Abimle aramızda 6 yaş var. Ben 20 yaşındayım abim 26 yaşında. Abimi çok seviyorum o mükemmel bir insan, benim ilk aşkım, kahramanım, sırdaşım.
Hem çok yakışıklı, hem cok zeki kültürlü, hem çok kibar ve beyefendi. O da beni çok seviyor küçüklükten beri benimle çok ilgilenir.
Birlikte sarılır uyuruz bazen, saçlarımı tarar örer hatta makyaj yapmasını bile biliyor bana kendi eliyle makyaj yapıyor. Bana hediyeler alıyor vs. Birlikte oyun oynarız, tatile, gezmeye falan gideriz. Ben de ona kombin yapıyorum, yemekler yapıyorum en sevdiği yemek içli köfte ama sadece benim yaptığımı yer mesela. Yani böyle çok yakın bir ilişkimiz var.
Ama annem bu kadar yakınlık fazla abartma diyor kızıyor bana. Arkadaşım da bana sen hastasın abine çok yanlış ilişkin var demişti bunun için. Ben sevgime engel olamıyorum onu çok seviyorum benden başka kimseyle ilgilensin de istemiyorum ama şimdi abimim sevgilisi var o kızı çok kıskanıyorum ya bogasim geliyor.
Abimi sevmemde problem ne niye yadırganıyor ki? Yanlış bir ilişki mi bu? Nasıl olması lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer