ben bugün açıldım güzel kızsın iyi kızsın da sevgilim var kusura bakma falan dedi
Madem güzel ve iyiyim niye ikimizi aynı anda idare etmedi?
Madem güzel ve iyiyim niye ikimizi aynı anda idare etmedi?
Hayatında biri olduğu halde seninle konuşup reddediyorsa diğeri daha caziptir başka bir açıklaması yok. Düzgün karakterde olsa zaten seninle konuşmazdı ve diğeri cazip gelmeseydi de seninle birlikte olurdu net.
Ben kızı gördüm kız benden baya kısa ve çirkin arkadaşlarımın hepsi öyle dedi. Nesne cazip gelmiş ki
Neden*
Bilmem her şey olabilir cinsellik vardır biliyorsun ki çok çok önemli bazılarına göre. Ne bileyim rahattır ailesinden ötürü başka yerde kalabiliyordur. Parası vardır, arabası vardır ne bileyim işi sağlamdır bir tek kadınlar bakmıyor böyle şeylere :D
Cinsellik var aralarında biliyorum. Ben biraz tutucuyum ondan mi acaba kız baya fakir çünkü
Tutucu olmandan olabilir başka sebepler de olabilir açık açık sorup konuşturman lazım.
Cevap
11Cevap
İki karıyı aynı anda idare etmek değil, etmemek suç olmuş lan asdf
Sonunu beklemiyordum ya 😂 reddetmek için yeterli bir sebep
Sevdiğimize ihanet etmemek için, tek kişi olması gerektiği için gayet açık değil mi?
Yaptığın şey o kadar iğrençki nasıl sizin gibi insanlar türedi anlayamıyorum
Empati düzeyi düşük ve bencilse bir kendini düşünüp haklı görürse
Sevgilisini seviyor olabilir mi acaba?
Sevse benle niye konuşsun? Şahsen benim sevgilim olsa ve sevsem başka bir erkekle konuşmam
Biz çocukla arkadaş değildik normal konuşuyorduk günlük tamam flört gibi olmayabilir ama sevgilisi olduğundan hiç bahsetmedi mesela saçma değil mi?
Beklentilerimin dışındadır
Mesela fiziki olarak ne beklersin bi kızdan
Sadece fizik olarak değil bu çok şey var. Ama seni tanımıyan biriyse bu elbette dış görünüş önemli olur
Lan zaten sevgilisi varmış ahaha 😂
Bak 168im 50 kiloyum kumrqlim daha ne isticek ya Allah aşkına
Ikimizi aynı anda idare edebilirdi
İkimizi aynı anda idare etmedi 👌
Yine karakterli bir kardeşimiz kaybetmiş. :/
ikinizimi idare etseydi
Sevmiyorumdur
Alayı trol buranın smsmdmmd
harikasın :)
bu ciddi mi trol mü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?