+1 yılArkadasim calisiyordu istanbulda cevahirdeki subesinde zor seciyorlar kizlarda kilo v.s bile dikkat ediyorlar...bakimli gitmen lazim ve temiz .part time 800 full time 1400 yanlis hatirlamiyorsam.primde veriyorlar bazen. Elemeler var 2-3gorusme yapacaksin
00 Yorumla
Liseden bir arkadaşım çalışıyor ama daha önce LCW'de kasiyerlik deneyimi de vardı o yüzden kolay oldu girmesi. Detaylar maaş vs. sorabilirim dilersen.
26 Yorumla
Zara işe alım konusunda çok titiz. 4 ay bi mağazasını müdürsüz bıraktı istediği gibi birini bulamadığı için. Torpil yetmeyebilir yani. Ama çok temiz para verir.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMilano'daki Zara'yı gördükten sonra Zara benim için bitmiştir.
Hoş kendimle çelişip dün bordo bi' kazak aldım ama olsun. Kafada bitirdim.15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında bu sektörde her yer aynı. Bilinçsiz müşteri geliyor. Tüm ürünleri dağıtıp gidiyor, sen arkasından toplamakla uğraşıyorsun. Mantık bu.
Yorucu ve asgari ücrete talim. Part alıyorlar mı bilmiyorum. Ben müşteri gözüyle baktım açıkcası.
Cevap sahibi+1 yılBershka ve Stradivarius çok çok çok daha kötü. Zara bunlara nazaran daha iyi tabiki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birkaç sorum var belki yanıtlarsınız :) Beni de görüşmeye çağırdılar, gitsem mi bilemiyorum ben tiyatro okumaya hazırlanıyorum ve hep evde oturmak istemedim bu açıdan daha çok gözlem için çalışmak istiyorum, ingilizcenin üzerinde çok duruyorlar mı? benim anlama konusunda bir problemim yok ama konuşma biraz zayıf diyebilirim. Bir de oranın standart kıyafeti oluyor mu çalışırken?
10 Yorumla
+1 yılÇok zor alıyorlar.. Benim çoğu arkadaşım başvuru yaptı ama geri dönen olmadı..Giyimine özen göster, titizliğine falan.. Diksiyonuna bile.
13 Yorumla- +1 yıl
Zara daha bir önem gösteriyor ondan
bende okul zamanimda calismistim. ortami güzel ama giyim tarzina dikkat etmen gerek.
23 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalışan arkadasım yok zarada veya ben hic calısmadım ama gitmişliğim vardı, yani bir farkı yok diger magazalardan aynı kasiyerler aynı satıs elemanları , fark olarak hergun aynı tip giyinmek olabilir.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok sadece marka büyük olduğu içindir :)
+1 yılÇok iyi bir şirket olduğunu duydum. Maaşı epey yüksekmiş. Hangi yıl hatırlamıyorum en iyi işveren ödülü sahibi.
02 Yorumla- +1 yıl
mesela ne kadar . 2 bin 3 bin ?
Zara bu sektörde en iyi maaş veren mağazalardan zor satış danışmanı alır giyimine dikkat et görüşmeye giderken
10 Yorumlagörüşmeye giderken düzgün giyin güzel konuş titizler biraz satış elemanı konusunda
00 Yorumla
+1 yılStradivarious magazasina 1 hafta önce evrakları mi teslim ettim aradigimda sigorta başlangıcı olunca aricaklar diolar bu durum normalmi yoksa oylama seklimi anlamadım daha önce çalışmış olan arkadaşlar sizde bu şekilde uzun süre bekledinizmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende zarada çalışmak istiyorum ama ing yok sorun olur mu? :(
00 Yorumla
+1 yılben zara da calisiyorm :D
01 Yorumla
+1 yılKadın türkücü :/77
14 Yorumla- +1 yıl
başlığa cevap :)))9
- +1 yıl
ahaha işte bu ya
+1 yılİspanyanın Bimi
20 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri