Bir Kız Neden Çıkma Teklifini Kabul Etmez?
Soru bu kadar basit, neden teklif kabul edilmez?
Soru bu kadar basit, neden teklif kabul edilmez?
Kabul etmemek burun büyüklüğünden degilki yanı onun içinde yapan vardır ama binde bir.. Yuruyusune kil olduğu için bile olabilir.. Sevgili bu sonuç olarak elini tutucak opucek falan. İstemiyorsan o kişiyi miden bulunabilir yanı :D
Aslında koz çok hayli doğal olarak. Bir olay olmuştu ve kizin bana taburlar inip unlu yönde değişmişti aslında. Bende ona güvenip de ettim ama cevap bile alamadim. Yanina gittim oturdum. Dedim boyle boyle ( teklifi mektupla yapmistim önceden) ne düşünüyorsun. Kız baktı baktı, kalkıp gitti. Facebook tan da cevap vermedi sonrasında. Açıkçası sonradan bir daha konuşacak yüz de bulamadım. Cevabını hala merak ediyorum.
Hiiiiiii mevzu derin gibi duruyor...
Hatta cevap vermiyordu filan sonra doğum gününde hediye verdim gulumsedi tesekkur etti. Faceden de kutladim mesajla ona da cevap vermedi. Mk simdi bu kız neyin kafası hala anlayamadım. Şimdiye kadar ki en çok hoşlandığım kızdı ya. Balık etli biraz, beyaz tenli, saçları hafif kızıl. Offf offf HİLALLLL
Bu kadar ısrarla geri duruyosa naz falan diil o bırak gitsin
Yağ zaten biraktimda iste neden diyorum.
Kızlara sormak lazım
Cevap
1Cevap
% 49 ya fakirsindir
% 49 çirkinsindir
% 2 fiğer ihtimaller
Çünkü tipsiz sen veee hdpli isen!
Kardeş koz ülkücü bende ulkucuyum neden o serefsizlerein partisini tutayim
cevap da basit istemiyodur
Tipi beğenmediklerinden olabilir.
Etmek istemiyordur bu kadar basit :P
ya sevmez seni yad naz edər
Aslında bana cevap bile vermedi, sadece arada tatil tatli bakiyordu ve normal bize olduğu konuşuyordu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar