Tabi her kardes özenir abisine ablasina diyeceksiniz tabikide normal birsey. Ama kizkardesimin burcu akrep. Ve beni asiri kiskaniyor bana özendigi icin. Bu normal degil. Beni düsman gibi görüüyor benim gibi giyinmek benim gibi olmak istiyor. Benim elbiseleri giyer ben nasil kombin ediyorsam oda onu yapar normal bu. Ama mesela ben bugün güzel kombin yaptm güzel oldum diyelm oturur aglar onu bugün ben giyecektm falan der yalan söyler yeterki üzerimdekini cikaraym. Babama sarilirim bazen babamla dans ederiz sarki söyleyerek gelir beni yiter cimcikler babamiza sarilir. Bana binde bir para verilir ya da birsey alirlar ona ise herzaman para ve yeni seyler verirlir. Ama o bir gün bana birsey alinsin 3 ay onu konusur..
Tatli kiskansa sakalassak falan normal dicem ama asiri ciddi. Ben hastayken falan yardm etmez bana daha cok üzerime gelir. Annem evden gitti bosandilar belki o yüzden öyle bilmiyorm. Ama ben elimden geleni yapiyorm kiskanmasin diye oda degwrli diye sevgi sefkat gösteriyorum olmuyor. Ve 13 yasinda asiri komplexli kulak ve göz komplexi var. Leci kulagi olmadigi halde öyle hisseder. Gözleride cekik ama asiri sirin durur herkes onun gözlerinw iltifat ederken bile begenmez ve bana der senin heryerin düzgün bide bana bak diyor sürekli.
Nasil yaklasacagimi sasirdim. Bazen benimle cok iyi oluyor ama cogu zaman onun düsmanimisim gibi... bu gecer mi? Neler yapmaliyim neye dikat etmeliyim?
Tatli kiskansa sakalassak falan normal dicem ama asiri ciddi. Ben hastayken falan yardm etmez bana daha cok üzerime gelir. Annem evden gitti bosandilar belki o yüzden öyle bilmiyorm. Ama ben elimden geleni yapiyorm kiskanmasin diye oda degwrli diye sevgi sefkat gösteriyorum olmuyor. Ve 13 yasinda asiri komplexli kulak ve göz komplexi var. Leci kulagi olmadigi halde öyle hisseder. Gözleride cekik ama asiri sirin durur herkes onun gözlerinw iltifat ederken bile begenmez ve bana der senin heryerin düzgün bide bana bak diyor sürekli.
Nasil yaklasacagimi sasirdim. Bazen benimle cok iyi oluyor ama cogu zaman onun düsmanimisim gibi... bu gecer mi? Neler yapmaliyim neye dikat etmeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer