Kızım hiçbir şeye tepki vermiyor, ne yapmalıyım?

Benim kızım, küçüklüğünden beri hep içine kapanık bir çocuktu... Her zaman kendi kendine oyunlar oynar, kendi kendine gider uyurdu... Bundan 6 ay önce babamı kaybettim, ve bir anne olarak kızımla bunu paylaşmak istedim... Ona, "Buket, deden öldü" dediğimde yüzüme bakıp sadece, "Ne yapabilirim?" demesi benim çok ağırıma gitti, ve hâlâ da kızımın bana karşı olan bu davranışının üzgünlüğünü yaşıyorum... Bu yaşına kadar istediği herşey alındı, istediği herşey yapıldı ama neden bana bu kadar kötü, bu kadar nefret dolu gözlerle baktığını anlayamıyorum... Sadece bana karşı değil, etrafındaki herkese bu şekilde davranıyor... Okulunda bir tane bile arkadaşı yok, herkesi kendinden uzak tutmak için elinden geleni yapıyor... Bir çok kez geceleri odasında kendi kendine konuşup, güldüğünü çok kez duydum... Defalarca kez psikiyatri ve psikolog kapılarında süründük, ama kesinlikte şizofreni teşisi konmadı... Yani şizofreni değil, ama çok içine kapanık, bir derdi var mı onu bile bilmiyorum... Bize hiçbir şey anlatmıyor... Yaşı 17 ve gittikçe kötüleşiyor... Onun için çok endişeleniyorum, çok... :(
Kızım hiçbir şeye tepki vermiyor, ne yapmalıyım?