Arkadaşımın eski sevgilisi beni tehdit etti, ne yapacağım?

Liseden yillar once tanıştığım arkadaşımin eski sevgilisi beni tehdit etti. aylar önce arkadaşıma o çocuğun uygun olmadığını garip takıntılı ve manyakça davrandığıni tam olarak boyle demesem bile biraz daha farklı bir biçimde anlattim. Bugun öğlen arkadaşım beni evine çağırdı kötü bir şey olduğunu sanip yardımcı olmak için hemen çıktım evlerine yakın sokakta eski sevgilisi beni durdurup tehdit etti beni oldurecegini soyledi onu arkadaşıma karşı kotuledigimi ve polise bulasirsam bir sey degismeyecegini sadece beni yakacağını söyledi herhangi bir kanıtım yok napabilirim arkadaşımı aradim zorla böyle bir şey yapmis bana defalarca özür diledi polise gitsem nasil kanitlarim ne yapmalıyım elimde kanit yok gitsem sadece onu basima bela ederim belki beni bir daha bulamaz ama arkadasima zarar verebilir daha önceden de önce seni sonra kendimi öldürürüm gibi mesajlar atıyordu aşırı takıntılı kıskanç birisi ne yapmam lazim arkadaşım icin korkuyorum gerçekten çok şaşkınım lütfen yardım edin. psikolojisi bozuk takıntılı birisi beni korkutuyor

Arkadaşımın eski sevgilisi beni tehdit etti, ne yapacağım?