Örneğin bir kız bir erkeği redd etti. Amma erkeğin tipide fena değil 10 da en az 8 i var.
Kızın reddetme amacı reddedip tanımak ola bilirmi? Yani tiplik bir olay değil kalkıpta erkeğin tipini sevmemiştir falan yazmayın tiplik bur şey yok. Reddetme sebebi zamana bırakmak ve daha yakından tanımak için ola bilirmi? ya da ona ne kadar değer verdiğini anlamaya çalışıyor ola bilirmi?
Kızın reddetme amacı reddedip tanımak ola bilirmi? Yani tiplik bir olay değil kalkıpta erkeğin tipini sevmemiştir falan yazmayın tiplik bur şey yok. Reddetme sebebi zamana bırakmak ve daha yakından tanımak için ola bilirmi? ya da ona ne kadar değer verdiğini anlamaya çalışıyor ola bilirmi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dini sebepler olabilir
Kisisel sebepler
buna ayiracak vakti yok
Hersey olabikir sadece kendi acinizdan bakmayin
O kizin hayatinda neler oldunu bilemeszin o yüzden onunla konuşmadın sürece bilemeszin niye red etti
Aslında konuşak istiyorum fakat neredeyse 7-8 aydır konuşmuyoruz ama otobüs durağında falan baya bakıyor bende diyorumki reddettiyse niye bakıyor
ona acildin ya ondan bakiyordur
Tamamda bakmaktan ziyade bi heyecanlanıyor baya baya 😂😂
Haahahah
Biz baya var 1 sene önce falan konuşuyorduk en son böyle 8-9 ay önce falan sınav esnasında yazmışdım başarılar falan. Universite 1 im ben. 3 ay falan önce beni gördü ilk kez bende baya değişmiştim ister tip olarak ister giyim olarak hatta spora falanda başlamıştım. Beni durakta gördü bi kıpırdaşmaya başladı karlncalanmaya başladı 🤣🤣
Biynunda kulaklık vardı beni gördü hemen kulaklığı kulağına taktı telefonuda eline aldı panikle otobüs kapısında 2 adım öne 2 adlm geri hızlı hızlı yürümeye başladı
Stres olmusdur yazikk bence hoslandi var
Anlmadım
Senden hoslaniyor bence
Ama kbl etmedi bence kendine göre bi nedeni vardir
Acayip hareketler yapıyor mesela ben onu daha önce hiç otobüste kitap okuyan görmedim.. demin otobüste beraberdik ben suç ve ceza okuyordum oda ansızın machbeth çıkardı okuyordu.. ya müsaitsen bana ulaşırmısın konuşmam lazım hani bir kızın fikirlerini duymak isterim 😊
burdan yaz özelden konusmak istemiyorum
Kiz hoslaniyor ama bazi sebepler yuzundn red etmis olabilir
Hic iletisime gecmediniz mi
Hep otobusdemi görüyorsunuz birbirinizi
Yani arada sokakta falan yüz yüze geliyoruz bakıyorum oda bakıyor ama ne selam ne saol sadece geçip gidiyoruz
Tamamdır burdan yazayim o zaman
yaslar kac?
Kiz teseturlu mu
Aranizda bi cekim var gib
Tesetursüz
Yaşlar 17.5 ikimizdede hatta ben ondan 2.5 ay büyüğüm
Daha kucukmusunuz
😂😂 ya ama çok seviyorumm
Ya ben malım sınavlara üni hazırlık sınavına 20 gün kala söyledim ods doğal olarak reddetti.. sonra aramız bozuldu biraz kavga ettik ama işte vurmalı dövmeli değil ama neyse işte
Hakinizda hayirlisi olsun
Çok teşekkürler inşAllah 🤲🏻
Kızın güven problemi ve s. de var asosyal ve içine kapanık bir yapısı var
olabilir ozaman kolay kolay acilmaz o kiz
Utaniyormu cekiniyormu
Valla tam bilmiyorum ama galiba her ikiside
Anlaadim biraz zor işin
Farkındayım ☹️🫠
ayni okulami gidiyorsunuz
Uniye gecince kizi belkit göremicen
Üniversite okuyoruz ikimizde 😂
Üniversuteler farklı ama otobüste karşılaşıyoruz hergün. Ve yaşadığımız yerde aynı.. yqni onun evi ile benim evimin arasında 1 km falan var
Abla 17.5 yqşımız var ama okul öğrenciside değiliz yani 😂🙌🏻
ne bileyim liseye gidiyorsunuz zanettim
Iyi bakalim cifte kumrular sizi
Yok yaa ne lisesi 😂😂
Üniversite okuyoruz.. ne yapabiıeceğim hakkında bir fikrin var mı? Hani benim aceleciliğim yüzünden bu kadar şey oldu dahada mahv egmek istemiyorum ve şansımı tekrar ve başka bir zamanda tekrar denemek istiyorum bana önere bileceğin bir şey var mı?
Kiz a sen asik olmusun bile…
bence konusmaya calis iletisime ama zor olabilir.. kiz asosyal ise
Ohooo ben 1 senü önce hatta 1.2 senü evvel olmaya başladım aniden oldu. Oda sınavlara falan denk geldi sonrada aramız açıldı konuşmuyoruz ben konjşmaya çalışamıyorum hani görüyorum ama konuşmaya gelince yemiyor🤣🤣🤣
Abla ben onla özel derse gidiyordum ansızın bir gün wp durumundan başladı her şey normalda kimseyle konuşmaz ve hoca konuş demese çağırmasa asla konuşmaz öyle biri. Benimle wpdan konuşamaya başladı 2-3 ay konuştuk.. güzel gidiyordu taaki ben gaza gelip mallık yapana kadar. Gittim açıldım onada garip geldi zagen sınav stresi falanda var her şey üst üste geldi kızın durumuda ortada her şey birleşince redd bombası yedim tipim falanda okey yani o kadar tipsiz biride değilim kültürlü bir yapım var giyimim kuşamında hiç fena değil stil serseri stili ama baya yakışıyor bpyle deri ceketler falan filan 😂😂😂
Ha bide demin bi çekim var yazmıştın onu anlamadım
aranizda bi cekim var diyorum
Sen baya baya kizdan hoslaniyorsun yani
Kiz ne dedi red ederken simdi hic mi konusmuyorsunuz
Kız ben kimsenin duygularına karşılık vermiyorum zaten.. seninlede arkadaş gibiydik. sen aramızda ki, samimiyyeti yanlış anlamışsın dedi ve ben aşk konusunda iyi birisi değilim zaten dedi
maalesef hiç konuşmuyoruz pas atacak gibi oluyor bazen ama pas atsa gider konuşurum
Kiz asosyal oldu icin red edmis iyi olmadi bellirtiyor iste ask konusunda
Her gun göruyorsun musun kizi otobusde
Hoşlanmak desem aşka hakaret olur.. ❤️🩹
insallah üzülmesin ya
Evet hergün bazen haftada 6 kere
Bu kadar seviyorken..
Yani haftada 4-5 kere falan otobüste görüyorum sadece 2-3 kerede sokakta görüyorum.. bana en son seninle karşılaşmamak için sokağa çıknayacam demişti
Evet bu kadar seviyorken.. farkında değil ama.. elbet bir gün anlar bana en çok koyan ona anlatacaklarımı söyleyeceklerimi başkalarına anlatıp ağlamam ve bunları onun bilmemesi
Hahahaha ama yine karşılaşiyorsunz😂
Evet 🥹
Bu böyle 3.5 yıl devam edecek daha 🥲😞
ya zanetmiyorum bence tekrardan acilmaya felan dene
Denemek istiyorum zaten ama hali tavrlarının ne olacağını bilmiyorum benden kaçmışlığı dahi var.. nasıl birgün hocamlara gitmiştik bütün grup. En son herkes gitti o ve ben kaldık orada hocamda beni onunla beraber yolladı eve dediki evine bırakırsın bende onların mahallesine gitmek zorundaydım evin anahtarını annemden alacaktım.. işte kapıdan çıktığımda benimle bir dsha konuşmayacakmısın dedim.. birden kaçmaya başladı durdukyere bende yolda başına falan bir şey gelir hani Allah korusun araba falan çarpar iti kopuğu ser serserisi falan var gelir yolda bir şey olur diye endişelendim peşinden koştum hani dur dedim beraber gidelim falan dedim yani o günden itibaren konuşmaya pek sıcak bakmıyorum açıkcası
Çifte kumrular aküjühjqiqhühüh 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
her şey sadece tip değil
Biliyorummm
Kendini avutma evlat
Kader gayrete aşıktır)