sevdiği kızı elde edemeyen erkeklerin sevgisi bir süre sonra hırsa dönüşüp herşeyi yıkabilir mi?
dönüşürse de nasıl olur? yaşayan varmı_
dönüşürse de nasıl olur? yaşayan varmı_
hiç kimse vazgeçilmez değildir. biz her zaman seçenekler arasından istediğimize gideriz. kızlar ise onu tercih edenler arasındaki kişilerden tercih yaparlar. erkek bir kıza gidiyorsa karar verdiği gün gözünü karartır zaten. çünkü onun tercihidir. istediği tercihi kendine göre tam anlamıyla yapmıştır. tercihini sahiplenir. o yüzden de onu gerçekleştirebilmek için elinden geleni yapar. kız için de erkek için de kimse karşısındaki insanın dünyevi varlığına muhtaç değildir. muhtaç olunan hayallerimizdeki sevdiğimizdir. erkek çabalar çabalar ama çabalar boşa gittikçe hayalindekinin aslında karşısında olmadığını farkeder çünkü bherkes mutluluğa aşıktır . derler ya fazla muhabbet tez ayrılık getiri diye. hiç konuşmasan görüşmeseniz bile acılar aşkı öldürüyor.kızlar bizim gibi değil çünkü onlar yuakrıdada yazdığım gibi aklına gelenle değil ayağına gelenle mutlu olmak zorundadır türkiyede. bazı kızlar aklına gelenle mutlu olmak istyorlar birde onlara bakın asıl en tehlikelisi onlar. onların yaptığı hırsı hiç bir erkeke yapmaz. sözü özü herşey bir yere kadar... kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın... erkekler içinde kızlar içinde...
elbette öyle. haklısın ancak ben sadece sorum icin sordum :) yani sevgilim olmasına ragmen hala kendini benim gözüme sokup aklımı karıstırma cabasında. yaptıgı yanlıs degilmi? artık korkmaya basladım 1 senedir peşimde
onu yapana deyecek bir şey bulamıyorum. o artık hastalık olmuş. sağlıklı düşünme bitmiş. bence sen sessiz kal unutur gider.
unutmuyor iste imkanı yok aynı ortamdayız vede evet resmen hastalık oldu onda cnku davranıslarndan anlıyorum tek yaptıgım umursamamak onda bile bisekilde zehir vermeye calısıyor. artık iş işten geçti
ne yapıyor mesela anlatabilirmisin. ortam nasıl bir ortam. okul iş
pekı ben nıe gıdemedım 3 yıldır bırını seıvyorum baskasıyla cıkıp benı enngleeddıgınıde gordum ama yıne geldı yazdı yanı mk nası bısey kızı hergun gozumun onunde sankı cok kotu bıey sevmek :( hele bıde o senı sevmıyor ıse
eğer gerçekten seviyorsan, öfkeni onu sevmenin verdiği mutluluk bastırabilir. ancak tabii ki o öfkenin seni ele geçirmesine de izin verebilirsin. özellikle kötü bir şey yapıp onun canını yaktıysan, bir anda hulk'a dönüşebilir...
tek yaptıgım onu umursamamaktı ve bununda sebepleri vardı :) agzımı acıp saygısızlıkta etmedim biseyde dmedim.
Seni ne kadar sevdiğine bağlı... Bak şu anda hiç hissetmediğim kadar kendime yakın hissettiğim birini benden sonra onunla tanışan biri erken davranıp kaptı. Bense biraz daha tanımak istemiştim böyle tuhaf hissedince. İşin kötüsü, onun erkek arkadaşıyla tanıştıdığı departmana girmesine de katkım oldu. ben Şimdi ne kadar acı çeksem de, bazen sinirlensem de, onu incitecek bir söz bile söylemek istemiyorum. Canım yanıyor, köpürmek istiyorum, ama öfkeyle kalkmanın zarar getirdiğini bilirim...
zor bi durum gercekten :s bence sabırlı olmaya devam et. cunku benim karşımdaki cibiliyetsiz gurursuz aptal bir erkek. ama sen akıllı ol sakın kendini nefret ettirip gözunden düsme.
