Evliyim, ilkokul aşkımla karşılaştım ne yapmalıyım?

ilkokul da bi kız vardı tamam komik gelebilir ama öyle başlamak istedim,aradan yıllar geçti sonra başkası girdi hayatıma yine bi okul olan liseden bi kıza aşık oldum ve onunla evlendim istereyerek hemde ne engeller aştık.yıllar sonra facebookta ilkokul aşkımla karşılaştık muhabbet ettik.eşim bile konuştu filan.tabi böyle kalmadı biz mesajlaşmaya sohbetler etmeye kameradan görüntülü görüşmeye başladık.ufak elektiriklenmeler oldu aramızda görmezden geldik fark edince küstük sonra tekrar barıştık filan.barıştıktan sonra mesajlaştık ve ben ileri gittiğimde o engelledi o gittiğinde ben engelledim.bi gece telde ben ona seni istiyorum diye mesaj attım oda karşılık verdi.o gece ileri gittik telde.sorna o birden engel oldu ve kavga ettik ondan sonra ona ne kadar yazdıysam hep tersledi.yaptıgım yanlıştı biliyorum ama ne bileyim ona bişiler yazmak istiom.faceten sil ekle sil ekle eşim artık şüphelendi neden bu kadar siliosun die.sizce napmalıyım?şuan yine eklemek istiyorum.1 yıldır bende yok.yada mesaj atmak istiyorum.eşimi sevmiyor değiim seviyorum ama o da yani i.o aşkımda hayatımda böle sanal bi yerde dursun istiyorum.kafayı sıyıracam mesela yine mesaj atayımmı atsam nasıl bi tepki verir?kısacası ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
eşimi hiç aldatmadım bu duruma aldatma olarak bakmıyorum,zaten o bi ucta ben bir.aramızda 1500 km var.yüzyüze görüşme ihtimalimiz yok yani.özelikle kadınlar çok acımasız eleştrimişsiniz.lütfen daha sakin okuyun ve yardımcı olmaya çalışın
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar özellikle kadın arkadaşlar...ben bu ilk okul aşkımla bi ilişki yaşayayım hayatıma sokayım yada onun hayatıan gireyim demiyorum..bu zaten mantıksız.ben diyorum ki eşim ailem devam etsin ilkokul aşkımda bi yerde dursun sanalda arada yazışalım içince mesajlaşalım filan yani
Güncellemeler
+1 yıl
başka fikri olan yokmu arkadaşlar?
Evliyim, ilkokul aşkımla karşılaştım ne yapmalıyım?