• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgilim beni tehdit ediyor, ne yapmam lazım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
68
Yapay Zekaya Sor
15 yaşımdayken konuşmaya başladım. şu an 19 yaşındayım peşimi bırakmıyor. 33 yaşında
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

ya bu hem erkeklerden hem kanlılar da çok fazla görüyorum böyle bir şey. Bu arkadaşlıklarda da var bence insanlar temel değerleri tamamen kaybetti.

Teyit suç yani bırak her şeyi suç unsuru.

Tamam bak şunu anlamalı özel bir sohbeti olduğunda o o kişi arasında özel kalmalıdır bu insani bir vasıf’dır. Seninle alakalı kimseye hiçbir üçüncü kişiye sadece öğretmenlerin de değil hiçbir kişiye senin Rızannı izni olmadan herhangi bir bilgi aktarımı yapamaz.

ben bunları anlamıyorum ben hayatımda mesela sen şu an mesela resim almışsın ya öyle bir resim bile alıp soru sormadım biliyor musun. Yani bu alışkanlıklarla alakalı bir şey buradasın genel olarak sana bir şey demiyorum ama insanlar temel olarak başkaları mektuplarını dolaplar bilgilerini izinsiz kullanmamalı.

Eski Sevgilin tamamen ezik bir insan, Asla tehdit etmesine müsaade etme böyle kişileri asla pay verme tamam mı tam tersi güvendiğin insanlarla çevrenden gerçek hayatta güvendiğin insanlarla bu konuda konuşarak doğru hareket biçimi belir

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• awarenessaspie
    awarenessaspie Takip Et
    Bilge Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

Kusura bakma da biraz da senin de suçun var. Hiç mi aklın ermedi 33 yaşındaki adamla 15 yaşındaki çocuğun konuşmasını idrak etmemek (bilerek) nasıl bir akıl karıdır ya? Bırak yapsın ne yapabilir ki? Yapacak bir şeyin yoksa savcılığa verirsin. Kusura bakma ama sende de a'ptallık var.

0
    3 Yorumla
    • awarenessaspie
      awarenessaspie
      1 yıl

Hatta içimden bir ses o şerefsize yaşını bile büyük göstererek vermişsin nereden bilelim?

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Saçmalıyorsun. Onunla aynı semtte yaşıyoruz ayrıca o benim okulumu biliyordu.

• awarenessaspie
      awarenessaspie
      1 yıl

Hiç mi akıl edemedin ulan "bu adam reşit ve 33 yaşında, beni manipüle edebilir mi? bana bir şey yapabilir mi?" hiç mi düşünemedin. Mahkemeye ver gitsin kusura bakma biraz sinirlendim ikinize de.

• Askozade
    Askozade Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl

Bu tür bir durumda gerçekten ciddi bir tehdit ile karşı karşıya olduğun için hemen güvenliğini ön planda tutman çok önemli. İlk olarak, eski sevgilinin tehditlerini belgelemek gerekebilir. Mesajlarını, aramalarını veya fiziksel tehditlerini kaydetmek, olası bir hukuki süreçte yardımcı olabilir.

Sonrasında, aile üyelerinize veya güvendiğiniz yakınlarınıza durumu anlatman çok önemli. Onlar sana destek olabilir ve güvende hissetmeni sağlar.

Eğer tehditler devam ediyorsa, yerel otoritelerle iletişime geçmek de önemli. Polis ya da güvenlik güçlerinden yardım alman gerekebilir. Hukuki bir işlem başlatmak da uzun vadede koruma sağlayabilir.

Son olarak, seni rahatsız eden bu kişinin kontak kurmaya devam etmesi durumunda mesajlaşmalarını engellemek, sosyal medya hesaplarını gizlemek ve numarasını bloklamak gibi önlemler de alman faydalı olabilir.

Unutma, bu tür bir durumda güvenliğin her şeyden önce gelir. Kendini tehlikede hissettiğinde hemen yardım almak en doğru adım olacaktır.

1
    0 Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    1 yıl

Bu gerçekten zor bir durum ve seni tehdit eden birisiyle başa çıkmak çok iğrenç bir durum. Öncelikle, güvenliğini her zaman öncelikli olarak düşünmelisin. Eğer kendini tehlikede hissediyorsan, polisle konuşmak en doğru adım olabilir. Onlar bu tür durumlarla başa çıkma konusunda deneyimlidir ve sana nasıl yardımcı olabileceklerini bilirler. Güvenliğin her şeyden önemli. Korkma, yardım istemek her zaman doğru bir şeydir. Ayrıca, tehdit eden kişiyle iletişim kurmamaya çalış ve tüm mesajları sakla. Bu, durumu daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir. Polisle konuşmanın yanı sıra, güvendiğin bir arkadaşın veya aile üyesiyle durumu paylaşmak da iyi bir fikir olabilir. Onların desteği seni daha güçlü hissettirebilir. Ayrıca, sosyal medya veya mesajlaşma uygulamalarında gizlilik ayarlarını gözden geçirip, bu kişiyi engelleyebilirsin. Kendini güvende hissetmek çok önemli. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin ve yardım almak her zaman bir seçenektir. Kendine dikkat et.🙏🏻🌷

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Bu durum gerçekten çok ciddi ve çok tehlikeli canım! Sakın yalnız hareket etme. Bu konuşmaları ve tehdit mesajlarını hemen ekran görüntüsü alarak sakla. Güvendiğin bir yetişkine (anne, baba, öğretmen ya da aile dostu gibi) mutlaka haber ver. Hemen polisi veya ilgili adli makamları bilgilendir. Unutma, seni tehdit etmek onun hakkı değil ve bu bir suçtur. Kendi güvenliğini önceliğin yap! 💛

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

81

Cevap

108

Cevap

• Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Aslında şu an tehdit altında olduğu için sağlıklı düşünemiyorsun onu Seni tehdit edebileceği bir şey yok aksine senin tehdit etmen gerekir önce yaş farkına rağmen seninle bir ilişki ye başlayan o seni tehdit ederek gözünü korkutarak sana kötü şeyler yaptırmak isteyebilir buna izin verme hiçbir şey yapamaz sen yanlış bir şey yapmamışsın yani seninki çocuk aklıymış o zaman ama o bu yaşına rağmen bu tür ahlaksızlıklar yapıyorsa sübyancılık yapıyorsa ben seni şikayet ederim de bak bakalım bir daha seni rahatsız ediyor mu..

2
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.

şikayet edebilirsiniz polise

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bu ciddi bir durum. İlk yapman gereken, ona hiçbir şekilde cevap vermemek. Tehditlerini kanıtlayacak tüm mesajları, aramaları sakla. Ekran görüntüsü al, delil olsun. Ailene mutlaka anlat, yalnız kalma bu durumda. Karakola gidip suç duyurusunda bulunabilirsin. 33 yaşında birinin sana böyle yaklaşması zaten başlı başına suç.

7
    0 Yorumla
  • Usemind
    Usemind Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.

seninle sübyanken konuşmuş. site de ağır rollerde biri vardı. evli olduğu halde 13 yaş bir kızla geceler boyu sexting yapmış ve kızı bir ruh hastasına çevirmişti. ben üyeyi şikayet ettim ama nedense bu sünyancı banlanmadı. ilk aybaşını görmüş istekli küçük çocuk çok var sitede. birileriyle yazışırken bunu göz ardı etmeyin lütfen. kız bana ya benimle sexting yapacaksın ya da hesaplarını kapatacaksın diye baskı uyguluyordu. takıntı yaptım seni. hesaplarını kapat diyordu. en son çocuk şubeye şikayet ettim ama kız 18 yaşına basınca yine geldi vs vs vs. takıntılı insanlar çoktur. anladığınız gibi iletişimi kesin.

1
    2 Yorumla
    • Serapkatıl
      Serapkatıl
      1 yıl

Kim acaba o benim ki olmasın

Yorumla
    • Usemind
      Usemind
      1 yıl

@Serapkatıl bilmiyorum ama sanal alem de çocuk çok var. aynı zaman da sapıkta var

Yorumla
  • fauno
    fauno Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 89%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.

Yaptığını hiç bir şekilde anlatamaz sadece 18 yaşından sonraki durumları konuşabilir diğeri pedofili suçunu kabullenmek olur. Yapacağınız şey en yakın kolluk güçlerine durumu anlatmak ve gereken cezayı çekmesini sağlamak.

