Arkadaşlar kızım gitti üniversiteye öncesinde de pek normal değildi her şeye bağırır çağırdı. Benimle hiç anlaşamazdı. Üniversiteye gitti iyice tuhaflaştı. Kendi kendine konuşuyor gülüyor ağlıyor. Sürekli isyan halinde işe gidiyor hayal kuruyor bi tuhaf yani. Neden böyle yapıyor bilmiyorum. Psikiyatriye gitti Doktor ağır depresyon dedi ama bi türlü düzelmedi bu durum beni çok üzüyor ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende aynıydım tek çaresi iyi psikolog duruma göre yatış 5 sefer yattım ben
Nasıl toparlandınız. Gerçekten toparlanmıyor sürekli bağırıp çağırıyor
ben hala toparlanamadım bunun önce sebebini bulun travma kaynaklıdır illa yaşı 19 sa ergenlikte var biraz sürer ama tedaviyi aksatmayın ben sana yardımcı olacam
Aksatmıyıruz ama gitmesini istemiyorum artık
psikolog bulmana yardımcı olayım ilaç kullanmasın
Babasına karşı damı aynı yani herkese karşı aynı mı
Babası vefat etti
Hımm başınız sağ olsun belkide ondan böyle babasının yokluğuna alışamadı
Olabilir ama öğretmen oldu artık kendine bakmıyor. Güzel giyin kızım diyorum önemsemiyor korkuyor ağlıyor. Dışarı tek başına çıkmıyor. Nasıl öğretmenlik yapsın. Kızımı hor görüp küçük düşürecekler
Hepsinde haklısınız ama çok güzel şeyler başarmış ögretmen olmak gibi bence biraz üzerine gitse düzelir oda nasıl olur tek başına bişiler yapmaya başlayınca mesela farklı bir şehirde ögretmenlik yapsa kendi kendine başlasa bişiler yapmaya özgüveni yerine gelr
İnşallah. Geçen uzaktan görmeye gittim içim yandı. Oturmuş öyle yalnız başına kimse yok yanında dertli dertli duruyor.
Bilirim o hissi bende yaşadım ilk göreve başladım kimsem yok tek başına ev tuttum ailem yardımcı oldu tabi ama memlekette onlar yalnızlık hissi nedir iyi bilirim ama zamanla düzelir cevre yapar okulda imkanı olur
İnşallah. Düzelsin de başka bir şey istemiyoruz. Yolda biri görse ezmeye çalışıyor öğretmen ama kimse hoca demiyor ya abla diyor ya bacım ya da işte ablacığım
Ya zamanla oturur bazı şeyler hitap şekli o kadar önemli değil ki abla demeleri bile Bi saygı gösterisi bence üni yi dışarı da okumadı mı
Dışarda okudu. orada da ezmişler. Kullanmışlar hep. Bir gün bizi aradı ağladı anne buradaki insanlar çok kötü dedi gel demedim ona zorladım okulu tamamlasın diye ama bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim. Çok haksızlık ettim
Öyle düşünme sen onun bu arada sen diyebilirim demi yani onun iyiliği için yaptın gelse daha kötü olurdu belki de iş te olmayınca eve daha çok kapanırdı
Artık onu sevmediğimi düşünüyorum. Yerde saçlarını görsem o bile batıyor bana
Öyle düşünme lütfen zamana ihtiyaçınız var bence
Evde çıplak geziyor hastalanmış ağlıyor. Pijamasını değiştirmiyor öyle kalkıp kahvaltıya geliyor hastaneye gidicem deyip duruyor sanki hastane onu kurtaracak. Niye tüm deliler beni kapımda bitiyor
Belki kurtarır hastene iyi gelir ona götür bence
Umarım düzelir ne desene bilemedim
Düzelmiyor. Doktor yürüyüş yap dedi yapmıyor. Evde zorla duşa giriyor. Biz olmasak soba yakmıyor aç aç duruyor yemek hazırlamıyor. Artık öyle ölecek diye düşünüyorum
Destek olmalısınız anlayış gösterip isteklerine göre hareket edin bence
Düzelmiyor düzelmiyor çok kötü hali.. Lisede de intihar etti
Yaş kac
Yaşı 28 ben 50 yaşındayım
Baya ağır bir durumı var şu an nasıl anlaşabiliyor mı sizinle
Yok anlaşamıyor. Dışarı zaten çıkmaz çıksa biri bi şey yapacak diyor deli gibi geziyor üstüne başına özenmiyor bir de öğretmenlik yapıyor. Yavrum kınayacaklar hor görecekler
Evet bata zor durum da şu an babası bişey demiyormu
Babası vefat etti
Üzüldüm
Ben de çok üzüldüm ama o bunu görünce delirdi sanırım. Keşke götürmeseydik. Götürdük babasının cenazesinin başına. Morga kaldırdık orada da gördü. Babaannesini gördü bir de kadın vefat etti kız iyice gitti. Ölüm korkusu yaşıyor öleceğim diyor sürekli
Evet herşeyi görmüş ve ondan olmuştur birde aalınsa yaşı tam yaşamaya uygun eğlensin gezsin tozsun
Doktor yürüyüş yap dedi onu bile yapmıyor. Evden dışarı çıkmıyor. Duş almıyor yemek yapmıyor temizlik yapmıyor. Kimse olmasa saatlerce oturuyor yerinden kalkmıyor.
Nasıl almıyor pis birimi
Çok pis. Oturuyor akşama kadar kalkmıyor yerinden bile. Ben kızıyorum sürekli bu sefer bana küsüyor kaçıyor durmuyor. Psikolojisi çok bozuk daha önce nasıl fark etmedik bilmiyorum
Baya bozuk bir kız olarak pis olmask