Kısa bir süre sonra sözüm var erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor ama çeyizim daha hazır değil. Ailemin de şu an karşılayacak gücü yok malum bir tencere seti bile 5000 tl den başlıyor. İşe devam ettiğim sürece soğuk davranıyor ne yapmalıyım? Sürekli her şeyi ben alırım diyor ama ben bunu kabul edemem (3 senedir beraberiz)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ama mantık açısından ben çalışmayı seviyorum ve annelik izni dışında çalışmamazlık yapmayı düşünmüyorum. Buna karşı çıkanla tanışma aşamasında vedalaşırım. 3 yıl boyunca rahatsız olmadı, hiç evlilikte istemediğini demedi de şimdi mi sorun oldu?
Sevgilinle tekrar konuş ve sebeplerini öğren. Belki bilmediğin bir sebepten öyle diyordur, konuşarak çözersiniz. Çözemezseniz de seçim senin, ya ev hanımı olmak, ya da ayrılmak.
Ayrıca dinen zaten evi geçindirmek onun borcu hani ben alırım çalışma lafı çok saçma çünkü çalıştığında maaşı eve harcama zorunluluğun yok, zaten o alacak (eğer müslümansanız).03 Yorumla- +1 yıl
Çalıştığım yerdeki kişilerden hiç hoşlanmadığını söylüyor
- +1 yıl
Maddi durumunun fazlasıyla iyi olduğunu kendimi yormamamı istiyor
En İyi Cevaplar
Evlenme, başka adam mı yok? Daha sözlü bile değilsin, bırak gitsin. Bir işin var, kendi paranı kazanıyorsun.
Diyelim ki evlendin; seni aldattı, boşandınız ya da aldatmadı ama sağlık sorunu yüzünden çalışamayacak duruma geldi veya vefat etti. Hiç demeyecek misin kendine şimdi bu adam benden keyfi sebeple olan işimi bıraktırmasaydı elime param geçiyor olacaktı, şimdi başlamaya çalışsam beni kim alır artık işe diye?
Bugünün yarını var. Böyle gereksiz insanlarla hayatını çarçur etme. Bugün uğruna işini bıraktığın adamın eline bakmayacağının garantisi var mı yarın nafaka diye? Yapma.116 Yorumla- +1 yıl
Belki adam zengin
- +1 yıl
Ben okuyorum abim baya sabır gösteriyorum yani
- +1 yıl
Kesinlikle @pepperda sana katılıyorum. Kadının çalışmasını istemeyen erkek onu kendisine muhtaç etmek ve istediği gibi kullanmak amacıyla istemiyordur. Gidecek yerin mi var senin başka görevin mi var diye zorla altına yatıran ağzını burnunu yamultan şrefsiz erkekler var. İdam edilmeleri gerekiyor. Bunlarla evlenilmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim, evlenmeden önce de çalışıyordum doğuma kadarda çalıştım. Bebeğim var iznim bitince çalışıp çalışmama konusunda kararsızım. Eşime sordum sana kalmış dedi. İstersen annene bırak işe git istersen çocuğumuza bak diyor. Evlendiğimiz zamanda çalışma gibi bir şey söylemedi hatta çalışmam işine geldi çünkü aldığım tüm para borca gidiyordu ben çalışmasam aç kalırdık. Yani seven insan mantıklı düşünen insan zaten çalışmana bir şey demez. Ayrıca kim olursa olsun çalışmana laf edemez. Hayat şartları zor ve kimse ailesine yük olmak istemez
00 Yorumla
Yani eğer ciddi manada imkanları var ise bu senin tercihin. Yük olmazsın sevgilin seni seviyor ise. Ancak iyi bir iş kariyerin ve beklentilerin varsa bunu da görmezden gelme. Bir şekilde konuşun halledin. 3 sene çok uzun bir zaman. Ancak bu durum sonradan gelişti ise buda kötü.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
48Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılÇalışmalısınız bence. sizi kısıtlayan biri sizi sevemez
10 Yorumla Ya lütfen şu sevgilim eşim çalışmamı istemiyor kafasını bırakın sen ne istiyorsun o önemli eşya değilsin kafes kuşu değilsin nedir bu erkek hegemonyası altında ezik hareketler, hiç mi yok sizin kendinize ait bir hayat görüşünüz duruşunuz, ayrıldığınız da aşk bittiğinde ekonomik sıkıntıda görürüm ben o mangalda kül bırakmayan erkekleri, maddiyat bir kenara sen nasıl bir hayat istiyorsun onu belirle.
123 Yorumla- +1 yıl
ay agzina saglik biktik bu duygusal saf asik kizlardan ya
- +1 yıl
@lanetask687 genel bir durum değerlendirmesi erkeğim öyle dedi stedi diyen kadınlar sürünüyor şimdi ortada kalınca
- +1 yıl
@serkan82 cok haklisin gercekten!
+1 yılBen de böyle her sorunun altına gelip boşan ya sana adam mı yok, sal gitsin ya öyle şey mi olur, amaaaan boş ver başkasını bulursun falan diyenler, düşünmek için hangi organlarını kullanıyorlar çok merak ediyorum. Ahmak arkadaşım kadın boşanacak olsa ya da ayrılacak olsa zaten buraya soru sormaz. Sorduğuna göre fikire ve desteğe ihtiyacı var. Ayrıl gitsin demek fikir de değil destekte değil. Az mantıklı olun. Atalar boşa dememiş bekara karı boşamak kolaydır diye.
Yapabileceğiniz en güzel şey bence oturup konuşmak ve en azından çeyizinizi kendiniz halledene kadar çalışmak istediğinizi söylemek. Ben alırım ederim dediğinde ise, ben bunu kendim halletmek istiyorum demenizde fayda var. Harici size soğuk davranırsa siz de ona soğuk davranın ve kendinizi daha çok işinize verin. Daha çok işe yanaştığınızı görünce zannımca soğukluğu bitirecektir.
25 Yorumla- +1 yıl
Sanırım dünden beri beni en tatmin eden cevap bu oldu. Gerçekten haklısınız. Herkes bir anda ayrıl gitsin yazınca acaba ben mi yanlışım bu kadar insan neden böyle diyor dedim. Teşekkür ederim gerçekten doğru diyorsunuz. 3 sene bir anda çöpe asla atılmaz. Dediğiniz gibi yapıcam
- +1 yıl
Keyfe keder sırf erkeklik dürtülerini kendi egosunu tatmin etmek için kıza işinden ayrıl ben alırım ben ederim diyor. Hazır mis gibi işinden ayrılacak yazık değil mi böyle bağnaz düşüncesi olan bir adama... Kız ileride bir şey isteyecek surat asacak. Bekara boşamak kolay demişsiniz ben evliyim bana eşim böyle davransa boşarım evliye de boşamak kolay.!
- +1 yıl
@pamuksh3q3r_ ömür boyu nafaka alacak olmasanız o kadar kolay olacağını düşünmüyorum :) ama tabi şimdi kesin nafaka önemli değildir sizin için. Kaldı ki kişinin gül gibi işi olduğunu nerden çıkardınız? Kaldı ki adam zaten ben alayım demiş. Soruyu soran da işini çok sevdiğini falan söylememiş, çalışıyorum çünkü ailemin karşılayacak gücü yok demiş. Çok zeki olmaya gerek yok yukarıda yazılanları anlamak için.
- +1 yıl
Nafaka istemem kendim için çok şükür ama evladım için isterim. Siz anladığınıza göre evet çok da zeki olmaya gerek yokmuş.
- +1 yıl
@pamuksh3q3r_ sizin açınızdan sıkıntı şu ki siz anlamamışsınız, hani diyordu ya “ beyinlerimiz çarpışsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız. “ o yüzden çok şey yapmayın. Siz kocanıza hürmete devam edin, bu saatten sonra bi şeyleri değiştiremezsiniz.
+1 yılSimdiden sana bunu soyluyor ise. Isin zor. Bir kadın kendi ayakları üzerinde durmalı. Benim fikrim. Kimseye bağımlı kalmamalı.. Tam alsin yine ama.. biraz anlayış olmalı. Kusura bakma ama. Bu kadar anlayışsız ise. Bu kaft dağının görünen yüzü bir de.. sen düşün..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal de erkek kadınını çalıştırmaz çoook zor durumda kalırsa elbet çalışır karşılıklıysa mesela ben babama yaptığımı söyleyim ablam ben annem babam çalışıyorduk full ve eve iyi para giriyor çok kişi olunca annem gün geçtikçe yürüyemiyordu kalça çıkıklığı olduğu için babam sürekli emekliliğe kadar çalış diyordu oysa annemin çook yılı var emekliliğine bende bir gün tak etti sen annemi sevsen böyle demezsin dellendirme beni öldürürüm seni dedim sustu o an ve ameliyat ettirdik şu an evde çalış dediği an hayır evde oturacak sende gidip kıçını yırtacaksın çalışcaksın diyorum babama 😉 seninde sevdiğin seni düşünüyor evde durmanı istiyor ama ona belirt çeyizim hazır değil diyerek
00 Yorumla
+1 yılSana şöyle söyleyeyim ben 15 yaşından beri biriyle sevgiliydim, 22 yaşına kadar da sevgiliydik. Kendisi çalışma derdi okulu bıraktım ailemi karşıma aldım hatta onun için onunla evlenmek için ama sonuç ne oldu biliyor musun adam beni aldattı hem de üstelik misafirliğe gittiği arkadaşının baldiziyla 😂yani o evde o kızla günlerce kalmış hatta o kızın yanında bana benden uzak dur seni sevmiyorum falan dediği bile olmuş ama benim haberim bile yokmuş.. sonra ne oldu biliyor musun adama o da yetmedi gitti benim en yakın arkadaşımla sevgili oldu sonra başka yakın arkadaşımla daha adam yurt dışına kadar açıldı 😂😂😂her ülkeden bir manita yapıp aldatmis beni yani diyeceğim o ki asla asla asla asla asla bir erkek için hayatını karartma balım.
15 Yorumla- +1 yıl
Ay bu ne yasak elmaya dönmüş sizinki
- +1 yıl
Ya yasak elma falan deyip bunlar anca filmlerde dizilerde olur deme bak gör yaşadım bire bir ve bu adamla ben yıllarca birlikteydim ve çok seviyordu hatta ben bazen onun beni daha fazla sevdiğini bile sanardim.
- +1 yıl
Olayın üzerinden 3 sene geçti
- +1 yıl
Zamanında üzüldüm
"Çeyizimi hazırlıyorum hepte sana yük olmak istemiyorum sen alırsan uyi hissetmem bir süre en azından çalışmak zorundayım evimiz için hayallerim/alacaklarım var" demelisin yani çalışma konusunu hep evliliğinin güzel olması ihtiyaçlarını almak olarak anlatmalısın. Mecbur çalışacaksın her şeyi o alamaz alırsa da yüzüne vurur. Henüz eşin değill çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
Elbette öyle. Ben her şeyin en güzelini almak istiyorum sonuçta her şeyi beraber kullanıcaz. Birden bire böyle bir konunun açılması da çok şaşırttı beni. Sırf bu yüzden günlerdir aramız soğuk. En azından birkaç ay çalışmam gerekiyor güzellikle de anlattım ama maalesef işten çıkma şansım yok şuanda.
bu adamı bırak derim. hemde hemen. ona bağımlı mı yaşayacaksın ömür boyu? her aldığının hesabını mı vereceksın? kendi paranla istediği almak varken, o ozguvene sahip olacakken neden işi bırakacaksın. emın ol ozguvenın zamanla azalır. sakın çalışmayı bırakma.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. İzin vermiyor, istemiyor ne ya ayıp mı günah mı sakın işten çıkma ne olursa olsun seni bu şekilde baskılayacaksa ayrıl bu sevgi veya kıskançlık değil hastalık. Zaten insanlar eşlerinden izin almazlar birbirlerine haber verirler.
10 YorumlaKendi öz değerin için kendi düşüncelerin ve yapmak istediklerin daha önemli çalışmak kötü bir şey değil sonuçta. Şimdiden böyle yapması ileride nasıl biri olacağı konusunda bilgi veriyor aslında. Sen çalışmak istediğini ve böyle kendini daha iyi hissedecegini güzel bir dille söylemelisin, seninde düşüncelerin önemli unutma sadece onun değil ☺️
10 Yorumla
+1 yıletmelisin. hiç bir kadın geleceğini kariyerini koca uğruna bir kenara bırakmamal çünkü
sorun çeyiz falan değil. özgürlük, kendi paranı kazanmak, kendine ait bir sesinin olması10 Yorumla
+1 yılÇeyizi sktr et de senin kendi varlığın kendi tercihlerin yok mu? O ne derse onu yapmak zorunda mısın? Evlilik böyle bir şey mi? Köle misin sen? Bağımsızlığın olmalı, tabiki paranı kazanabilirsin.
10 Yorumla
+1 yıl2 gün sonra ne olacagi belli olmaz sen işinde çalışmaya devam et bir kadının kendi ayakları üzerinden durmasindan başka güzel bir şey olamaz diceksinki ben buyum madem evlenmek istiyorsun o zmn beni böyle kabul etceksin yoksa ayrıl burası Arabistan değil
10 Yorumla
+1 yılSöz olmadan calismani istemiyorsa senin olayın büyük izgurlugunu kısıtlama dizginlerini kimseye verme
10 YorumlaAilem öyle olsun istemiyor de daha evlenmeden ne bu baskı benim çeyiz şimdiden bana 30 bine mal oldu eksik de çok sen çalış al
10 YorumlaHemen o kişiden ayrıl.
Senin iyiliğini istemiyor.
5 yıl, 10 yıl sonra ayrılsan işsiz, emeklisiz ortada kalacaksın.
Çağdışı bir kafa.
20 YorumlaAyaklarınının üzerinde durmalısın ekonomik özgürlüğün olmalı zaman ev hanımı olacak zaman değil ( herkes için söylemiyorum malum koşullar) sana istediğin hayatı vaadederse ozaman neden olmasın. Ama diğer turlu boyle bişe soylemeye hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılBence gerçek bir konu değil. Sonuçta burada konu açtığın zaman yorum yazacak olan herkesin "o da kim oluyormuş çalılmana nasıl karışır, sakın işi bırakma" diyeceğini böyle yorum yapacağını biliyorsun ve bile bile soruyorsun bu soruyu
00 Yorumlaİşte kro bir tip daha ya bu devirde kadın çalışıyorsa kendi ayaklarında üzerinde duruyorsa hele bir de erkeğin maaşını geçiyorsa erkek hiçbir şekilde kabullenemiyor ne bu ya çalış al paranla istediğini ki bu zamanda para kolay ele geçmiyor
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzülüyorum kendi hürriyetini, kişisel kararlarını, yaşam tarzını bir başkası için degistirenlere...
5 yıl sonra kendilerinden geriye hiçbir şey kalmadığını görünce pisman oluyorlar ancak iş işten geçiyor.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak bende kadınların çalışmasını istemiyorum ama sende kendin bir şeyler yapmak istiyorsun eğer çocuğun maddi güçlüyse sen çalışma ama gururlu biriyim dersende çalışmaya devam et
012 Yorumla- +1 yıl
Maddi durumu kötü değil. Ama çeyiz dışında bile evlilik aşamasında bir sürü masraf oluyor malum. En azından çeyizimin birazını alıp öyle işten çıkmak daha doğru olur diye düşünüyorum yoksa ben de evde oturmaktan şikayet etmem
- +1 yıl
İyi düşünüyorsun aslında nasıl mutlu olaçaksan öyle yap
- +1 yıl
Çok etmeye gerek yok. Kendilerine bağlı kadınlar istiyorlar besbelli. Diğer türlü egoları tatmin olmuyor
- +1 yıl
@nazlıyldz kimsenin durumunu bilemem ama eğer ihtiyaç yoksa ya da zordurumda değilse bayan çalışmasına karşıyım
- +1 yıl
Alakası yok şu an anlatamayacam bazı olaylar var kendimi bildim bileli çalışırım eğer bayan ihtiyacı yoksa çalışamaz ama okumuş meslek sahibiyse bişey diyemem ama özel sektörde ihtiyaç dışı çalışması iyi değil
- +1 yıl
@nazlıyldz dışarda okadar olay gördüm yaşadım ki olmaz yani ben istemiyorum ilerde ne olur Allah bilir ama ne kazaniyosa 2 katını veriyim derim
- +1 yıl
Ne gördünüz ne buna sebep olmuş bilemem ama ilerde ayrılma durumunuz oldugunda kadının tutunacak bir dali olmalı eğer meslek sahibi olma imkanı varsa bunu elinin tersi ile iteceğini sanmıyorum sen çalışıyorsun ayrılsan bile bir şey olmaz ama kadın çalışmazsa hayatı mahvolabilir bu sebepten kadınların çoğuda mesleğini eline aldıktan sonra evliliği düşünüyor
- +1 yıl
@nazlıyldz teşekkürler
+1 yılGerekirse ayrıl, asla çalışmaktan vazgeçme. Hayat boyu sana bakacağının garantisini kimse vermez, hem sen bak kendine.
Henüz yolun başındasın, dilersen bitirebilirsin11 Yorumla- +1 yıl
Betül Mardin, çalışmakla ilgili öyle güzel konuşmuştu, lütfen şu kısacık videoyu dinle, kısacık.
Hayatına ışık tutacak.🕯️
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Eğer erkek arkadaşın masraflarınızı karşılaya bilecekse çalışmanı istemiyorsa çalışma
10 YorumlaBugün çalışma der, 1 ay sonra kapan der, 3 ay sonra evden çıkma der... Kimse için hayatınızı değiştirmeyin. Hele hele işinizi asla bırakmayın çünkü eğer bir gün sorun yaşarsanız ekonomik özgürlüğünüz çıkıp gidebilmenize yardımcı olur. seni olduğun gibi kabul etmeyecekse hiç olmasın daha iyi. Saf olmayınnnnnnnn
11 Yorumla
+1 yılHayir gercekten calis ve muhtac olma, bendede boyle bir mesele vardi hic istemiyordu sevgilim hic sozumuz bile yokken bende karsi ciktim ve dedimki calismam gerekiyo en sonda kabul
Etti. Inanki bence cabalassan birakir hic susma!!! Kendin kazanman lazim!!! Unutma!!! Kendini ezdirmeeee00 YorumlaNe olursa olsun bir kadının evlendiğinde dahi calismaya degecek bir yerde isi varsa calişmaaından yanayım. Bir erkegin eline mahkum olmak her türlü sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılboş ver dinleme erkek arkadaşın mantıksız konuşuyor her insan kendi işini kendi yapabilmeli kendi ayakları üzerinde durabilmeli ve bu ekonomide bir eve tek çalışan az geliyor durum ortada
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun işini bırakma, çalışmaya devam et. Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış. Bırak soğuk davransın bir süre sonra alışacak nasıl olsa.
00 Yorumla
+1 yılGerekçesi ne eniştenin? İhtiyacın varsa imkan varsa çalışacaksın. Evlenince de çalışacaksın. Otur bir daha düşün. Bu insanla ömür geçer mi diye?
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi durumu nasıl asgari ücretle çalışıyor evide yoksa havaya havaya patlatmanın hiç gereği yok
01 Yorumla- +1 yıl
Fabrika sahibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdiden ipleri eline almaya çalışıyor beyefendi. Siz de At mısınız oldu olacak yularınızdan tutup cekmesine izin verin!!! Tövbe estağfurullah tövbe. Sen değiştir o adamı bacım. İşi bırakma adamı bırak.
00 Yorumla
+1 yılBaşka birini bul. Yarın öbür gün sen bana muhtaçsın otur evinde çocuğuna bak altıma yat falan filan diye cehennemi yaşatır sana.
00 Yorumla
+1 yılYazık olur ya yapmayın bu yüzden. Söyle sevdiğine ben çalışmak istiyorsam ikimiz için diye çalışmazsam huzursuz olurum rahat olamam vs de.
00 Yorumla
+1 yılİşe devam et. Başka birine bağımlı olma işi riskli. Kimsenin yarın defolup gitmeyeceğinin garantisi yok.
00 YorumlaÇalışmanın ne zararı varmış, her eksiğini alıp üstüne birde özel ihtiyaçlarını karşılayacak durumu varsa çalışma 2. Ayda pişman olur zaten
00 Yorumla
+1 yılDevam etmelisin kimseye güven yok yarın bi gün birakadabilir.. hem eşin değil bi şey değil ne karışıyor ki sana
00 YorumlaÇalışsanız da kazandığınız kozmetik, tekstil, kuaförünüze yetmiyor üstüne evde bir işe yaramıyorsunuz. E kazandığınız paranın da eve faydası yok. Adamı dinle.😎
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler sanki çok gerekli yerlere harcıyor paralarını. Arkadaşa, eşe, dosta sigaraya yediriyorsunuz ancak.
- +1 yıl
Nerden biliyorsunuz olup olmayacağını. Kendi babamdan örnek vericem yıllarca kirada oturup sadece kendimizi geçindiriyorduk. maddi durumumuz iyi değildi. Hiç sıfır kıyafetim olmazdı küçükken hep başkalarının eskisini giyerdik.6 yıl önce babamı Akciğer kanserinden kaybettik annem kadın haliyle tek başına zar zor ev aldı. Hem bizi geçindirdi. Allaha şükür babamın yadigarı arabasınıda satmadı bugünlere kadar getirdi. Babamın 20 senede yapamadığını annem 3 4 yıl içinde yaptı. Annem boş yere para harcamaz. Ama babam dışardaki arkadaşlarına yedirir içirir hiç sakınmazdı. Arabasına kadar sakınmadan verirdi arkadaşlarına.
- +1 yıl
Bir de kadınların kozmetiğine kuoförüne laf etmişsiniz. Ama işinize gelince bakımlı kadın bakımlı kadın diye ölüp bitiyorsunuz eşiniz bakımsız olunca gözünüz dışardakilere kayıyor. Parasız bakım olmuyor maalesef.
İnsan sevdiğini sevdiği şeylerden almaz bu sevgi değil seni sahibe belirlemiş seven aşık değil bence bırak git yol yakınden vazgec artık
00 Yorumla
+1 yılİşine gücüne kariyerine baak o canım ayrıl böyle zihniyet sizlerle vakit kaybetme aklını başına devşir derdi anneannem sana gelsin bu söz
00 Yorumla
+1 yılBence oturup güzelce konuşun bu ilerde daha büyük problem olur. Herkes evlenmeden şapkasını önüne koysun.
00 YorumlaDemek ki ileride çok eşliliğe geçmeyi düşünüyor beyefendi Sen de itiraz edeme diye ortamı şimdiden hazırlıyor
01 Yorumla
+1 yılNEVİNİN KADINI... NOCUKLARININ NANASI OLACAKSIN!!!
10 Yorumla
+1 yılNeden? Senin ona muhtaç olmani mi istiyor, kaçıncı devirdeyiz ne bu yobazlık
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef çoğu bunu istiyor
Devam etmelisin. Seni çalıştırmak istemeyen erkek kendine bağımlı olmanı ister. Eski sevgilim de bana aynı şeyleri söyleyip çalışacağım işe karşı çıkmıştı ama sonra beni bıraktı tatlım:) İnanma "her şeyi alırım", demesine.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Alacağından yüzde yüz emin bile olsam kendimi o şekilde kötü hissederim ve mutlu olmam bu durumdan
+1 yılAyrıl. Çalışma evinde otur diyen erkeklerin beyni pek iyi çalışmıyor benden söylemesi...
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. Devam etsen müdüre amire aşık olup aldatacaksın. Etmesen hayatın monotonlaşacak. Zor karar
00 Yorumla
+1 yılÇalış sen devam et. İhtiyacınız varsa mecbur çalışılması gerekli
00 Yorumla
+1 yılayakalrın üzerinde durmak zorundasin ilerleyen zamanda bu adam sana tekme atarsa ne olcak
00 Yorumla
+1 yılİşe devam et, kabul ediyorsa etsin bir süre sonra soğuk yapmayı bırakır
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bence ne demek çalışma. Seni kendine bağımlı hale getirmek istiyor..