4
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

18 den sonra ben onla hiç bişey yapmadım. Sadece o beni rahatsız edip durdu

Yorumla
    • fauno
      fauno
      1 yıl

Bakın hanımefendi yaptığı büyük bir suç ve boş atıp dolu tutuyor. Ben de bir öğretmenim bir öğrencim ile ilgili bana böyle bir bilgi ulaştırsa o bilgiyi alır onu mahvederim o yüzden bırak öğretmenine anlatmayı yanından geçemez. Pedofili çok büyük bir suç ilişki için kendi rızanız olsa bile. Lütfen en yakın kolluk gücüyle iletişime geçin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben yurtta kalıyorum. Yurttaki öğretmenlerime söylicek. Yurttan atılırım. Ayrıca onların haberi olursa ben yaşayamam. Sonuçta ilk zamanlar herşeyi isteğimle yaptım. Beni suçlayacaklar.

Yorumla
    • Snowcat
      Snowcat
      1 yıl

Kendi istegin ile de yapsan 18 den küçük biri ile ilişki yaşamak büyük suç hapse girer senin sevgilin bile. olsa bilerek yaşadım desen yine girer yani kuru sıkı atıp tutuyor bir bok yapamaz

Yorumla
    • fauno
      fauno
      1 yıl

Bu sebepten ötürü seni kimse yurttan atamaz merak etme. Kimse seni suçlayamaz bu yaşlar senin akıllıca karar vereceğin yaşlar değildi. Bu ve bunun gibilerin ortalıkta dolaşmasına izin veremezsin. Sana gerekirse avukat vs tüm desteği sağlarız.

Yorumla
  • ozkin
    ozkin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

O iş kolay, seni asil ben solace yet edecem subyanci çocuk yaştaki kizla neden konuştun şimdi yasim büyüdü diye tehdit ediyorsun. Hem ailene hem arkadaşlarına hem de polise 15 aydındaki çocuk ile konuşmamın hesabını verirsin. Sen şikayet et ben 15 yasimdaydim ama senin nazar ettin ne
    De ya kaçar yemezse direk şikayet et basi yansın o çocuk peşinde koşan güzel kardeşim

0
    0 Yorumla
  • GriBeyy
    GriBeyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 93%
    1 yıl

Korkunu onun eline verme korktuğunu belli etme 15 yaşındayken olan bir olay çocuksun ne reşit değilsin şikayetçi olsan hayatını gibersin ve mesela ifşa etmekse sen ondan önce davran ve şikayetçi ol o ifsalamadan onun hayatı gibilsin cezaevinde subyancilari çok severler çıkana kadar uslandirirlar😉

0
    0 Yorumla
  • tutkidogru
    tutkidogru Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Hele sübyancıya bak sen. Hadi sen 15 yaşında çocuktun, doğruyu yanlış ayırt edemedin, yaşının verdiği cehaletle mantıksız davrandın da 29 yaşındaki adamın 15 yaşındaki çocukla ne işi olur? Polise git şikayetçi ol. Hem tehditten hem pedofiliden ceza alsın da aklı başına gelsin

0
    0 Yorumla
  • umutnc34
    umutnc34 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.

Telefonu varsa whatsapp vb. kimliğinin numarasının açıkça görüneceği bir uygulamadan yazış, seni tehdit etmesini sağla. Sonra bunların görüntülerini al, yakın bir ablam var avukat, onunla konuştum istersen yarın savcılığa şikayete gidebiliriz dediğini söyle adama. Tehdit ve şantajdan dolayı en az 2-3 yıl hapise attırırım bu adamı dediğini falan söyle. Şimdilik bir şey yapmayacağım ama beni rahatsız etmeye devam edersen seni şikayet edeceğim de.

0
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Özel hayatın gizliliği diye bir şey var. Merak etme seni korkutmak için böyle yapıyor. Eğer dediği gibi ifşa ederse sikayetçi olursun, kendi eliyle kendini ateşe atmaz. Ne güzel mesajda atmış elinde delilinde var. Hiç korkma sen korktukça çok daha fazla üzerine gelir.

0
    0 Yorumla
  • forrestman
    forrestman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.

etmezsen şerefisiz sin bende mesajları tutuyorum 18 yaşından küçük kızı taciz den şikayetci olacam de. senin rızanın olması bir şeyi değiştirmez. hele bir içeri gir reşit olmayan kıza taciz den de o zaman görelim senin kim olduğunu içer de... sakın geri vites yapma sen bunları yazarsan o sana yalvarır

0
    0 Yorumla
  • Takipsistemit
    Takipsistemit Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Neden bitirilen sen oluyorsun ki? O dünyalı değil mi yoksa? Tehdite tehditle karşılık verilir. Bitirilmesi kolay olan da kendisi, kör galiba. Linç ederler onu linç, yaşatmazlar seni üzdüğünü bile bilinse. Bunu hatırlatman bile yetecektir aslında.

0
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

Ailenle konuşup savcılığa verin. Neyini ifşa edecekmiş? Herkes hata yapar.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

O dönim de reşit olmadığın için sen de onu tehdit et seni pedofili diye şikayek ededim tüm sülalene pedofilili sapık bu çocuklarınızı uzak tutun derim gerekirse haberlere çıkar adını her yerde yayarım pedofili diye de bak nasıl engelliyor. Tüm sosyal medyada sen konuşulursun sağır sultan bile duyar twitter da bile seni paylaşırım insan icine çıkamazsın ben yanarsam seni de yakarım benim kaybedecek bir şeyim yok de

0
    0 Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.

Kendi ana dilini konuşamayan bir m*l ile nasıl görüştün? 25 yaş önce okul eğitimine yönelme yaşı ama ergen kızlar kıpır kıpır sonra da kurtulmanın yolunu arıyorsunuz. aavciliga şikayet et suç duyurusunda bulun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Siz eleştirmekten başka bişey bilmiyormusunuz

Yorumla
    • Chıld_Of_GOD
      Chıld_Of_GOD
      1 yıl

Çözüm sundum. 18 yaş altı bunları isteginle bile yapsan suç. İstismardan yargılanır

Yorumla
  • fatihaykut63
    fatihaykut63 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Polise şikayetçi ol kanka ona de birdaha rahatsız edersen polise giderim ben 15 yaşındayken taciz eti ben çok korktum o yaşta şikayetçi olamadım korktum de zati o altına sıçar baktın bişe çıkmadı git şikayetçi ol dediklerimi yap

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya korkmazsa

Yorumla
    • fatihaykut63
      fatihaykut63
      1 yıl

Korkmazsa git dediklerimin aynısını yap

Yorumla
  • CausaSui
    CausaSui Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Şikayetten bi skm çıkacağını sanmıyorum da yine de şikayetçi ol.
    İnstada "postmodern" diye bir sayfa var, admini avukat. Bu konularla ilgileniyor sesini duyur yorumlar yap, rezil ederler bunu.

1
    5 Yorumla
    • klautern
      klautern
      1 yıl

Lan o adminle ben kavga ettim engel attı avukat mıymış o meğersem bende diyodum seni bulurum diye bu niye bana dikleniyodu falan diye yazsana ona dmden benim engeli açsın avukatlığına mı güveniyo hoca de tanır sen ona hocanın engelini açıcakmışsın de bi git de

Yorumla
    • klautern
      klautern
      1 yıl

Ateizmi övüp islamı kötüleyen bir paylaşım yaptıydı bu 2-3 sene önce bende tepkimi koyunca ağlamaya başladı özelden bişeyler yazdı kavga ettik engel atmıştı en son

Yorumla
    • CausaSui
      CausaSui
      1 yıl

Ben kendisini tanımıyorum ama evet gereksiz ortalık karıştırıcı gönderileri var ben de o yüzden takipten çıkmıştım

Yorumla
    • klautern
      klautern
      1 yıl

İnançsızlara yönelik bir hesap zaten dini olan adamın işi olmaz öyle hesaplarda

Yorumla
    • CausaSui
      CausaSui
      1 yıl

İlgilenmiyorum ya kızın sıkıntısı için önerdim

Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Siber zorbalık deniyor polise ekran görüntüleriyle şikayet edeceksin. Böylelerinin anladığı dil budur. Ailenlede konuş. Seni ifşa edeceğim dediği öğretmenlerine de konuş anlat. Rehberlik öğretmeni varsa ondan destek al

1
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Mesajları silmeden savcılığa suç duyurusunda bulun birde korktuğunu belli etme ozaman sana şantaj yapar isteklerde bulunur gel buluşalım dediğinde sakın gitme , bugün şikayetçi olsan her yönden ceza alır

1
    0 Yorumla
  • Snowcat
    Snowcat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İşte boyle kart zamparalara prim verirseniz her şeyi yapar yaşının adamı olsa coluk çocuk ile konuşmaz utanmaz herif bir halt yapamaz yok mu abin amcan dayin elini kolunu kırsinlar serum ile beslensin

0
    1 Yorumla
    • uzayabakan
      uzayabakan
      1 yıl

Abisi amcası önce kızı döver senin ne işin vardı adamla diye bu kadar kolaydı sanki her şey

Yorumla
  • Prokonnessos
    Prokonnessos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

öncelikle polise başvuracaksın, sonra da numaranı değiştir ama kesin yap bunları, kimsenin bunu yaşamaması lazım, en yakınlarına mutlaka bahset bu durumu çünkü sana destek olacak insanlar lazım

0
    0 Yorumla
  • StenkaRazin
    StenkaRazin Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.

Derhal savcılığa git. Direkt hapse hirer rospu evladı. Sakın korkmayın

1
    0 Yorumla
  • Baleman
    Baleman Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Avukat arkadaşın var mı? Ona soyle telefonla arayıp senin avukatın olduğunu soyleyip başına gelebilecekleri hakkında bilgi versin. Anında tehditleri kesilir, kaybolur

1
    0 Yorumla
  • Venüstengeldimm
    Venüstengeldimm Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

Savcılığa şikayet et 15 yasında konusmaya başladığını da delillerle ekle yapay zekaya bile dilekçeni yazdırabilirsin korktuğunu belli etme adama bu adam kim evli mi mesleği ne?

1
    0 Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Amin evladını bi doveceksin insan içine çıkamayacak da işte suçlusu biz oluruz

1
    0 Yorumla
  • Günesinkadini
    Günesinkadini Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Direk gidip şikayetçi ol suyundan gidersen sende çıplak resim falan da ister şantaj gittikçe korkunç hale dönüşür ilk önce ailenle konuş derim ama kesinlikle şikayetçi ol bunları silme

0
    0 Yorumla
  • boaburcuerkeği35
    boaburcuerkeği35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Şikayetçi ol görsün ebesinin terrakesini. Sadece şantaj ve tehditten en az 10yıl yer

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne dicem ya ben bunla küçükken bişeyler yaşamıştım felan mı diyiym rezil olurum yurttan atarlar beni

Yorumla
    • boaburcuerkeği35
      boaburcuerkeği35
      1 yıl

hayır yaşım küçükken bana ta. ciz etti diceksin korkudan kimseye bir şey söyleyemedim şuandada şantaj ve tehdit ediyo diceksin ki kendi rızanla yaşamış bile olsan yaşın küçükken yaşandığı için ordan kendini savunabileceği bir durum olmaz hatta o zamanları karıştırırsa işin içine yatarı daha fazla olur 18 yaşından küçük olduğun yaşta sana bişeyler yaptığı için. Bi avukatla görüş durumu anlat o sana daha iyi yol gösterir. Burdan sen zararlı çıkmazsın

Yorumla
  • 0_Nyks_0
    0_Nyks_0 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.

Böyle durumlarda en iyi şey ig kapat ve başka bi hesap aç numara değiş onlarda heryerden engelle real karşına çıkarsa sapık bu beni taciz ediyor de bitti

0
    0 Yorumla
  • Emreaydın35
    Emreaydın35 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Hiç birsey yapmaz anca klavye delikanligi yapar sende gidip Kac yaşındaki adama yazmışsın be bacım ders olsun

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tamam

Yorumla
  • Haybenonun
    Haybenonun Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Nudelerin mi var? Hiç boyun eğme sen onları yap kaybedecek bişeyim kalmaz giderim polise reşit olmayan biri ile yapmak nedir gör ebenin şeyini de.

0
    0 Yorumla
  • Mustres
    Mustres Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl

Sende onu savcılığa şikayet ediceksin bu kadar basit

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onunla eskiden bişeyler yaşamıştım ya anlatırsa?

Yorumla
    • Mustres
      Mustres
      1 yıl

Anlatsın ben öyle bişi yaşamadım bela oldu ben zaten şikayet ettim bunu diceksin bu kadar basit

Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Havlayan köpek ısırmaz.

Umursama. Bas engeli gitsin..

2
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Seni polise verecegim ömrünün geri kalanini pedofiliden hapislerde çürüyecek geçireceksin kopek yaz

2
    0 Yorumla
  • Sahtegüz
    Sahtegüz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.

Al bu mesajları direkt polise git sıç bacağina. Karakoldan bir mesajda sen at bak nasıl yola geliyor

0
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Ekran görüntülerini alın ve ona mahkemede davacı olacağınızı söyleyin. Böyle bir dava onun hayatını bitirir. Asla tehditlere boyun eğmeyin.

0
    0 Yorumla
  • cokoko
    cokoko Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 54%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

İsmini biliyorsun polise git yazışmayı göster. Yaparsa cezaevine girer önceden şikayetin olsun polis çağırınca mum olur

0
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Seni nasıl ifşa edecek? Ah gençler ah yazık size … bu arada direk polise git hiç bir şey yapamaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya onla bişeyler yaşamıştım onları anlatacak.

Yorumla
  • birazkülbirazduman
    birazkülbirazduman Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 55%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Polise git, sen belki biraz utanırsın aileden falan ama o çocuk istismarcısı olaraj hapse girer. Min 8 yıldan başlıyor cezası.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Benim memleketde şantajdan 9 yıl 3 ay hapis cezası alan vardı şantajın cezası büyük hiç affı yok geçmiş olsun kekoya denk gelmişsin ama her nedense kadınlar da hep keko aklı kıtı sever Zeki erkekten nefret ederler

0
    0 Yorumla
  • engelsizbireyim
    engelsizbireyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

15 yaşındayken görüşüyor konuşuyor isen o rezil olur bende yayacağım bekle de bak neler oluyo

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

şu an 19 yaşındayım ama yani kim inanacak

Yorumla
    • engelsizbireyim
      engelsizbireyim
      1 yıl

Sen söylersen zamanında böyle böyle oldu diye ondan önce o adamın hayatı sıkıntıya girer

Yorumla
    • engelsizbireyim
      engelsizbireyim
      1 yıl

Sen reşit değilken yapılan şey rıza dışı sayılır hapise girer burada mazlum sensin suçlu gibi davranıyorsun kendine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onunla o yaştayken bişeyler yaşamıştım niye anlamıyorsunuz ya. Anlatırsa yaşayamam ben.

Yorumla
    • engelsizbireyim
      engelsizbireyim
      1 yıl

Yav yaptığı suç suç yanına kâr kalsın istiyorsan sen bilirsin

Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

Ben on beş yasindaydim bana tecavüz etti dersin tikarsin iceri

Yorumla
    • engelsizbireyim
      engelsizbireyim
      1 yıl

Öyle yapabilir de işte korkuyor galiba

Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

Korkanin çocuğu olmaz

Yorumla
    • engelsizbireyim
      engelsizbireyim
      1 yıl

Haklısın zaten de işte korkuyor ne bileyim bende de belden aşağı his yok abla yardımcı olmak zaman geçirmek için takılıyorum buralarda

Yorumla
  • anonimm16
    anonimm16 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.

İfşa edicek bir şey varsa elinde karakola gideceğim de şikayet edicem seni de

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya gerçekten ifşa ederse? Yaşayamam

Yorumla
    • anonimm16
      anonimm16
      1 yıl

Neden ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onunla eskiden bişeyler yaşamıştım

Yorumla
    • anonimm16
      anonimm16
      1 yıl

Nude atmadıysan sorun yok video vs yoksa elinde

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Allah aşkına 33 yaşındaki adam ile senin ne işin var anlamıyorum yaşıtlarınla takılsana adam belli ki takıntılı ruh hastası bir insan polise git koruma ve uzaklaştırma kararı talep et

1
    0 Yorumla
  • Uslanmazboğa
    Uslanmazboğa Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.

En sevmediğim karakter tip tehdit ne demek. Bittiyse bitti bırak işte herkes yoluna gitsin.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

15 yaşındayken ne işin var 30 yaşındaki adamla? Size az bile oluyor

2
    5 Yorumla
    • uzayabakan
      uzayabakan
      1 yıl

Dimi nerde başına kötü şey gelen kız var akılsızlığının cezasını çekiyor haklısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet kesinlikle hadi cahilsin çocuksun bunları uyarınca da tersliyorlar sanane falan diye. Aile çok önemli bu durumda aileler salıyor dışarıya çocukları hiç haberleri yok ne yaptiklarindan

Yorumla
    • uzayabakan
      uzayabakan
      1 yıl

Hele meslek liselerine giden kızlar rezalet oluyor okuma derdi yok kafalar pırıl pırıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@uzayabakan imam hatip çıkışlıyım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Valla meslek olsun Anadolu olsun hiç fark etmez heryerde bunlar

Yorumla
  • Dudu_Bubu
    Dudu_Bubu Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Engelle hep. İletişim kurma. İfşa edecek neyin var ki ayrıca

0
    0 Yorumla
  • testosteronnn
    testosteronnn Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 101%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.

güvendiğin birine şikayet et ya da haber ver. sonra da beraber bir şikayet oluşturun.

0
    0 Yorumla
  • boşişlermüdürü12
    boşişlermüdürü12 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl

Bana ulaşma şansın var mı bakalım kim kimi opuo

0
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Savcılığa gideceğini bu mesajları sakladıgını ve korkunun olmadığını söyle

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Şikayet et polise seni tehdit etmesi de bir suç ailene falan söyle

0
    0 Yorumla
  • k1ssee
    k1ssee Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

15 yaşında 29 yaşındaki adamla ne işin vardı acaba :D

0
    0 Yorumla
  • Bedenimsağ_amaruhum
    Bedenimsağ_amaruhum Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.

Beter ol.. Haketmişsin.. Ne işin var baban yaşındaki adamla

0
    0 Yorumla
  • winteryawa
    winteryawa Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Hiçbir şey yapamaz baktın çok rahatsızlığı devam ederse icabına baktır kolay zaten parayla her şey

0
    0 Yorumla
  • erkansd
    erkansd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 100 , eic 100%
    1 yıl

şantajın nasıl bir suç olduğundan haberi yok galiba

0
    0 Yorumla
  • Toval
    Toval Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Direkt olarak aileniz ile paylaşıp, polise şikayet edin.

0
    0 Yorumla
  • KelebekBlossom
    KelebekBlossom Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Yazık olmuş yaş farkı da mı dur bı dk ne yapıyorsun demedi sana

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Seni yargılamiyorum yanlış anlama da neden o kadar yaşı büyük biriyle konuştun 15 yaşında bide nasıl böyle bit hataya düştün sadece göz boyama bir şey yapacağını sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • JasonLibidosu
    JasonLibidosu Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Elinde foto video yoksa korkma. Varsa da bu daha büyük suç. Doğru cezaevine alırlar korkma

0
    0 Yorumla
  • Belayımdiyorum
    Belayımdiyorum Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Böyle ş*refsiz insanları nereden buluyorsunuz, mahvetsin bırak onuda mahveden çıkar elbet

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bunun yeri aileye anlatmak ve polise gitmek.

0
    0 Yorumla
  • serserigönül06
    serserigönül06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Seni korlutmaya çalışıyor. Savcılığa vericeğini söyle sakın korktuğunu belli etme

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim beni tehdit ediyor, ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgilim beni tehdit ediyor, ne yapabilirim? 28 cevap verildi
Eski sevgilim beni tehdit ediyor. Ne yapmalıyım? 24 cevap verildi
Eski sevgilim beni tehdit ediyor ne yapmalıyım? 10 cevap verildi
Eski sevgilim beni tehdit ediyor ne yapmalıyım? 6 cevap verildi
Eski sevgilim beni tehdit ediyor ne yapmalıyım? 7 cevap verildi
Eski sevgilim beni tehdit ediyor ne yapmalıyım? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Teach You a Lesson Dizisini izleyenler duygu ve düşüncelerini paylaşabilir mi?
  • UFC de kayan yıldızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sizce adı ne olsun?
  • Gelgitli misiniz?
  • Portekizli, balet, 200K takipçili birine aşığım; instagramdan dm atıyorum arada düğün olur mu dersiniz?
  • Toksik misiniz yoksa ılımlı, sakin yaklaşan tarafta mısınız?
  • Kia mı Hyundai mi, hangisini tercih ederdiniz ve neden?
  • Ayrılsanız bile her gün konuşmaya devam ettiğiniz bir ilişki yaşadınız mı?
  • Senin için önemli olanı seçip kalan her şeyi boşverdin mi?
  • Devamlı şapka takmak özgüvensizlik yaratır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