Bir erkek onu deliler gibi seven Bi kızın kıymetini ne zaman anlar ve kızın onu sevdiğini neden kabul etmez?

Bi çocuk vardı bana umut verdi işte ama fiili çok şey olmadı bakışmalar filan beni görünce kızarıyordu büssürü şey neyse olaylar karışık sonra ben bu çocuğu çok sevdim ama nasıl sevdim ilk aşk bide deli çağlar sonra ben sahilde gördüm bu çocuğu buna açıldım bu özür diledi seni kırmak istememiştim ben baya kötü oldum tabi neyse aradan zaman geçti baya 1 yıl sonra bu çocuğun babası vefat etti ben yanında olmaya çalıştım önce güzel karşıladı sonra Bi anda soğuk yaptı ben ama yataklara düşmüşüm onun babası ölmüş diye onu görmek istedim önce olur dedi çok sevinirim filan sonra buluşma günü gelmedi beni arama dedi arkadaşlarına arkadan konuşmuş baya iftiralar atmış arkamdan arkadaşları beni savunmuş ama çünkü o hariç herkes onu ne kadar sevdiğimi biliyordu şu an aradan Bi yıl geçti beni stolkluyor ayni cevredeydik o şu an manisaya gitti hatta Bi arkadaşı (kardeşim biri) bana takip isteği atmış geri çektirdi ben onu çok seviyordum geçenlerde bi kız arkamdan çok kötü küfürler demiş hiç savunmamış öyle biri değil dememiş ki ben ona kötü hic bi şey yapmadım ayrıca kesinlikle öyle biri değilim ve benim onu unutmuş olduğumu düşündüğünü söylemiş benim icin anlık bi şey olduğunu 2 yıl boyunca sadece sevdim ve etrafta çok takdir edilen beğenilen bi insanım benim sorum bu pişman olur mu ya da ne zaman pişman olur bi erkek bi kızın değerini anlar mı anlarsa ne zaman anlar yazın İzmire gelecek karşılaşırız nasıl davranmaliyim bu arada bu kişi bana çok kötü şeyler yaşattı asla beraber olmak istemiyorum sadece pişman olsun değerimi anlasın istiyorum şimdiden teşekkürler

Döner
Dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bir erkek onu deliler gibi seven Bi kızın kıymetini ne zaman anlar ve kızın onu sevdiğini neden kabul etmez?