00 Yorumla
+1 yılKocana bağımlı yaşamamak için bence devam etmelisin
00 Yorumla
+1 yılValla aklın varsa sozlunden kurtul ilerde ben seni kıskanıyorum diyerek bakkala dahi salmayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım bu kadar güçsüz müsün? Bir ömür boyunca bir erkeğin eline bakacaksın diye mi baban seni okuttu. Biraz baskın ol seni ilgilendirmez demesini bil. Kendi ayaklarının üzerinde durmazsan yarın bir gün aldatılırsan (Allah korusun) atına binip gitmeyi bilemezsin. Maddi gücün olmalı her zaman kimseye güvenme annene babana bile güvenme insanlar her an her şeyi yapabilir.
00 Yorumla
+1 yılçalışmayı bırakırsan üstünde hakimiyet kuracaktır
013 Yorumla- +1 yıl
Bu kötü bir şey mi? Mesela bir kadın üzeründe hakimiyetini olsa bunu onun aleyhine mi kullanırsın?
- +1 yıl
@senveben82 ee yani aleyhine kullanacak tabiki. ekonomik özgürlüğün olmadıkça ezecek seni
- +1 yıl
Sana soruyorum... senin için sana güvenip işimi bırakan ve senin hakimiyetini kabul eden bir kadını bu hakimiyeti kabul ettiğine pişman mı edersin?
- +1 yıl
@senveben82 ben etmem. ama senden bunu isteyen biri sırf bu yuzden istiyordur. ben zaten senin çalışmana engel olmam
- +1 yıl
Sen çok mu uç örnek sayıyorsun kendini... sen iyi insansın ama diğer erkekler kötü öyle mi? yani bir erkek ailesini onun iyiliğini sağlamak ve korumak için hakimiyeti altında tutmak isteyemez... eğer sözünü geçirmek istiyorsa hakimiyetini kurmak istiyorsa sırf onun aleyhine bir durum yaratmak kendi bencil isteklerine kapı açmak için istiyordur öyle mi?
- +1 yıl
@senveben82 yoo uç örnek değilim ben. sen bilirsin ama bu lafımı unutma
- +1 yıl
Sizin böyle cinsiyetinizi ve hemcinslerinizi sürekli aşağılama, işlevsiz ve gereksiz gösterme gibi eğilimleriniz oluyor? Çok ilginç bir trend bu
- +1 yıl
@senveben82 sen sanırım okuduklarını yanlış anlıyorsun. keyfin bilir işini bırak yaşa gör
- +1 yıl
Ben orta yaşlıyım annen yaşındayım... bana bireysel nasihat etmeye kalkma... fikir konuluyorsak konuşalım.
Uç örnek değilsen başka erkeklerin kadınları üzerindeki otoritelerini kötüye kullanacak kadar kötü kalpli ve bencil olduklarını varsayıyor olmaman icap eder... - +1 yıl
@senveben82 birincisi annem yaşında değilsin. benim kaç yaşında olduğumu da bilmiyorsun. ikincisi sen niye buna takılıyorsun bu kadar? o yaşa geldiysen kimin ne yapacağına dair tecruben olması lazım. polyannacılık oynamıyoruz.
- +1 yıl
Zaten tecrübem olduğu şöşn kalıp da bana "benim dediğim doğrudur" demeni kabul edemem... burada fikir tartıltırıyoruz hayatlarımızı konu etmiyoruz
- +1 yıl
@senveben82 ben benim dediğim doğrudur demedim. bunu kendin öne sürüyorsun. fikir tartıyoruz deyip başka fikre karşı çıkıyorsun
- +1 yıl
a'ma bu lafımı unutma" didaktik bir dil
+1 yılŞu ekonomi de çalışman gerek en azından çocuğunuz olana kadar
00 Yorumlaher düşünceni paylaşmalısın sözlünle, bize anlattığını ona da anlat görüşünü al
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 331 cevap paylaştı. Çalışmaya devam bunu şart koş. Seni kendine maddi manevi mecbur etmeye çalışıyor evlenme onunla
00 YorumlaBoyle bir kafayla soz kesmek. d. d hadi mafet hayatini
00 Yorumla
+1 yılBana da öyle dedi ama ben çalıştım sende çalış para lazım oluyor düğün çeyiz cart curt derken.
..00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılBunu diyene kadar sana ek kartını versin de öyle konuşsun sığır herif
00 Yorumla - Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Yakın zamanda sözüm var ve sevgilim çalışmamı istemiyor. İşe devam etmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler