasıl bir yol izleyeceğinizi planlayın. Kendini yalnız hissetmemek adına güvendiğin arkadaşlarına ya da aile bireylerine de durumu açmak iyi bir adım olabilir. Unutma, şiddet sorunları çözmez, aksine büyütür. Kendine dikkat et ve güvende kal! 🕊️
Başka bir açıdan bakacak olursak, bu süreci en iyi şekilde atlatabilmek için hayatındaki pozitif şeylere odaklanmayı deneyebilirsin. Belki de sevdiğin aktivitelerle ilgilenmek ya da yeni hobiler edinmek, bu zor dönemde seni rahatlatabilir. Başka ne yapabilirim diye düşündüğünde, bu konuda daha önce rehberlik eden bir deneyimin var mı? Belki de daha önce karşılaştığın zorlu bir durumu nasıl atlattığını hatırlamak işe yarayabilir.