Abimi çok mu seviyorlar?

Geçen babamla annem konuşurken abimin telefonu bozulduğunu yeni bir telefon almak istediklerini duydum. Bu abime aldıkları 3. telefon ama bana bir kere bile telefon almadılar. En başta yok neymiş yaşın küçük abine lise 2 de aldık sana da o zaman alıcaz dediler. Sonra abim üniversiteye geçti telefonu bozuldu 2. telefonu o zaman aldılar. Beni sormayın her istediğimde türlü türlü bahane uydurup geçiştirdiler. Şimdi büyüdüm üniversiteye gidicem ve hala telefonum yok (kendi paramla aldığım 5s var ve o da bir ayağı çukurda zaten) babama telefon mevzusunu açtım bana 18 ime geldigimi ve kendi paranla alacagını sölediler. Bende tm diyip sustum. 2 gün önce de abime yeni telefon aldıklarını gördüm. Sizce neden böyle yapıyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Abime 3 sene dershaneye ve özel ders felan da ayarlamışlar zamanında (Babam övünüyordu zamanında bunlarla o zaman duydum) geçen sene açığa geçmiştim 12. sınıf yerine dershaneye gittim ve temelim iyi olmadığı için pek bişe yapamadım. Seneye dershaneye gideceğimi sölediğimde gitmeyeceksin evde kendin çalış felan dediler. Sonra sinirlendim baya kavga felan ettik. Şu oğluna verdiğin değerin yarısını bana versen profesör olurdum felan dedim arada küfürde ettim o anlık sinirle. Zorda olsa ikna ettim.
Abimi çok mu seviyorlar?