Kızım gerçekten canımı sıkmaya başladı artık ne yapmalıyım?

Merhabalar 37 yaşındayım evliyim 2 çocuğum var benim sorunum büyük kızımla ilgili 15 yaşında 10. sınıfa başlayacak dersleri okula başladığından beridir iyi değil önceden üzülürdü yine ders çalışırdı ederdi ama bu sene ne olduysa artık okula gitmek ders çalışmak istemiyor umursamıyor sporla alakalı kurslara gidiyor spordan üniversiteye girerim diyor ona dersleri konusunda çabalaması gerektiğini pes etmemesini söyledik ama ikide bir ben dersleri hiç anlamıyorum yapamıyorum benim beynimde sorun var beni doktora götürmüyorsunuz diyip duruyor doktorluk bir durumu yok hangi doktora götüreceğim doktora ne diyeceğim ki neden çabalamıyorsun diyorum ben 9 senedir okula gidiyorum benim derslerim öncedende kötüydü şuanda da kötü bundan sonra mı iyi olacak sıkıldım artık ders konusunda önceden savaşıyordum ama artık pes ettim teslim oldum dedi gerçekten artık canımı sıkıyor bizde öğrenci olduk ben ve eşimde üniversite mezunuyuz iki günde mi iyi yerlere geldik LGS'de başarısız oldu diye önemli değil dedim özel okula verdim elinde olsa açık liseye geçecek sizce çocuğumuz için ne yapmalıyız
Kızım gerçekten canımı sıkmaya başladı artık ne yapmalıyım?