cesaretinden dolayı öncelikle seni tebrik ediyorumm en iyisini ypmışsın eğer sana gerçekten değer veriyosa konuşmaya devam eder bende sylemiştim ve aynı şekilde konuşmaya devamm ettik sonra oda bana syledi merak etmee eskisinden daha iyi olursunuz inş :)
18 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ya inş o da hoslanır benden zamanla
Soran+1 yılsence ihtimali var mı
Soran+1 yıl:)umut etmekten ve beklemekten baska sansım yok
Soran+1 yılhaklısın cok tesekkürler:)
En İyi Cevaplar
onu elde edememek senin onu daha çok arzulamana sebep olacak. gözünde giderek daha da değerlenecek. o yüzden sen de duyguların dinene kadar görüşmesen iyi edersin
23 Yorumla
Soran+1 yılkanka gibiyiz ama..her gun goruyorum cok yakındık o yuzden farketmemişti zaten şimdiye kadar
Soran+1 yılkimse yok hayatında ve evet uzulurum aglarım
Çok zor ama imkansız değil..
onun egosu senin aşkın buna izin verirse :)134 Yorumla
Soran+1 yılegoist biri değil ama ben ondan gercekten hoslanıyorum ama kanka gibiydik simdi ben bi lafla acık ettim kendimi o da uzerime gelince ne demek bu deyince acık acık senden etkileniyorum dedim
Soran+1 yılyok o gercekten cok iyi biri ama kızlarla pek arası yok:(
Soran+1 yılbi kızı cok sevmiş kız onu terketmiş o da bundan sonra kimseyi uzmicem diye soz vermiş kendi kendine o kızdan sonra biriyle cıkmış sadece onu da cok sevmeden 2 ayda da ayrılmışlar zaten
Soran+1 yılbeni istemiyo ama:(
Soran+1 yılvalla bacısı olarak goruyo olabilir yakındık cunku 4 kız 2 erkek ama en yakın oldugu kız bendim
Soran+1 yılumarım oyle olur tesekkürler:)
Soran+1 yılyok zaten cok da uzerine gitmek istemiyorum ve su an bişey yazdı faceden
Soran+1 yılnormal konusuyoruz
Soran+1 yılbeni sinemaya cagırdı soyle burcuya hobbite gidelim 9da dedi ama işte 3müz gitcez belki enes de gelcektir:(
- +1 yıl
hımm, diğerlerinin isimlerini de öğrenmiş olduk :)
e bu normal, direkt seni çağırması anormal olurdu söylediklerinden sonra. dur bakalım sinemada nasıl davranacak. mesela sen gitmeden o senin yanında oturacak mı? önemli ayrıntılar bunlar. Ama artık sen çekmelisin kendini, artık hamle sırası onda :)
Soran+1 yıl:Dbişey olmaz milyon tane enes burcu var nasılsa:Dne giycem ben napcam yaa guzel olmalıyım ve mutlaka burcuyla beraber gitmeliyim
Soran+1 yıl:D
Soran+1 yılkorkuyorum yaa:D
Soran+1 yıluzak değildi normal konustuk ama yuz yuze olmamanın rahatlıgı da olabilir bu yine de benimle sinemaya gitmek istedi demek ki benden uzaklasmayı o da istemiyo asık olmasa bile beni arkadas olarak seviyo
Soran+1 yılneden sana ters bişey demedim
Soran+1 yılartı 1ledim seni bi kere:Dtamam ekliyorum
Soran+1 yılsağol iyi niyetin için:P
Soran+1 yılumarım:Ddediğin işe yaradı uzak durdum sonunda benden hoslanmaya basladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılErkek hoslaniyo olsa acik aci ksoyler, ama belli ki hoslanmiyor seni de kirmak istemiyor.. Uzak durmak en iyisi bence nasilsa duygularini biliyor, birgun duygulari degisir de gelirse ne ala gelmezse de eyvallah dersin..
13 Yorumla
Soran+1 yılben de farkındayım hoslanmadıgının ama eskisi gibi iyi zaman gecirelim istiyorum cok egleniyoduk cunku
- +1 yıl
eskiden arkadasca bakiyodu o seni de oyle saniyodu simdi dusunceler duygular degisti arkadas da olamazsiniz..artik ya sevgilisiniz yada hicbisey!..
Soran+1 yılbugun memleketine gidiyo bi hafta gelmicek vedalasırken özle beni dedi ben de ne özlicem seni dedim aksamları msne gel bak biliyosun kontorum yok dedi erken gir sonra uyuyorum ben biliyosun dedim bekleyen biri var bil dedi
o gemı kacmıs zamnla eskısı gbı olursunz gulup eglenrsnz ancak sn hep ona baktıgnda asık oldugunu zaman zaman hatrlayacaksın yınede evet eskısı gbı olacaksnz
135 Yorumla
Soran+1 yılo bana eskisi gibi sıcak olsun istiyorum ve grubumuzda kimse bu olayı bilmesin istiyorum anlamasın
Soran+1 yılanlamasınlar istiyorum suphelenseler de emin olamasınlar kac aydır ondan hoslandıgımı kimse anlamamıştı yakısıyosunuz falan diyolardı baslarda ama sonra gecmişti
Soran+1 yılrahat değilim ben bu konu hem kapansın istiyorum hem o da beni istesin ama istemiyo
Soran+1 yılkıskanır mı ki
Soran+1 yılenes olmaz ama bizim gruptaki diger erkek..ama baska bikaç erkek var benden hoslanan onlarla mı konusurken gorse beni..ve sinemaya cagırdı beni ama burcuya da soyle dedi basbasa gitmek gibi bi durum yok:(yanına oturabilsem bari
Soran+1 yılo yuzden enes olmaz enese bunu yapamam ve buldum kim oldugunu:D
Soran+1 yıloyle biri zaten:Dortaokuldan beri tanıyorum:Dsır saklar ona bunu anlatabilirim ustelik bizim sınıfta:D
Soran+1 yılsinemaya gitcez yaa:Dinş yanıma oturur inş
Soran+1 yılben oturamam o oturmalı cok uzerine gitmiş olurum o zaman
Soran+1 yılheyecan yaptım
Soran+1 yılaylardır hoslandığım sonunda itiraf ettiğim erkek
Soran+1 yılbişey yapmaz beni uzmez o kırmamak için elinden geleni yaptı kibarca olmaz bile demedi sustu gerilme dedi utanma dedi vs
Soran+1 yılistediği bişey yoktur benden emin ol cinsellikle ilgili..olsa da alamayacagını bilir beni tanıyo nasıl bi insan oldugumu biliyo
Soran+1 yılergenliği gectim ben artık
Soran+1 yılonun gonlu bende değil ama inş bi gun olur ve ben oyle bi kız değilim bunun o da farkında bana o sekilde yaklasmaz yaklasamaz
Soran+1 yıloyle
Soran+1 yılakıl vermene bişey demedim ki bana namussuzmusum gibi davranmana laf ettim ben kimle ne kadar samimiyet kurcagımı dusunebilecek yasta olgunluktayım
+1 yılsenin mutlu olduğunu gördüğünde eskisi gibi olabilir
o çocuğun aklında sürekli benden hoşlanıyor izlenimi verme17 Yorumla
Soran+1 yılmutlu olmalıyım o zaman yarın
- +1 yıl
aynen öyle
hayat ondan ibaret değil ki
haksızmıyım
Soran+1 yıldeğil ama işte ben onu ilk gordugum andan beri begeniyorum onunla aynı gruba girdim 6 kişilik bi grubumuz var cok rahat cocugun evine girip cıkıyodum her seyini biliyodum bunları kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
kaybetmek istemiyorsan aynı şekil davrancaksın hiç olmamış gibi
yani o begenilerini ortaya dökme
yaşın çok genç daha belli
Soran+1 yıl19 yasındayım
- +1 yıl
demiştim gençsin
bunlara alışman lazım bu hayatta
duygularına önem verdiğin kadar demokratik olmayıda öğrenmelisin
aynı heyecanı yine hissedeceksin kendine zaman ver kendini sev
Soran+1 yılkendimi seviyorum
+1 yılTabiki ya bişi olmaz 2 gün sonra eski jhalinize dönersizni o bi şok oluyor bazen bend yaşadım o konuya pek girme o zaaten sana teklif eder :)
17 Yorumla
Soran+1 yılyok ya 5 6 aydır sevgilisi yok bana da bakmaz yani hic bakcakmış gibi konuşmadı kırmak istemedi ama tanıyorum onu hoslansaydı hoslanıyorum derdi ondan hoslanan diğer kızlardan bi farkım kalmadı artık:(
- +1 yıl
öyle düşünme ya konuşmaya devam et billi olmaz gönül işi bu :)
Soran+1 yılumarım hoslanır cunku ben ondan gercekten hoslanıyorum arkadas olarak yanında olmak yetiyodu ama o arkadaslıgımızı kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
Sakın bana arkadaşlığın yeter filan deme küçük düşme karşısında eskisi gibi hiç bişi olmamış gibi devam et :)
Soran+1 yıldenicem eskisi gibi olmalıyım
- +1 yıl
Allah kolaylık versin :)
Soran+1 yıltesekkürler
Zaman lazım , hemen olmaz, birazda karşındakinin karakterine bağlı
11 Yorumla
Soran+1 yılolgun biri ve beni arkadas olarak seviyo hoslanmasa da
naz cilve var ortadaasılıramanla :) bakmısın ki sevgili olmususnuz fazla kur yapmayın :)03 Yorumla
Soran+1 yılya zaten biz aynı grupta takılan 2 arkadasız ben onu ilk andan beri begeniyorum ama kimseye belli etmiyodum dün agzımdan kactı onun evindeyken
Soran+1 yılyanlış anlasılcak bişey yapmadık asla da yapmayız tabu oynadık pizza soyledik yedik falan
+1 yılbunu zaman gosterır ama sımdı kızlar sanırım daha atak onceden erkekler yapardı bu tur konusmaları sımdı kızlar zaman sanırım gercekten degısmıs bız kabul etmıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılcok acık değildi yazdıklarım ama anlasılacak sekildeydi
+1 yılBen olsam yuzune bakmazdım senın bı kız gelıcek bana hoslandıgını soylıcek he hem yakın arkdsz falan ıyı nıyetımı suistimal edicek he ben olsam senın yuzune tukururdum
;;))03 Yorumla- +1 yıl
dur la saka yapıyorum azcık ;) normalde bende senden hoslanıyorum ver bı dudak al bı yanak em bı boyun aksam yemegı 3 4 gun sonra ben yurutemıyorum arkadas kalsak daha ıyı olur
Soran+1 yıloyle biri değil bana hicbişey demedi yani kırmak istemedi
araya mesafe koyarsan olmaz tabii kide
11 Yorumla
Soran+1 yılkorktum neden bu reddetti yani kibarca üzüldüm aglıcak gibi oldum ve bişey diyemedim
+1 yılEğlenmez gülmez belki o da senden hoşlanıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılsöylerdi o zaman
biraz zaman geçtikten sonra eskisi gibi olursunuz
121 Yorumla
Soran+1 yılinş yaa inş yarın nasıl davranmalıyım yanına ben mi gitmeliyim onu mu beklemeliyim
Soran+1 yılhaklısın en iyisi bu
Soran+1 yılarkadasımız ortak baskası da gelebilir bilmiyorum bana ona da soyle dedi lanet olsun ki kontorum yok mesaj atamıyorum ona
Soran+1 yıldeğil aveayım ben cocuk da turkcell oyle bişey yaparsam rezil olurum yapamam mutlaka 3.sahıs gelmeli
Soran+1 yılablam var ondan atıyım o zaman hatta direk arıyım gelmem falan der simdi ben getirmiyo gibi olurum
Soran+1 yılkızı arıcam cocugu değil
Soran+1 yılinş yaaa
Soran+1 yılbugun 9 seansına 8.30 gibi buluşcaz
Soran+1 yıl2mizle de samimi ama benle daha yakın 6 kişilik bi grubumuz var bu cocukla kız da gruptan
Soran+1 yılbana cadı falan diyo:)kolunu omzuma atıyo arada:)sevgili gibiyiz butun gun beraberiz inş sevgili de oluruz
Hicbirsey olmamis gibi davran.
13 Yorumla
Soran+1 yılutanıyorum ama
Soran+1 yılo da utanma dedi ama bi garip oldum elim ayagıma dolandı sanki ilk kez bi erkege belli ettim
eğlenme ihtimali var.. hem ben açılan kızlardan hiç hoşlanmam.. en fazla belli et ama bişey söyleme..
01 Yorumla
Soran+1 yıleglenme derken arkadasız biz onu kastetmiştim iyi zaman gecirmek anlamında
+1 yılaferim sana dduguları açıokca söylemişsin
12 Yorumla
Soran+1 yılkarsılık alamadım ama zaten alcagımı dusunerek soylemedim bi anda belli ettim bi sözle
- +1 yıl
gerisin kendi düşünsğn artık
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. biraz zor ama yapılabilir.
10 Yorumlayok ya tühh keşke açılmasaydın
ilk o açılsaydı09 Yorumla
Soran+1 yılo benden hoslanmıyo ki zaten ben de acılmak istemedim bi anda bi laf ettim sonra uzerime geldi bosver dedim sonra dayanamadım ve senden etkileniyorum dedim
Soran+1 yılsigaradan nefret ederim:D
Soran+1 yıl:Delveda aşkım..
Soran+1 yıl:Dbenim nikotin alerjim var:D
Soran+1 yılfotonu değiştirmişsin olmadı:d
olur olur merak etme
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım
Ondada var birşeylr be
01 Yorumla
Soran+1 yılyok galiba
Bir daha hiç birşey eskisi gibi olmaz..
043 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılbenim için bişey değişmez dedi zaten tam acılmak da sayılmaz ama anladı işte ve direk duygularından dolayı senden uzaklasmam dedi
Soran+1 yılbeni sinemaya cagırdı yalnız olmıcaz ama normal konuşmaya calısıyorum ne giysem napsam
Soran+1 yılbunun farkındayım hoslansa soylerdi ama benim için beraber bişeyler yapmak da cok onemli
Soran+1 yılsuistimal falan etmedim
- +1 yıl
Yanlış anlama lütfen öyle bi imada bulunmadım.. Sadece bundan sonraki zaman için suistimal etmemelisin demek istedim hepsi bu. Çünkü içindeki duygular sana yanlış şeyler yaptırabilir yani nasıl desem ona yakın olmamak için kendini zor tutuyorsundur biliyorum. Kontrolü kaybetme sadece tavsiye :)
Soran+1 yılben oyle biri değilim ona yapısmıyorum hic bi sekilde
Soran+1 yılcabalıyorum inan eskisi gibi olmaya sakin olmaya o değişti ve basbasa kalınca beni sıkıştırcak seyler soruyo sonra tamam sana bu kotulugu yapmıcam diyo:D
Soran+1 yılmesela bugün memleketine gidiyo finallere kadar gelmicek bana dedi ki beni özle ben de ne özlicem ben seni dedim tabi canım dedi sonra msne gel aksamları tamam mı biliyosun kontorum yok dedi tamam ama cok gec giremem erken uyuyorum biliyosun dedim tamam sen zaten dayanamaz gelirsin dedi ben de surat astım hemen de alınırmış dedi bide özledin mi beni falan diyo senin de etkin var calısmamda dedim ne gibi etkim varmış dedi yok dedim tamam tamam sana bu kotuluğu yapmıcam dedi
Soran+1 yılben de anlamıyorum sasırdı galiba o da bilmiyo napcagını
Soran+1 yılgruplayken iyiyiz normal her sey ama basbasa kalınca bu lafları sokuyo ve benle basbasa kalmak için cabalıyo mesela ben suraya gidiyorum diyorum ayrılıyorum gruptan ben de geliyim diyo hemen yolda da bunları soyluyo bugun yakışıklı mıyım falan diyo galiba ilgim hosuna gitti daha cok istiyo yani platonik olıyım istiyo gibi geliyo ben belli etmemeye calısıyorum normal olmaya
Soran+1 yıldedim ya hoslandıgına inanmıyorum onceden de oyle bi umudum yoktu benim finaller için gelcek haftaya inş o zaman da boyle devam etmez
Soran+1 yılhaklısın galiba
Soran+1 yılo zaman diyorum evet haklısın arkadasım:)memnun edebilmişimdir umarım
Soran+1 yıl:)tabi ki de oldum:)tesekkürler
Soran+1 yılben onu seviyorum yani ona sadece etkileniyorum dedim ama gercek aşık olduğum:)karsılığı yok yani olsaydı belli ederdi etmiyo ben zaten bu konularda karamsar biriyim kolay kolay bu beni seviyo diyemem onun da sevmediğini düşünüyorum ama onun beni üzmemek için sevmeden bana seviyorum diyeceğini de sanmıyorum yakın arkadas olmak bana yetiyo bu bozulsun istemiyorum yanına cok rahat gidebilmek istiyorum onunla gezip eglenebilmek
Soran+1 yılneden oyle dedin ki:S
Soran+1 yılneden hic bi zaman karsılık alamayacak olmam mı
Soran+1 yıloyleyimdir yaa:)tamam o zaman yarın yazcam:D
Soran+1 yıl:Dbilmem dayanabilir miyim:Dhadi soyle sen:p
Soran+1 yıl:Dsöyle söyle kırma beni:D
Soran+1 yılunuttum acıkcası:D
+1 yılne güzel sölemişin
01 Yorumla
Soran+1 yılkarsılıgı yok
eskisi gibi konuşmasını bekleme
01 Yorumla
Soran+1 yılneden