kız arkadaşımla 50 gündür beraberiz en başından beri inanilmaz şekilde kendimi tutamadan bağlandım, bunu çok iyi biliyor, o da iyice kalbime inandı bana artık, ve bi kaç gündür çok öpüşmeye başladık. Çok rahat bi sekilde öpüsüyor, hani masum öpücük derler ya onu aşıyor. şimdi ben bana güvendiği, sevdiği için böyle yaptığına inanmak istiyorum ama bi yandan da daha önce de bu noktaya rahatça gelebilmiş mi acaba diye düşünmeden kendimi alamıyorum. daha ileriye de gitmiş olmasından korkuyorum.
ben bağlılığa çok inanan bi insanım. böyle şeyler kolayca yaşanmamalı, onun benle kısa sürede bu denli rahat öpüşebilmesinden ne çıkarmalıyım? daha önce de böle rahat hareket etmiştir di mi? yani 50 gün oldu ama ben de çok sakınıyorum onu bi yandan canım benim kalbime güvenmiş, ki güvenebilir de, diye rahatça davrandığını düşünüyorum.. bişi söyleyin ama gerçekleri söyleyin, beni rahatlatacak şeyleri değil, ondan ayrılacak değilim zaten, daha çok mantıkla yaklaştığı için ilişkilere, sadece aşkından bana böyle bi yakınlık gösterdiğine inanamıyorum, zaten bu konularda rahat davrandığı hissi daha ağır basıyor. lütfen bi zahmet aydınlatın beni kızlar sizden cevap bekliyorum
ben bağlılığa çok inanan bi insanım. böyle şeyler kolayca yaşanmamalı, onun benle kısa sürede bu denli rahat öpüşebilmesinden ne çıkarmalıyım? daha önce de böle rahat hareket etmiştir di mi? yani 50 gün oldu ama ben de çok sakınıyorum onu bi yandan canım benim kalbime güvenmiş, ki güvenebilir de, diye rahatça davrandığını düşünüyorum.. bişi söyleyin ama gerçekleri söyleyin, beni rahatlatacak şeyleri değil, ondan ayrılacak değilim zaten, daha çok mantıkla yaklaştığı için ilişkilere, sadece aşkından bana böyle bi yakınlık gösterdiğine inanamıyorum, zaten bu konularda rahat davrandığı hissi daha ağır basıyor. lütfen bi zahmet aydınlatın beni kızlar sizden cevap bekliyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer