Siz erkekler gerçekten de güzel kızlardan çekinir misiniz ben bu soruyu genel olarak soruyorum var mı böyle bir şey yani. Yoksa yok mu ilgisi yok mu yani çok merak ediyorum da güzel kızlar sizi korkutuyor mu çok?
Cevabın nedir?
Korkutmak değil de daha çok özgüven meselesi. Güzel bir kız görünce akıllara gelen ilk düşünce bu bana bakmaz oluyor sonrasında teklif edersem ya da açılırsam terslerse rezil olurum düşüncesi geliyor. Kaybetme korkusuda var bide.
Dertleri büyük ya ama benim öyle bir problemim yok bana göre herşey karakterde biter hoşuma gittiyse çekinmem gider konuşurum 3 günlük dünya kaybedicek ne var ki?10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa benim karşımda guzel degilde ortalama bir kız bile olsa terlemeye başlıyorum. Gecen metroyla is gorusmesine gidecektim yanima bir kiz oturdu 1.2 muabbet ettik ama benim her yerimden terler damliyor kiz dedi noluyor boyle sana ben de dedim sana òzgü bisey degil hrr kızda oluyor
34 Yorumla
Soran+1 yılDurum kötü senin valla güzel kız görsen kendini oldurursun 😂
Cevap sahibi+1 yılValla simdiye kadar bir kizla 1 sayfa muhabbetim olmamıştır el ele bile tutuşmadım :D ama abaza değilim
Soran+1 yılBu gidişle olursun benden söylemesi 😂 sen kesin karşındaki kızı arkadaş gibi goremiyosundur onu n yüzünden oluyodur eminim arkadaş gibi görmeye çalış bir sıkıntı kalmaz emin ol 😂
Cevap sahibi+1 yılYok ya hiç kızlara karşı öyle düşünmedim ben aşk adamıyım cinsellik 2. Planda ama denerim dediklerini
ya kızlar bende ilk başlarda biraz ukala bir tip olduğum için erkekler uzak duruyor sanıyordum sonra baktım ki cidden kimse tarafından sevilmiyor muşum ahhahaha
07 Yorumla
+1 yılgüzel kızlardan çekiniyolar, teklif etmeye korkuyorlar..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
87Cevap
+1 yılYeni yeni fark etmeye başlıyorum, aslında güzel kızları etkilemek daha kolay.
Şöyle açıklayayım. Güzel olmayan bir kıza fiziksel görüntüsünü öven iltifatlar edersin ve bunun yalan olduğunu karşı taraf bariz olarak bilir ve buna inanmakta zorlanır, ama yine de mutlu olur.
Eğer güzel bir kıza iltifat etmeyi biliyorsanız. Ona dış görünüşünün dışında iltifatlar edersiniz. Eğer güzel bir kıza güzel olduğunu söylerseniz bu başarısız bir iltifat olacaktır. Çünkü onu herkes söylüyor. Ona duymak istediği şeyleri söylemelisiniz. Mesela çok akıllı olduğunu söylemek oldukça etkilidir. Ve bu yalan olsa bile ona direkt yalan olarak gelmez, çünkü güzellik gibi gözle görülebilir bir olgu değildir akıl.11 Yorumla- +1 yıl
Gayet doğru. Tebrikler.
Neden korkutsun ki? Onları bn korkutuyorum tam aksine 😉 güzel kız yalnız kızdır , herkes uzak durur öküzün biri gelip alır tezini çürütmek en büyük hobim 😂
35 Yorumla
Soran+1 yılOoo iyi valla hep öyle ol helal sana 😂
Soran+1 yılÇok haklısın valla ama kimse göremiyor bini maalesef 😂
Soran+1 yılKendi adıma konusmadim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Ben koşarak uzaklaşıyorum şahsen.
Elimi sallasam ellisi psikolojisine sahip oluyor çoğu. bu psikolojinin verdiği bir rahatlık söz konusu da var tabii. üstüne sağda solda bir dünya abaza var yanımızda gezdirirken her gün kavga gürültü... yok abi yapamam ben çikin olsun benim olsun :D kafa rahat olur en azından00 YorumlaEvet cok guzel kiz herzamn tehlikedir cunki isteklerine karsilik veremedign an belki o oyle hissetmeyebilir ama bizler eyvah bna guvenmisti kesin sogucak bnden zaten bna guvendigi icin bnimle beraber tipim icin degil kuskusu oldugundan dert bitmez bide cok guzelse ne ona satasan biter ne esinin katil olmadigi kalir
00 Yorumla
+1 yılHayir korkmam neden korkayim ki oda bir insan ama tabiki hic tanimadigim bir kizla da cok guzel oldugu icin konusamam ondan cekinirim ayni ortama girmis olsak ama o ayri daha cok yakinlasmaya muhabbet kurmaya calisirim baktim hic orali bike olmuyor birdaha donup bakmam kisaca yabanci ise cekinirim ayni ortamda isek cekinme olmaz nabzini olctukten sonra tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılYani işte bende onu diyordum tanımıyor san cekinirmi sin diye
- +1 yıl
Evet tabiki cekinirim bana gelene kadar ohoo benim 10 katim yakisikli cocuklar coktan cikmistir karsisina beni napicak derim icimden
Soran+1 yılYinede şansını dene ne olcak kaybedecek bişeyin olmadığını düşün 😂
- +1 yıl
Kaybedicek biseyim olmaz ama grurum incine bilir mesela beni tersler sana mi kaldik filan diyerekten oz guvenim sarsilir gerek var mı boyle biseye
Soran+1 yılTabi yok ama insan olan yapmaz zaten o kim ki canım mesela ben kimseye öyle bişey yapmam hayatta yani onu yapan kızlar pis kızlar oluyor genelde yan i
- +1 yıl
Iste disaridan baktiginda kalbinin guzelligi yuzune vurmus saniyorsun ama hic alakasi yok insan ister istemez cekiniyor o yuzden ne yapacagini sasiriyon
+1 yılyani nasıl desem bilmiyorum ama cekingenlik degıl ama tuaf bir durum oluyo işte :)
33 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir duygu hissettiğin 😄
- +1 yıl
ilk önce insan acaba diyor tabiki :))
- +1 yıl
ister istemez...
+1 yılgüzel bir kızla çıkmayı her erkek ister ama bunu yapabilen erkek tipi hiç birşeyi umursamayan ve genelde o kızları sallamayan tipler ve arkadaş çevresi olmayan asosyal birinin mesela ben güzel bir kızla iletişim kurması gerçekten çok zor. yalnızım :)
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ya bazı güzel kızlar var hem güzel hemde sessiz kızlar var az lar ama denk gelmiyor dur sana kesin 😉
- +1 yıl
yok aslında şu dönemde yani son yıllarda her kız baya havalı böyle popüler olma ve popüler erkeklerle takılma çabaları falan var anlamakta güçlük çekiyorum cidden
Soran+1 yılOnları takma salak onlar cidden akılları başında değil popüler bir erke hayatta istemem yani acı çekip üzülmek hele hiç istemem yani o kızları bende anlamıyorum
- +1 yıl
ne takıcam sadece böyle saçma saçma bakıları havaları falan amerikaya falan gitse bunlar ne yaparlardı bilmiyorum bodrumda 5 sezon çalıştım gerçekten her ülkenin kızlarını gördüm diyebilirm en güzelide en çirinide sana aynı gözle bakıyolar türkiye batılaşmayı yanlış anladı mustafa kemali yanlış anladı bence
Aynen cevap bile veremiyorum bazen yutkunuyorum kısık sesle cevap veriyorum kız sanki evlenme teklif ediyor anasını satim. geçen biri dersliğin numarasını soruyodu ünide kıza kısık sesle 4 5 kez soledim anca anladı :D ama istemsiz oluyor engel olamıyorum. D sadece güzele değil tatlı kızlarada aynı ama çirkinlerle kanka muhabbetine giriyorum cok ilginç :d
00 YorumlaAslinda evet bugun guzel bir kiza tanisabilmiyiz dedim kiz gulerek ayip demesine rağmen zorlama dim cikin bisi olsa zorlar numarasini alirdim ama kaldim öyle
10 Yorumla
+1 yılkorkma değilde güzellerin iletişimler zayıf oluyor sanki. artık farklı görünmek içinmi yüz vermemek mi ya da asosyallikmi tam kestirmek zor.
güzellere zaafım var bu arada :)13 Yorumla
Soran+1 yılAsosyal linkten bence ama nerden bu şeye vardın yani
- +1 yıl
tanışmak istediklerim oldu. konuşmak istedim bazen sıcak bazende soğuk oldular. bir özgüvensizlik var güzel olmaktan rahatsız oluyorlar rahat hareket edemiyorlar.
Soran+1 yılGüzellik ten oz güvensiz oluyorlar evet biraz saçma oldu ama var öyle bir durum çevremde gördüğüm kadarıyla
yok tabikide ya saten her güzel kıza bakmayız ki bazen tattta cogu zaman edepli ahlaklı kızlar güzellerden daha cekici gelmiştir bana
20 Yorumla
+1 yılKendine güvenen hiçbir erkek asla çekinmez, korkmaz. Hatta biraz da cesursa elde etmek için çılgınca şeyler yapabilir.
00 Yorumlagüzel kızın yaşanmışlıkları çok olur.. 50.000 kişi şansını dener onlarda.. cenabet ellerde dolaşan hamam tası ile su içmeye benzer yani.. her mide almaz ;)
10 Yorumlakız güzelse çekinmem, ama kız güzelliğinin farkındaysa uzak dururum.
10 Yorumlavar kız güzel olunca çekinirim çünkü güzeller acımasızdır
20 Yorumlabeni korkutmuyor aksine mutlu olyorum hani görmesi bile huzur veren kadınlar var
Maşllah Allah sevdiğine bağışlasın diyip geçiyorum :)00 Yorumla
+1 yılçekinirim lakin kendim de ortalamanın üstünde olduğunu düşünüyorum ve genelde benden de çekiniliyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim şimdi seni 😂😂😅
- +1 yıl
Merak etme. Buradan flört tarzında birşey düşünmüyorum ben.
Soran+1 yılBende meraklı değilim sana zaten canım özgüven e bak. Öyle kendine guveniyosun ya şu tipini merak ettim nasıl bir şeyin diye?
- +1 yıl
Özgüvenim yüksektir doğru lakin yanlış bir şey dediğimi düşünmüyorum ben. Herşey tip değildir. Güzellik de görecelidir. Diyeceklerim bu kadar.
Tabiki çünkü neden , bana bakmaz tersler düşüncesi hakim oluyor. Kendini onun için yeterli görmeme pisikolojisi de var. Sadece bakarak da olmuyor tabi ama işte o cesareti siz kızların vermesi gerekir
00 Yorumla
+1 yılGüzel kızların çoğu salak olduğu için gereksiz laf dalaşına gireceğimi bildiğim içjn çekinirim. Egosunu kırmak zorunda hissederim, iki laf ederim anlamaz, boşuna çene yormuş olurum.
00 Yorumla
+1 yılHayr çekinmem ne diye cekineyim o da insan gider konusurum
10 Yorumlaniye korkutsun beni korkutmaz daha çok ilgimi çeker
00 YorumlaNiye çekinelim neden çekinelim. kaynaşalım. Haydee taksıme dsdag
00 Yorumlahem çekiniyorum hem utanıyorum valla erkeklerin çoguda öyledir ama çirkin kızdan çekinme utanma olmuyor nedense
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. güzel kızlara yaklaşmam..
cünkü nası olsa moralimi bozacak bir yanıt aldıgım belli.12 Yorumla
Soran+1 yılAyni ben ya 😂
Küçükken hep sınıfın en güzelinden hoşlanırdım. Sonra akıl oyunları filmini izledikten sonra sevmez oldum. Çünki gerek yok rakip çok yani rekabet ortamına girmek gerekiyo oda kızın eline koz vermek gibi anlamsız geldiğinden asla peşinden koşmam.
00 Yorumla
+1 yılÇekinirimkonuşmam. Beğensem hoşlansam bile asla açılmam ona.
00 YorumlaÇekinme değilde derdi çok olur en ufak şeye kulp takabilir, sıkılır , gözü yukarlardadir, uğraştırir, vs...
00 Yorumladavranışlarıyla alakalı güzel ve egoluysa çekiniriz ama istemem öyle
12 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığın güzel bir kıza ne yaparsın
evet çekinirim.. güzel bir kızın benım gıbı bır kazmayla ne işi var ki derim
00 Yorumla
+1 yılGUZEL KIZLAR CEKINME DEYILDE BIRAZ DAHA KORKAK YANASIRDIMM
00 Yorumla
+1 yılGüzel kızdan ziyade ortam muhabbetleri yapan kıza ilk etapta yaklaşmak istemem çözmeye çalışırım.
00 Yorumla
+1 yılvar böyle birşey. kız güzel olursa rakipler çok olur. bu yüzden çok çaba gerekir dikkat çekmek için.
00 YorumlaNormalde çekinirim ama iki tek atıp kafayi guzel yapinca gider direk masasina oturur ićimdekini söylerim:)))) ise yariyo:)
00 YorumlaNe çekincem Allah mı ya güzel se güzel bende güzelim ne var ki bunda
014 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılBayagi ozguvenliyiz 😅
Soran+1 yılIyi valla herkes böyle olmalı 😂
Soran+1 yılYok ya çok güzel biri değilim yani ortayim ben bu soruyu sıkıntı dan sordum öylesine 😊
Soran+1 yılNe olmuş gizli olduysam
Soran+1 yılZorunda değilsin görüp ne yapıcan sanki
Soran+1 yılNe biliyim yani güzel değilim ki😂 yanlış anlaşılmasın
+1 yılÇekinmem ama kimseninde yanına gidip konuşmuşluğum yoktur.
00 YorumlaGüzel kızın sevgilsi vardır genelde meymenetsizin tekidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet biraz cekingenlik oluyor sebebi ise acaba terslermi beni küçümsermi flan diye çünkü genelde güzel kızların egosuyla poposu baya yüksekte oluyor sebebi yine biz erkekler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılHiç tanımadığım güzel bir kıza gidip şey yapmam yani konuşmam. Tanıyorsam sıkıntı yok ama.
00 Yorumla
+1 yılgüzel kızlar fazla pohpohlandığı için ilgi arsızı olabilir düşüncesi var
00 Yorumla
+1 yılçekinmiyorlar :D
ya da ben çekineni görmedim.13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kız çekingen bur kızsa ve soğuk sa pek yaklaşma zlar doğru. ya da kız güzel ama ağır bir kız dir bu yüzden erkekler korkuyorlar çok gördüm kız hafif olmayınca çok zor oluyor yaklasilnasi
- +1 yıl
evet ağırım biraz haklısın ondan olabilir de :))
Soran+1 yılEvet öylesin dir veya eğer güzel bir kız san uzaktan goren erkekler güzel olduğun için çekiniyor lar dir sonuçta seni tanımadığı icon yaklaşması neredeyse imkansızdır yani. 😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı. korkutuyor tabi sonucta cok fazla talep alir :D
27 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi ama benim arkadaşlar imdan çok güzel kızlar var sevgilisi olmayan hiç talep almayan işte o kızlarda sizin gibiler yüzünden ortada kalıyor 😂
Soran+1 yılGüzeller in durumu hakkaten Zor güzellik başa bela derler ya öyle aynen 😂😂
Soran+1 yılHahahaha 😂😂 bilmem ne biliyim
+1 yılhayır neden korkutsun ve ne den cekilim bende kendime güveniyorum
00 YorumlaBen şu hayatta babamdan bile çok fazla çekinmiyorum elin kızından mı çekinecem :D
00 Yorumlahem çekinirim. hem de bu kızın kesin sevgilisi vardır derim. uzak dururum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Serbest olmak lazım aslında kız güzel diye çekinmek saçma geliyor sonuçta illa ki sevgili gözüyle değil arkadaş gözüyle de bakmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsimdi guzel kızlar genelde temiz olmuyo ama birine yaklasırken oyle bakmıyorum. yine de temkinli yaklasırım.
00 Yorumla
+1 yılhayatta korkutmaz oda insan bende insanım güzellik insanlık üstü birşey değil
00 YorumlaHavalı oldukları için genel itibari ile sıkıntılı bir durum :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen sorma gördügüm zman hemen ceketımı kapatıyorum ellerını öpüyorumm ya ne kullanıyosun ılac markası versene bende atyım arada
00 Yorumlaben genel de bütün kızlardan çekinirim (-: güzel olanlardan ayrı bir çekinirim (-:
00 YorumlaGözümle gördüğüm hiçbirşeyden ne çekinirim ne korkarım niye çekincemki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYooo korku dediğin reddedilme korkusu sanırım değil mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır güzel kız çekinirse çekinilir..
22 Yorumla- +1 yıl
Bunu farkettim, neden boyle? Yani mesela kizin cekindigini farkedip acmaya cabalamak dururken neden cekinirsiniz?
- +1 yıl
alakası yok konuşmak istemiyor ondan dolayı yoksa niye çekinir
Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. hayır yok öyle bir şey
20 YorumlaBende guzelim kendimden cok çekiniyorum.
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak çekinirim.
20 Yorumla
+1 yılOnları görünce tırsıyorum
20 YorumlaBen hiçbir insandan çekinmedim, çekinmem de...
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle uzak duruyorum.
00 YorumlaNe çəkinəcək siniz ya gidin konuşun 😄😄
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?