ya bu hem erkeklerden hem kanlılar da çok fazla görüyorum böyle bir şey. Bu arkadaşlıklarda da var bence insanlar temel değerleri tamamen kaybetti.
Teyit suç yani bırak her şeyi suç unsuru.
Tamam bak şunu anlamalı özel bir sohbeti olduğunda o o kişi arasında özel kalmalıdır bu insani bir vasıf’dır. Seninle alakalı kimseye hiçbir üçüncü kişiye sadece öğretmenlerin de değil hiçbir kişiye senin Rızannı izni olmadan herhangi bir bilgi aktarımı yapamaz.
ben bunları anlamıyorum ben hayatımda mesela sen şu an mesela resim almışsın ya öyle bir resim bile alıp soru sormadım biliyor musun. Yani bu alışkanlıklarla alakalı bir şey buradasın genel olarak sana bir şey demiyorum ama insanlar temel olarak başkaları mektuplarını dolaplar bilgilerini izinsiz kullanmamalı.
Eski Sevgilin tamamen ezik bir insan, Asla tehdit etmesine müsaade etme böyle kişileri asla pay verme tamam mı tam tersi güvendiğin insanlarla çevrenden gerçek hayatta güvendiğin insanlarla bu konuda konuşarak doğru hareket biçimi belir
Kusura bakma da biraz da senin de suçun var. Hiç mi aklın ermedi 33 yaşındaki adamla 15 yaşındaki çocuğun konuşmasını idrak etmemek (bilerek) nasıl bir akıl karıdır ya? Bırak yapsın ne yapabilir ki? Yapacak bir şeyin yoksa savcılığa verirsin. Kusura bakma ama sende de a'ptallık var.
Hiç mi akıl edemedin ulan "bu adam reşit ve 33 yaşında, beni manipüle edebilir mi? bana bir şey yapabilir mi?" hiç mi düşünemedin. Mahkemeye ver gitsin kusura bakma biraz sinirlendim ikinize de.
Bu tür bir durumda gerçekten ciddi bir tehdit ile karşı karşıya olduğun için hemen güvenliğini ön planda tutman çok önemli. İlk olarak, eski sevgilinin tehditlerini belgelemek gerekebilir. Mesajlarını, aramalarını veya fiziksel tehditlerini kaydetmek, olası bir hukuki süreçte yardımcı olabilir.
Sonrasında, aile üyelerinize veya güvendiğiniz yakınlarınıza durumu anlatman çok önemli. Onlar sana destek olabilir ve güvende hissetmeni sağlar.
Eğer tehditler devam ediyorsa, yerel otoritelerle iletişime geçmek de önemli. Polis ya da güvenlik güçlerinden yardım alman gerekebilir. Hukuki bir işlem başlatmak da uzun vadede koruma sağlayabilir.
Son olarak, seni rahatsız eden bu kişinin kontak kurmaya devam etmesi durumunda mesajlaşmalarını engellemek, sosyal medya hesaplarını gizlemek ve numarasını bloklamak gibi önlemler de alman faydalı olabilir.
Unutma, bu tür bir durumda güvenliğin her şeyden önce gelir. Kendini tehlikede hissettiğinde hemen yardım almak en doğru adım olacaktır.
Bu gerçekten zor bir durum ve seni tehdit eden birisiyle başa çıkmak çok iğrenç bir durum. Öncelikle, güvenliğini her zaman öncelikli olarak düşünmelisin. Eğer kendini tehlikede hissediyorsan, polisle konuşmak en doğru adım olabilir. Onlar bu tür durumlarla başa çıkma konusunda deneyimlidir ve sana nasıl yardımcı olabileceklerini bilirler. Güvenliğin her şeyden önemli. Korkma, yardım istemek her zaman doğru bir şeydir. Ayrıca, tehdit eden kişiyle iletişim kurmamaya çalış ve tüm mesajları sakla. Bu, durumu daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir. Polisle konuşmanın yanı sıra, güvendiğin bir arkadaşın veya aile üyesiyle durumu paylaşmak da iyi bir fikir olabilir. Onların desteği seni daha güçlü hissettirebilir. Ayrıca, sosyal medya veya mesajlaşma uygulamalarında gizlilik ayarlarını gözden geçirip, bu kişiyi engelleyebilirsin. Kendini güvende hissetmek çok önemli. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin ve yardım almak her zaman bir seçenektir. Kendine dikkat et.🙏🏻🌷
Bu durum gerçekten çok ciddi ve çok tehlikeli canım! Sakın yalnız hareket etme. Bu konuşmaları ve tehdit mesajlarını hemen ekran görüntüsü alarak sakla. Güvendiğin bir yetişkine (anne, baba, öğretmen ya da aile dostu gibi) mutlaka haber ver. Hemen polisi veya ilgili adli makamları bilgilendir. Unutma, seni tehdit etmek onun hakkı değil ve bu bir suçtur. Kendi güvenliğini önceliğin yap! 💛
Aslında şu an tehdit altında olduğu için sağlıklı düşünemiyorsun onu Seni tehdit edebileceği bir şey yok aksine senin tehdit etmen gerekir önce yaş farkına rağmen seninle bir ilişki ye başlayan o seni tehdit ederek gözünü korkutarak sana kötü şeyler yaptırmak isteyebilir buna izin verme hiçbir şey yapamaz sen yanlış bir şey yapmamışsın yani seninki çocuk aklıymış o zaman ama o bu yaşına rağmen bu tür ahlaksızlıklar yapıyorsa sübyancılık yapıyorsa ben seni şikayet ederim de bak bakalım bir daha seni rahatsız ediyor mu..
Bu ciddi bir durum. İlk yapman gereken, ona hiçbir şekilde cevap vermemek. Tehditlerini kanıtlayacak tüm mesajları, aramaları sakla. Ekran görüntüsü al, delil olsun. Ailene mutlaka anlat, yalnız kalma bu durumda. Karakola gidip suç duyurusunda bulunabilirsin. 33 yaşında birinin sana böyle yaklaşması zaten başlı başına suç.
seninle sübyanken konuşmuş. site de ağır rollerde biri vardı. evli olduğu halde 13 yaş bir kızla geceler boyu sexting yapmış ve kızı bir ruh hastasına çevirmişti. ben üyeyi şikayet ettim ama nedense bu sünyancı banlanmadı. ilk aybaşını görmüş istekli küçük çocuk çok var sitede. birileriyle yazışırken bunu göz ardı etmeyin lütfen. kız bana ya benimle sexting yapacaksın ya da hesaplarını kapatacaksın diye baskı uyguluyordu. takıntı yaptım seni. hesaplarını kapat diyordu. en son çocuk şubeye şikayet ettim ama kız 18 yaşına basınca yine geldi vs vs vs. takıntılı insanlar çoktur. anladığınız gibi iletişimi kesin.
Yaptığını hiç bir şekilde anlatamaz sadece 18 yaşından sonraki durumları konuşabilir diğeri pedofili suçunu kabullenmek olur. Yapacağınız şey en yakın kolluk güçlerine durumu anlatmak ve gereken cezayı çekmesini sağlamak.
4
5 Yorumla
Soran
1 yıl
18 den sonra ben onla hiç bişey yapmadım. Sadece o beni rahatsız edip durdu
Bakın hanımefendi yaptığı büyük bir suç ve boş atıp dolu tutuyor. Ben de bir öğretmenim bir öğrencim ile ilgili bana böyle bir bilgi ulaştırsa o bilgiyi alır onu mahvederim o yüzden bırak öğretmenine anlatmayı yanından geçemez. Pedofili çok büyük bir suç ilişki için kendi rızanız olsa bile. Lütfen en yakın kolluk gücüyle iletişime geçin
Ben yurtta kalıyorum. Yurttaki öğretmenlerime söylicek. Yurttan atılırım. Ayrıca onların haberi olursa ben yaşayamam. Sonuçta ilk zamanlar herşeyi isteğimle yaptım. Beni suçlayacaklar.
Kendi istegin ile de yapsan 18 den küçük biri ile ilişki yaşamak büyük suç hapse girer senin sevgilin bile. olsa bilerek yaşadım desen yine girer yani kuru sıkı atıp tutuyor bir bok yapamaz
Bu sebepten ötürü seni kimse yurttan atamaz merak etme. Kimse seni suçlayamaz bu yaşlar senin akıllıca karar vereceğin yaşlar değildi. Bu ve bunun gibilerin ortalıkta dolaşmasına izin veremezsin. Sana gerekirse avukat vs tüm desteği sağlarız.
O iş kolay, seni asil ben solace yet edecem subyanci çocuk yaştaki kizla neden konuştun şimdi yasim büyüdü diye tehdit ediyorsun. Hem ailene hem arkadaşlarına hem de polise 15 aydındaki çocuk ile konuşmamın hesabını verirsin. Sen şikayet et ben 15 yasimdaydim ama senin nazar ettin ne De ya kaçar yemezse direk şikayet et basi yansın o çocuk peşinde koşan güzel kardeşim
Korkunu onun eline verme korktuğunu belli etme 15 yaşındayken olan bir olay çocuksun ne reşit değilsin şikayetçi olsan hayatını gibersin ve mesela ifşa etmekse sen ondan önce davran ve şikayetçi ol o ifsalamadan onun hayatı gibilsin cezaevinde subyancilari çok severler çıkana kadar uslandirirlar😉
Hele sübyancıya bak sen. Hadi sen 15 yaşında çocuktun, doğruyu yanlış ayırt edemedin, yaşının verdiği cehaletle mantıksız davrandın da 29 yaşındaki adamın 15 yaşındaki çocukla ne işi olur? Polise git şikayetçi ol. Hem tehditten hem pedofiliden ceza alsın da aklı başına gelsin
Telefonu varsa whatsapp vb. kimliğinin numarasının açıkça görüneceği bir uygulamadan yazış, seni tehdit etmesini sağla. Sonra bunların görüntülerini al, yakın bir ablam var avukat, onunla konuştum istersen yarın savcılığa şikayete gidebiliriz dediğini söyle adama. Tehdit ve şantajdan dolayı en az 2-3 yıl hapise attırırım bu adamı dediğini falan söyle. Şimdilik bir şey yapmayacağım ama beni rahatsız etmeye devam edersen seni şikayet edeceğim de.
Özel hayatın gizliliği diye bir şey var. Merak etme seni korkutmak için böyle yapıyor. Eğer dediği gibi ifşa ederse sikayetçi olursun, kendi eliyle kendini ateşe atmaz. Ne güzel mesajda atmış elinde delilinde var. Hiç korkma sen korktukça çok daha fazla üzerine gelir.
etmezsen şerefisiz sin bende mesajları tutuyorum 18 yaşından küçük kızı taciz den şikayetci olacam de. senin rızanın olması bir şeyi değiştirmez. hele bir içeri gir reşit olmayan kıza taciz den de o zaman görelim senin kim olduğunu içer de... sakın geri vites yapma sen bunları yazarsan o sana yalvarır
Neden bitirilen sen oluyorsun ki? O dünyalı değil mi yoksa? Tehdite tehditle karşılık verilir. Bitirilmesi kolay olan da kendisi, kör galiba. Linç ederler onu linç, yaşatmazlar seni üzdüğünü bile bilinse. Bunu hatırlatman bile yetecektir aslında.
Ailenle konuşup savcılığa verin. Neyini ifşa edecekmiş? Herkes hata yapar.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
O dönim de reşit olmadığın için sen de onu tehdit et seni pedofili diye şikayek ededim tüm sülalene pedofilili sapık bu çocuklarınızı uzak tutun derim gerekirse haberlere çıkar adını her yerde yayarım pedofili diye de bak nasıl engelliyor. Tüm sosyal medyada sen konuşulursun sağır sultan bile duyar twitter da bile seni paylaşırım insan icine çıkamazsın ben yanarsam seni de yakarım benim kaybedecek bir şeyim yok de
Kendi ana dilini konuşamayan bir m*l ile nasıl görüştün? 25 yaş önce okul eğitimine yönelme yaşı ama ergen kızlar kıpır kıpır sonra da kurtulmanın yolunu arıyorsunuz. aavciliga şikayet et suç duyurusunda bulun
Polise şikayetçi ol kanka ona de birdaha rahatsız edersen polise giderim ben 15 yaşındayken taciz eti ben çok korktum o yaşta şikayetçi olamadım korktum de zati o altına sıçar baktın bişe çıkmadı git şikayetçi ol dediklerimi yap
Şikayetten bi skm çıkacağını sanmıyorum da yine de şikayetçi ol. İnstada "postmodern" diye bir sayfa var, admini avukat. Bu konularla ilgileniyor sesini duyur yorumlar yap, rezil ederler bunu.
Lan o adminle ben kavga ettim engel attı avukat mıymış o meğersem bende diyodum seni bulurum diye bu niye bana dikleniyodu falan diye yazsana ona dmden benim engeli açsın avukatlığına mı güveniyo hoca de tanır sen ona hocanın engelini açıcakmışsın de bi git de
Ateizmi övüp islamı kötüleyen bir paylaşım yaptıydı bu 2-3 sene önce bende tepkimi koyunca ağlamaya başladı özelden bişeyler yazdı kavga ettik engel atmıştı en son
Siber zorbalık deniyor polise ekran görüntüleriyle şikayet edeceksin. Böylelerinin anladığı dil budur. Ailenlede konuş. Seni ifşa edeceğim dediği öğretmenlerine de konuş anlat. Rehberlik öğretmeni varsa ondan destek al
Mesajları silmeden savcılığa suç duyurusunda bulun birde korktuğunu belli etme ozaman sana şantaj yapar isteklerde bulunur gel buluşalım dediğinde sakın gitme , bugün şikayetçi olsan her yönden ceza alır
İşte boyle kart zamparalara prim verirseniz her şeyi yapar yaşının adamı olsa coluk çocuk ile konuşmaz utanmaz herif bir halt yapamaz yok mu abin amcan dayin elini kolunu kırsinlar serum ile beslensin
öncelikle polise başvuracaksın, sonra da numaranı değiştir ama kesin yap bunları, kimsenin bunu yaşamaması lazım, en yakınlarına mutlaka bahset bu durumu çünkü sana destek olacak insanlar lazım
Avukat arkadaşın var mı? Ona soyle telefonla arayıp senin avukatın olduğunu soyleyip başına gelebilecekleri hakkında bilgi versin. Anında tehditleri kesilir, kaybolur
Savcılığa şikayet et 15 yasında konusmaya başladığını da delillerle ekle yapay zekaya bile dilekçeni yazdırabilirsin korktuğunu belli etme adama bu adam kim evli mi mesleği ne?
Direk gidip şikayetçi ol suyundan gidersen sende çıplak resim falan da ister şantaj gittikçe korkunç hale dönüşür ilk önce ailenle konuş derim ama kesinlikle şikayetçi ol bunları silme
hayır yaşım küçükken bana ta. ciz etti diceksin korkudan kimseye bir şey söyleyemedim şuandada şantaj ve tehdit ediyo diceksin ki kendi rızanla yaşamış bile olsan yaşın küçükken yaşandığı için ordan kendini savunabileceği bir durum olmaz hatta o zamanları karıştırırsa işin içine yatarı daha fazla olur 18 yaşından küçük olduğun yaşta sana bişeyler yaptığı için. Bi avukatla görüş durumu anlat o sana daha iyi yol gösterir. Burdan sen zararlı çıkmazsın
Böyle durumlarda en iyi şey ig kapat ve başka bi hesap aç numara değiş onlarda heryerden engelle real karşına çıkarsa sapık bu beni taciz ediyor de bitti
Polise git, sen belki biraz utanırsın aileden falan ama o çocuk istismarcısı olaraj hapse girer. Min 8 yıldan başlıyor cezası.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Benim memleketde şantajdan 9 yıl 3 ay hapis cezası alan vardı şantajın cezası büyük hiç affı yok geçmiş olsun kekoya denk gelmişsin ama her nedense kadınlar da hep keko aklı kıtı sever Zeki erkekten nefret ederler
Allah aşkına 33 yaşındaki adam ile senin ne işin var anlamıyorum yaşıtlarınla takılsana adam belli ki takıntılı ruh hastası bir insan polise git koruma ve uzaklaştırma kararı talep et
Evet kesinlikle hadi cahilsin çocuksun bunları uyarınca da tersliyorlar sanane falan diye. Aile çok önemli bu durumda aileler salıyor dışarıya çocukları hiç haberleri yok ne yaptiklarindan
Yazık olmuş yaş farkı da mı dur bı dk ne yapıyorsun demedi sana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Seni yargılamiyorum yanlış anlama da neden o kadar yaşı büyük biriyle konuştun 15 yaşında bide nasıl böyle bit hataya düştün sadece göz boyama bir şey yapacağını sanmıyorum