Sabır küpü oldum. Başkalarıyla avutmaya çalışacağım kendimi... Bilemem geç mi kaldım, ama içimden gelenin binde biri kadar birşey yapmadım. Sadece bir sabah biraz ısrarcı olmuş olabilirim, zaten bunun üzerine "erkek arkadaşımla aram bozuluyo bu konu yüzünden. lütfen bir daha konuşmayalım" dedi. Bir yanım düşünceli davranırken, diğer yanım da savaş diyor. Bir erkeğin içindeki ilkel savaşçıyla modern insan yanı arasında kaldım :).
duygunu belli et ama saygını sakın bozma. bu dedigimi de unutma :)
rica ederim :) umarım senin icinde hayırlısı olur. :) evet saygını bozma efendi olgun erkek her zaman iyidir.
sevmiyosa bırakcaksın.. zorla güzellik olmaz. eger askıntı olmuşsa psikopatlık boyutuna gelmiş o artık çok başka bişey olmuş :D
sanırım psikopat olmus :D:D
hırçınlaşır-bağırır hırsını alamaz etrafa saldırır:D
Cevap
7Cevap
Hırsa gerek yok sevmek kadar sevilmekte önemli platonik durumlar insanı yaşamdan soğutur gerçekçi yaklaşmak lazım duygusal paylaşımlara.
:) cok dogru!
Yanında Bir Erkek Görürse Nükleer Reaktör Patlaması gerçekleşebilir :)
diyelim sevgilisini gördun napardın?
sevdiği kızı elde edemeyen erkek bekler bekler sonra bi anda çekip gider tabi iş işten geçmiş olur kız için...
ya kızın sevgilisi varsa?
ama o benim sevgilimi bildigi halde hala yanıma gelip ortamııma girmeye calısıyor. sinir olmaya basladım artık her yerde karşıma cıkıyor. amacı ne olabilir?
farkındayım zaten tek amacı bu... çocukta degiliz diycem ama akıl iste. ben onun kuyruk acısını anlıyorum :) tam bir gurursuz cibiliyetsiz
benimki sadece bir kez anasına ecdadına sövmeye kadar ilerledi ötekileri umursamadım
karşılık alamazsam, çok kötü hırslanır ve bir şekilde bunun acısını alırım... yaptım da !
hım ne gibi mesela? diyelim karşındaki iyi bir kız aynı ortamdasın ve sende onun nsıl biri oldugunu biliyosun. ne gibi seyler yapardın? yada yaptın?
platonik aşk duyuyordum benden 9 yaş büyük birine... cevap alamayınca, facebook ve twitter üzerinden sürekli mesajlar yağdırarak pişman ettim onu, sonu savcılıkta bitti... bişe olmadı tabi :) aynı ortamda olsam, yanından geçerken omuz atar ve sürekli ona bakarak, diğer arkadaşlarımla beraber dalga geçerim onunla
alttaki kişi beni engellemiş. ne güzel burdan anlıyorum ki yazdıklarım şerefsizlerin damarına basıyor hedefini buluyor.
sizin derdiniz nedir populardemond. her bayan her erkeğin duygularına karşılık vermek zorundamıdır. bu nasıl bencilliktir. hem ne demeye neyin intikamını alıyorsunuz ki siz ne yaptı bayan size. bu sizin yaptığınızda cibiliyetsizlik oluyor...
karşılık vermemesi şu anlamda; sürekli mesaj atıyordum ona, ama sadece susuyordu... evet veya hayır demiyordu... o zaman çok sinirlendim...
hırs değilde duygular azalır
peki kızın sevgiisi varsa bunu bilerek ve hala onun yanındaysa? sureklı bakıyorsa?
yeni sayılır 2 ay oldu. bahsettigim kiside 1.5 senedir tanıyorum ve gecen seneden beri beni seviyor. dengesiz davranısları var anlamıyorum artık korkuyorum uzak durmak istiyorum duruyorumda ama o gelip beni buluyor
hiç uğraşmam tarzım değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar