Türk kızlarından nefret ediyorum tiksiniyorum?

Ben zaten elimi ayağımı çektim aşk meşk işlerinden resmen nefret eder hale geldim kızlardan şimdi yazacaklarım temiz iyi kardeşlerim için belki bir nebze bazı insanların fikri değişir her neyse konu = o kadar yakışıklı arkadaşlarım var nasıl kızlarla çıkıyor bir görseniz yani bu toplum bu hale nasıl geldi 90 larda olsa garanti evde kalır yüzüne bakılmaz şimdi orasını burasını açıyor gram zeka parıltısı yok güzellıgıyle makyajıyla retircasıyla öyle bır ozguvenı egosu varkı önünü alamıyorsun sen kimsin sen nesin yetenegınmı var eğitim sevıyen ne zekimisin yoook.. istek gelıyor tipe bak boya bak resimlere bak havalımı degılmı yolla bay hayır görende beni çirkin birşey sanıcak erkek arkadaşlarım sürekli hayretler içinde sendeki tip bende olsa yalnız kalmam falanlar filanlar ama gıcık alıyorum artık o mekanda oturunca dunyanın en guzel en medenı kızı gıbı takılmalar ınstagramda 200 begenıler kızla bulusuyorsun 2 kültür sohbeti 2 tiyatro müzik muhabbeti kız iptal konusacak konu yok hadi gel foto cekelim erkeklerde yalnız kızlar dahada yalnız bu toplum nereye gidiyor bunun cozumu ne son 2 senem allahın izniyle yurt dışına çıkabilirsem bu lanet sona erecek ama daha küçük kardeşim var ona yazık
Türk kızlarından nefret ediyorum tiksiniyorum?