Bazen birini görmeden bile hissediyorsun ama o zaman sevdiğin kişi mi oluyor, yoksa kalbinin çizdiği bir hayal mi?

Bazen birini görmeden bile hissediyorsun ama o zaman sevdiğin kişi mi oluyor, yoksa kalbinin çizdiği bir hayal mi?

Insan görerek sevmez kalbiyle sever bence Gerçek sevgi budur fiziğinde dış görünüşüne aldanıp Aşk sanmak bana gerçek gelmiyor ruhuna dokunanı onda kendini tamamladığında seversin göz görür kalbini hisseder ruhuyla seversin kokusunu duyamazsın ama sesini seversin yüzünü göremezsin Ama sana yazdığı cümledeki bir noktayı seversin içinde kurduğun hayali seversin
Insan seveceğim dedikten sonra İlla bir bahane bulur sever görmesen de seversin ha gördükten sonra belki gerçek değilse değişir düşüncelerin o ayrı
Çok güzel bir soru ve bu tüm sanalcıların sorusu/sorunu olsa gerek. Evet, görmediğimiz birini sevebiliriz çünkü realde olduğu gibi, aslında kişinin bazı karakteristik özelliklerini beğenip bağ kuruyoruz. Bazen bir kişide kendimizi bulabiliyoruz, bazen de zıttımız oluşu bize çekici gelir, bazende üslubu/karakteri/kişiliği hayranlık uyandırır. Sonuçta realde de her gördüğümüz insanı beğenip sevmiyoruz, görüntüden çok kişiliğe önem veririz 🤍🌸
Görmediğin biri sanaldır arkideş. İstersen nette istersen telde (app) de tanışıp konuştuğun veya burada görüşlerini okuduğun olsun. Başka türlü görme engelli olursan görmediğin birini sevebilirsin, tabii rüyanda tanıştığın biri değilse 🙃🙂
https://youtu.be/ginewdXTt1Q?si=icfYG7QybkxjbJx8
Teşekkür ederim 🙃🌟🙂
Görmüyorsan dokunabilirsin, dokunamıyorsan duyabilirsin, duyamıyorsan kokusunu alabilirsin, kokusunu alamıyorsan hissedebilirsin..
Bunların hiç biri yoksa sevemezsin. Her şey gözde bitmiyor, bitmemeli fakat insan görmediği birinin varlığından emin olmalı. Emin olmadığı birine karşı duygu besleyebilir mi soru işareti bende..
Hiç görmediğim tarihi şahsiyetler var başarıları ve onurlu duruşlarıyla gönlümde tahtlarını kurdular. İnsan görmeden sevebilir ama kafasında kurguladığı gibi biri olmayınca da ilk başta hayal kırıklığına uğrar. Sonra zamanla görüntüyle kafasındakini birleştirir alışır 😄 sevebilir ama afallar yani
Evet
Bence insan görmediği birini sevebilir ama bu genelde bir hayale tutunmak gibi bir şey oluyor. Yani karşındaki kişiyi değil de, senin hayalinde yarattığın o mükemmel kişiyi seviyorsun. Duygular gerçek olabilir ama acaba o insan gerçekte bu kadar etkileyici mi, işte onu görmek gerek! 😊 Peki sen şimdi kime karşı böyle derin duygulara kapıldığını düşündün? Belki de onunla tanışmak vakti gelmiştir! 🧡
Cevap
25Cevap
Mümkün olduğunu düşünmüyorum. Birine baktığın zaman aşkı hissedebilir insan
Yani mümkün ama fotoğraftan bile olsa görmek lazım ya da sesini duymak lazım
Konu sevmek olunca her şey mümkün
Seversin.. Tüm olanaksizliklara tüm imkansızlıklara ragmen seversin.. Gördüğün tüm dünya seni anlamazken hiç görmediğin bir ruha kendini açıklama bile gereklzden takılı kalabilirsin.. Biçim ve formların ötesini görebilirsin :))
Bence bu yaşı genç olanlarda daha fazla görülen bir şey. Aslında hayalini kurduğun kişiyi seviyorsun. Hayal gücün görünmeyen tarafları tamamlıyor. Gerçekte karşında olsa belki de sevmeyeceksin. Beraber yan yana olmadıktan sonra o kişiyi gerçekten tanımayacaksın bile. O yüzden bana mantıklı gelmiyor.
)) Biz erkek arkadaşımla Instagramdan tanıştık o Rize'de ben Adana'da bir yıla yakın bir süre uzak mesafe ilişkisi yaşadık ve o benim için ailesini evini yurdunu bırakıp buraya taşındı insan aşık olmadığı biri için onca yolu kat eder mi? her şey görüşüp el ele tutuşup yakınlaşmak temas kurmak değil sesi bile bana huzur veriyordu şu an da çok mutluyuz ufak tefek pürüzler illa oluyor o da her ilişki içinde olur kısacası evet hiç yüz yüze görmediğin birine aşık olabilirsin
Ben sevdim hatta ismi barış 19 yaşımdaydi o üniversitesi Zonguldak okuyordu ben ona aşık olmadan önce İzmir'de okumak istiyordum sonra aşık oldum Zonguldak okumak istedim ve 1 sene sonra yanına gittim kazandım sonra bir seyler oldu ve o sırada corono zamana denk geldi ve tekrardan ayrı kaldık ve bitti.
Bir bayanla telefonla görüşmüştüm bundan önceki zamanlarda 5 saat kadar konuştuk Sabah uyandım o kadar mutluyum ki eteklerim zil çalıyor sesine vuruldum resmen aşık olmuştum
Kaymak gibi de sever, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi de, güllaç gibi de, devamı gibi de, efendime söyliyim aşure gibi de sever efenim
Evet sevebilir insan konu sevgi olunca oluyor Çünkü konu Sevgi olunca göz değil kalp görüyor hissediyor...
Asıl mesele bu zaten görmeden dokunmadan öpüşüp koklaşıp sevişmeden sevebilmek. Her erkeğin kadının harcı değil bunlar.
Sevebilir tabii ki, iletişim o kadar iyi olur ki saatlerce konuşasın gelir seversin
Görmediğin bile olsa, karşındaki seni sevmeden, sevmemeyi öğren. Hayalin önüne geç mutlaka.
Sever tabiki ağzınızı kırayım. Körler nasıl seviyor. Demek ki görmek değil mesele
İnsan hiç görmediği birini bence sevemez ama hoşlanır
Birisi kalbini o kadar ısıtır ki, görmeden bile seversin.
Evet sesini, duygularını, sana uzaktan da olsa hissettirdiklerini seversin. Aynı şekilde görmediğiniz birinden nefret de edebilirsiniz.
Hiç görmediğin derken yani bir kere görmüsündür ondan sonra sevebilrisin ama sapık gibi sürkeli incelemesn de sevebilrisin zatne totale bakıyorus mercekel incelemiyor kimse
Mümkün değil görmeden sevmek
Hayır sevemem..
Görmeden sevemem
Böyle sorular ne kadar saçma ya ben 5yil Real yüzünü görmedim çocuğu seviodum git zibar ya neyse
Beğenmiyor değilim saçma sapan konuşuyorsun sen kendinin Birini sevip sevemeyecegini anlayamıyor musun he tabi karsi taraftan da nadiren de olsa sevebilecek vardir ama çok nadir
Sevgi mi bilmiyorum ama ilgi duyuyor
Düşünce yapısından etkilenirim ilerisi olmaz
Severim demiseksuel biriyim
sevebilir ama çoğu kişi görmeden sevemiyor
Bilmem ki hiç sevmedim
Na mümkün
Sever o kendini biliyirr gök ve yer de biliyii😊
Neden olmasın
Olabilir
Sevemez
Ben roman karakterine aşık olmuştum.
Mesafe sevgiye engel değil diye düşünüyorum
Sever
Yoookk
Hoşlanabilir
Bence hayır
Mümkün değil
Sevebilir
Ben sevmem
O kafanda kurdugun bir halüsinasyon
İmkansız.
erkekler görünce de sevmiyor
Severim lakin yine görmeden adım atamam.
Hayır sevemez
Sever
Sever..
Evet sevebilir
Sevmiştim
ilk aşkım öyle olmuştu
Sever
Sevebilir
Kalbinin çizdiği bir hayal 👎
hayır
Sevebilir.
Evet sevebilir