İnsan hiç görmediği birinden hoşlanabilir mi?

bu soruyu bana yaklaşık 15 gün önce sorsaydınız olurmu hiç öle şey derdim ama şimdi garip duygular içerisindeyim. internet ortamında biriyle tanıştım, ama öle sevgili bulma sitesinde falan değil, online bilim grubunda denk geldik ve konuşalım mı iyi konuşalım olduk. yaklaşık 10 gündür msn de konuşuyoruz.

ne sesini duydum nede kendisiyle tanıştım sadece yazışıyoruz, konuşmamızın ikinci ya da üçüncü günü msnde resimlerimizi gördük oda zaten oldukça küçük ve uzaktan. neye benzediğine dair bir fikrim yok desem yalan olmaz. inanılmaz keyifli muhabbetler yapıyoruz, birbirimiz için özel zamanlar ayırmıyoruz ama her boş anımızı konuşmaya ayırıyoruz. o da her seferinde benim muhabbetimin çok hoş olduğunu söylüyor ki, bende msn sırf onu görebilmek için girmeye başladım. uykumuzdan feragat ediyoruz konuşabilmek için :) bayramda bir süre görüşemicez diye ne üzüldüm, o da aynı şekilde ama bir yolunu buldu msn girdi ve konuştuk :) ama işin garibi bu bende acabalara yer bırakmaya başladı, yani bir insanla ne kadar güzel muhabbet edersen et, bu kadar beklemek. bilemiyorum, yani garip bir duygu.

acaba hoşlanmayamı başladım diyorum :) yani imkansız görmediğim, sesini bile duymadığım birine mi buldu? ne bu şimdi ben anlamlandıramadım. ya siz?
İnsan hiç görmediği birinden hoşlanabilir mi?