Durduk yere senden etkilendim demesi?

Ilk kez taniştigim vede gordugum çocuk bana yavşadi hemde ileride gitti diyebilirim,ben bu çocugu tanimiyorum bile kiz arkadaşim taniyormuş oyle taniştik, neyse butun gun boyunca gezdik tozduk sinemaya falan gittik ama gozume batan yada dikkatime çeken birşey olmadi,akşama dogru kiz arkadaşimin evine toplandik butun gun beraberdik evde'de eglendik, benim bir huyum var yeni taniştigim kişiler falan olunca ben rahat olamiyorum çekingen olurum,bu duruşum çocugun dikkatini çekmiş sanirim,çocuk demesin mi seni konuşturmak için sana sorular sorcam dedi, bende tamam dedim,sordugu sorularda ne olsun milletin içinde sorulacak sorular mi Allah aşkina ozel hayatimla ilgili sorular sordu,birde yetmezmiş gibi benden etkilendigini vede hoşladigini itiraf etti, bôyle birşey olabilir mi once beni konuşturmak için soru soruyor hemde ozel hayatimla ilgili sonrada sende etkilendim falan demeler, ne oluyoruz anlamiyorum ki nedir bunun amaci yavşadi ama herkezin içinde 'de olmaz ki bu tur konular,sizce amaci nedir
Durduk yere senden etkilendim demesi?