Çalışmak kötü mü nişanlım çalışmamı istemiyor ne yapmalıyım?

Hemşirelik son sınıf öğrenciyim.Ve seneye atanma durumum var.Ama nişanlım beni çalıştırmama hayalleri kuruyo.Ailemde benim atandığımı görme hayalleri kuruyo...Arada kaldım.Nişanlımı seviyorum bana bakabilcek durumu var erken evlenmek istiyo bu onunla olunca güzel birşey çünkü çok seviyorum.Ama bi yandan da ailemin emekleri var tabi.Onları boşa çıkarırsam aramız bozulur.kırılırlar.Nişanlımda benim için herşeyi yapıyo her istediğimi.Tek istemediği şey çalışmam.Özellikle hemşire olarak çalışmam.atanıp gidersem onu terketmemi istiyo.ama bunu yapamam onu ilerde başkasıyla yanyana görmeye dayanamam 3 yıllık bi ilişkimiz var aramzda güzel bi aşk var.Ama ailem benimle şuan stajyer olmam rağmen gurur duyuyo bir işim olduğu için çok hevesliler.Nişanlımı nasıl ikna edebilirimm?
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca aynı ortamda çalışalım iş arkadaşlarımız aynı olsun aynı kişileri tanıyalım gözü arkada kalmasın diye onunda sağlık üzerine bi bölüm okumasını istedim.Anestezi seçti.Şimdi de okulu dondurdu ben bu bölümü yapamam başkasının emri altında çalışamam kan göremem bana göre değil bu iş diyerek.anestezi okumuş olsa bizim için iyi olabilirdi.onuda yapmıyo.
Çalışmak kötü mü nişanlım çalışmamı istemiyor ne yapmalıyım?