Babam yeniden evlendi. Üvey annemin benden 2 yaş küçük kızı var galiba ben ona aşık oldum? Bu kötü bir şey mi. Ne önerirsiniz
Cevabın nedir?
+1 yılSizin gibi yaşları yakın olan çocukların anne babaları evlenecekken önce çocuklara sonra anne babaya nikah kıydırırlar. Keşke sizin birbirinizden hoşlanabileceğinizi de düşünerek hemen evlenmeselermiş. Keşke önce sizi tanıştırsalarmış. Maalesef şu anda kardeşsiniz. Sonra pişman olacağın şeyler yapma
05 Yorumla
Soran+1 yılÖylede babamda dusunmemişdir aşık olcagimi.
- +1 yıl
Beraber aynı ortamda yaşadığınızdan sempati duymaya başlamışsın belki aşık değilsindir. Bence acilen kız arkadaş filan bul ya da nişanlan. Siz dinen evlenemediğiniz gibi resmen de evlenemezsiniz maalesef. Dediğim gibi kan bağınız olmasa bile kardeşsiniz şu anda. Dini hassasiyetiniz varsa, karakterli kişilerseniz inşallah kötü şeyler yapmazsınız. Sonuçta psikolojik olarak siz etkileneceksiniz kötü sonuçlarından.
Soran+1 yılHaklısın başka birini bulmam lazim. Belkide çok ilgi gösteriyor diye kendimi aşık hissetiyom.
- +1 yıl
Yani duygularını iyice gözden geçir. Bence sempati duyuyorsun ona karşı kız arkadaşın yoksa. Sonra ailelerinizin yüzüne de birbirinizin yüzüne de hiçbir şekilde evlenemeyeceğinizden ilerde eşlerinizin yüzüne de bakamazsınız. Dikkat et kardeşim aman.
Soran+1 yılEyvallah yorumunniçin
En İyi Cevaplar
hacı bu durumda sana nikah düşmez dinen böyle yani. sonuç olarak üvey müvey o senin kardeşin oluyor. ha ben dini sallamam diyorsam senin bileceğin iş.. bide baban o kadınla resmi olarak mı evli? eğer resmi olarak evli ise o kızla evlilik konusunda yasal engele takılırsınız
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet resmi imam nikahı vb şeyler yapıldı
- +1 yıl
hacı o zaman sen o kızı unut çünkü bu durumda sen o kızla ne imam nikahı yapabilirsin nede resmi nikah.. ha burada suçlu senin baban olacak adamda bütün bu ihtimalleri göz önünde bulundurması lazımdı.. ama nerde şimdikiler evleniyor boşanıyor onlara göre sorun yok tabi olan çocuklara oluyor.. iyi düşün yani önünde dini ve yasal engeller var bu iş olmaz eğer olacaksa da bu dinen günah ve yasal olarakda suç tüm bunları göz önüne alarak karar ver
Şayet müslümansan üvey amcan, teyzenle evlenemediğin gibi üvey kardeşinle de evlenemiyorsun. Kan bağı olması şart değildir. Şayet ilk siz evlenmiş olsaydınız, anne babalar sonrasında evlenebilirdi.
10 Yorumla
kan bagin yok yani oda seni seviyosa evlenede bilirsiniz bunun icin bir engel yok ama tabi kiz bu durumu nasil karsilar bilemiyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sevmiyorda olabilir ama iyi anlaşıyoruz.
Soran+1 yılBenim korkumda o aramız bozula bilir cunku tatlı bir kız.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
28Cevap
+1 yıldinen her hangi bir sakncasi yok. biraz toplum olarak olabilir insanlan hos karsilamaya bilir. sonuc itibari ile kan baginiz yok. sizin dusunceleriniz onemli. acaba kiz ne dusunuyor en onemlisi o. kizin dusuncelerini tartman lazim. allah kolaylik versin
11 Yorumla
Soran+1 yılSoylemesim kıza normal değil ters tepki verse evi terk ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Siz evlenmeden önce biz görüşüyorduk. Biz evlenecektik siz bizden önce davrandınız de :D
21 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdün:)
+1 yılBence değil kazık kadarsınız bunların olabilitesi var ve ebeveynleriniz de bunu göze almalılardı tabi ciddiysen adım at.
16 Yorumla
Soran+1 yılTers tepki verirse yanlış anlarsa diye korkuyrm. Aramız çok iyi çünkü.
- +1 yıl
Biraz daha bekle tereddütlerin varsa çünkü ister istemez dip dibe olacaksınız kötü olmak iyi olmaz evet. Az sabret ve ondaki hareketleri sana yaklaşımını çöz ona göre adım at.
Soran+1 yılBana karşı sadece çok ilgili bu ne derece bilmiyorum. Her şeyimle ilgilenir.
- +1 yıl
Hmmm bilemem ki bunu ancak sen anlarsın normal bir ilgi mi hani yasanılanların getirisi olarak yoksa oda sana karşı özel bir yaklaşımda mı.. Biraz sakinleş kafanı boşalt ve dışardan bak size..
Soran+1 yılDeniycem gorusun için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2946383-kardesimden-hoslaniyorum-sanarim
Birbirinizi arıyorsunuz:)))11 Yorumla
Soran+1 yıl:)) güldürdün
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Kan bağınız yok Ama ilişki biraz zor olur Yani kök aile içindesiniz Bence iyi düşün Bence uzak dur
08 Yorumla
Soran+1 yılUzak durmaya çalışıyorum ama nereye kadar.
Soran+1 yılBende biliyorum evi terk etmem gerektiğini ben terk ederim etmesine de. Beni kotu bilmesini istemyom.
- +1 yıl
Kötülük yok bunda ama kız her tarafa annesine falan söylerse Oda babana söylerse o zaman sıkıntı Bana göre edebinle söyler Ben senden hoşlanıyorum senin de rızan varsa bir ilişki düşünebilirmiyiz diyebilirsiniz Ve hayır derse evden ayrılıcağını bir daha rahatsız etmiceğini de eklersin Böyle dendiğinde sorun olmaz Ama kız yine birilerine söylerse o zaman sorun çıkar
Soran+1 yılBilmiyorum kafam karisik. Soylerse sorun değilde kabul etmezse kotu olurum ilk kez aşık oluyrm kendimi kaybederim
Soran+1 yılBiraz daha zaman geçsin bakalım. Zamana bıraktım her seyi
+1 yılBu tür evlilik yapan bireylerin bunları önceden öngörmesi ve ona göre adım atması gerekir. Garip ve iğrenç bir durum.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnlarin sucu ama durum böyle.
- +1 yıl
Uzak dur kardeşim. Tatsizlik çıkmasın.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kötü birşey değil ama toplumun kabul etmeyeceği kesin..
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam geri kafalı.
+1 yılHaram birader.. Uzak dur. O kiz senin bacin yaw. Ayip denilen birsey var.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylede kan bağimiz yok dinen bir şey olcagını sanmıyorum.
- +1 yıl
Yahu kardes. Sen nasil bir adamsin? Kadin sana kizini emanet etse aksama eve gelene kadar becerirsin kizi.
Bacin o senin yaw. Belki kan bagin yok ama manevi boyutlarini hesap et
Kötü bir şey değil hatta Dinen evlenmenizde bir sakınca yok
00 Yorumla
+1 yılUygundur hissettiklerini söyle. Kanka sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında @Benbağyan
03 Yorumla- +1 yıl
Görüşü bana değil soruya yapıcan kanka ben karşılık görüyorum çok şükür :D @Benbağyan
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilelerin yaptiği bir hata eğer yetişkin çocuklari vardiysa bunu ilk başta düşünmeleri size danişmalari gerekirdi ama eğer şu an evlendilerse senin üveyde olsa kardeşin oluyor :(
11 Yorumla
Soran+1 yılBabamda suç bulmuyorum biLemezdi.
ilk once git bir imama soyle caizmidir uyev kardesle evlilik caiz derse olur bu is sonra kiza acikla durumu bana gire olur kan bagi yok cunku ama git imama soyle garanti olsun diye
00 Yorumlakan bağı olmadığı için yanlış olduğunu düşünmüyorum ama ailen için sorun teşkil edebilir
00 Yorumla
+1 yılYapmaa bee.. Haberi var mı, o ne düşünüyor bu konu da?
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef acılmadim biliyor.
- +1 yıl
Biliyorsa ne düşündüğünü söyledi mi, sana karşı nasıl davranıyor?
Soran+1 yılBilmiyor yazcaktim k. b yanlış oldu.
- +1 yıl
Hmm. Sana karşı davranışı nasıl, abi kardeş gibi mi yoksa normal mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKAn bağın yok. kızda sana aşık mı bunu öğren önce. sıkıntı yok yani. olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ters tepki vermesinden korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılBAkışından anlarsın zaten. eğer normal ve çekingen davranıyosa uzak durmaya çalış. aynı evdeyseniz illaki çekim olur. kasma
Soran+1 yılNormal eğleniyoruz geziyoruz. Bana karişi ilgili kıyafet falan alınca hep beraber gideriz.
Cevap sahibi+1 yılİYi o zamn sadece bekle. ilgisi var bence ama senden çekiniyo olabilir
Asil olacak başka birini bulamadin mi kardeş sonuçta uveyde olsa
03 Yorumla
Soran+1 yılKendim seçmedim ama hayallerim de ki kız. Her yönü ile
Soran+1 yılHayır.
+1 yılDinen nikah kıymakta evlenmekte mahsur yok. Arada kan bağı yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılAileler sıkıntı
Zor bir durum ilerde sorun. olur kendini fazla. kaptirma
01 Yorumla
Soran+1 yılSuanlık durum böyle daha kaptırmadım kendimi
+1 yılKötü olmuş ama herhangi bir kan bağınız yok yani olabilir :/
04 Yorumla
Soran+1 yılKan bağindan ziyade ailemin tepkisi.
- +1 yıl
Ailenin fikirlerini değerlendireceğini düşünmüyorum seviyorsan.
Soran+1 yılDoğru düşünüyorsun ama aileme dw res çekmek istemyrm.
- +1 yıl
Onları ikna etmekte senin elinde olan bişey bunu unutma bence. :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaban hem kayınpederin hem baban, üvey annen, hem anne hem kaynana olmaz böyle birşey, yok olur da başkasını bulamadın mı la
02 Yorumla- +1 yıl
Takıldığın tek nokta bu mu yahu :D :D
Cevap sahibi+1 yılhe oraya takıldım yahu
cevap soru başlığında saklı sen karar ver
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılvay be aynısı bizim alt komşumuzda var bende kadına aşığım zaten
00 Yorumla
+1 yılDurum ne dostum merak ettim valla :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ne güzel işte kız istemeye gitmezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKan bagi yok olabilir. niyetin de onemli.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiyetim ciddi.
Cevap sahibi+1 yılAranizda kan bagi yok. aileni ve kizi ikna edersen olabilir.
Soran+1 yılZor gözüküyor.
Cevap sahibi+1 yılNeden ki.
+1 yılKan baginiz yok aslinda ama bilemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bilemiyorum.
+1 yılKan bagi yok ama aile içi sorun cikabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn çok korkum bu. Annem iyide babam geri kafali
- +1 yıl
Orasini bilemem valla geri kafaliysa yapcak bisey yok
+1 yılOlabilir sonucta oz kardesin degil.
00 YorumlaAşk-ı Memnu olmuşsunuz siz :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBabamın eşine aşık değilim. Dikkatini çekmek isterim.
Soran+1 yılBenim konu ile alakalı bir şey donmedigini biliyorum?
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olum iyice aşkı memnuya çevirdiniz ortalığı
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( haklısınız
+1 yılBaşka birisini bulamadın mı la
01 Yorumla
Soran+1 yılKendim seçemiyorum maalesef.
:) Söylesene ona :) tepkisi ne olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılCesaretim yok yanlış anlar diye korkuyorum
+1 yılAllahim sen nelere kadirsin!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun ilgisi var mı kan bağınız yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hiç belli etmiyor.
Cevap sahibi+1 yılO zaman ondan bir karşılık alana kadar qlmazsan yapacak bişry yok
- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılsıkıntı hacı bu soruya cevap veremiycrm
00 Yorumla Kotu değil her acidan uygun
00 Yorumla
+1 yılValla ne desem bilemedim...
00 Yorumla
+1 yılbence vazgeç
00 YorumlaAskerliğin ne zaman?
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum.
- +1 yıl
Daha önce hiç onun kadar samimi olduğun bir kız arkadaşın olmamış. Belki de doğru düzgün konuştuğun bir kız arkadaşın bile olmamış. O yüzden, kızın sana karşı samimi davranışlarının müptelası oldun. O yüzden aşık olduğunu düşünüyorsun. Bence, kız sana karşı tamamen abi-kardeş ilişkisi çerçevesinde davranıyor ve de anladığım kadarı ile rahat ve samimi bir yapısı var.
Şimdi, bu bağımlılığından kurtulmanın çok zor olabileceğini biliyorum. Ama bence okumak için ya şehir değiştir, ya da askerliğini yapmak için okumaya ara ver. Çünkü bu durumun sonu çok kötü olmaya gebe. Muhtemelen, baban ile eşinin evliliğine mal olabilir. Evet bunları okuduğun zaman hoşlanmayacaksın biliyorum ama diğer seçeneklerin hepsinde ciddi bir yıkım var.
Düşün ki, kıza açıldın ve senin gibi hissetmediğini anladın (muhtemelen de öyle olacak). Ne olacak sanıyorsun? Herşey güllük gülistanlık devam mı edecek? Sana şöyle bir şey diyecek olursa ne yapacaksın: "Abi gibi gördüğüm adam p. z. venk çıktı, sapıkmısın sen" ?
+1 yılFilm gibi :/
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir senaryo.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kac yasindasin
014 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasındayim
Cevap sahibi+1 yıl2 yas cok sikintili bisey degil. peki kizla ayni evde mi kaliyorsun hep ya da ondan buyuksun diye abi falan diyor mu. yani bu iliski icin herseyi dusunmelisin
Soran+1 yılOdalar ayrı aynı evdeyiz ismimle sesler. Sesine kurban olduğum :(
Cevap sahibi+1 yılHm. anladim peki ne kadar suredir berabersini z yqni baban evleneli kizi taniyali ne kadar oldu
Soran+1 yılHaziranda 1 yıl olcak.
Cevap sahibi+1 yılEpey bir vakitde olmus
Soran+1 yılTabi ilk kez aşık oluyorum su yasıma kadar. Bazen arkadaşlarimla şehir dişina gidiyoruz 1 haftalıgına özlüyorum bahane bulup sesini duymak için ariyrm.
Cevap sahibi+1 yılKizin sana karsi tavirlari nasil. o sana asik mi
Soran+1 yılTavırlari abi kardeş gibi.
Cevap sahibi+1 yılO kotu sanki biraz sence
Soran+1 yılAma benle çok ilgileniyor. Oz kardeşim o kadar ilgi göstermez.
Cevap sahibi+1 yılIlgi gostermesi iyide. ama simdi o kizin sana karsi ilgi ggostermesi ne yonde bir abi gibi mi bakiyor sana yoksa abi degilde daha yakin arkadas gibi falan mi yani.
Soran+1 yılBilmiyorum benle gelir elbise almaya. Bir şey olmadiginda der. Eğleniriz sevgili gibiyiz belki ondan aşık oldum.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. biraz daha yakinsiniz gun icindede ondan aski olmussundur.
Bilemedim
00 YorumlaEnsest alert
00 Yorumlabırakn bu ayakları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılDişardan bakınca öyle ama bide benim gözlerimle bak ilk kez birine karşı böyleyim.
Hmm zor durum
00 YorumlaKardeşin o be tüüü
11 Yorumla
Soran+1 yılOz değil ama.
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?