filmlerde dizilerde bu sahneleri görmekten gına geldi artık hani tamam güzel bişey ama gerçekçi değil
:/ yoksa gerçekten yaşayan var mı? :O
:/ yoksa gerçekten yaşayan var mı? :O
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çarpıştık telefonlarımız karıştı ben fark etmedim eve gidince üst üste mesajlar gelmeye başladı kızlardan. Dün gece çok güzeldi, nasilsin bebeğim vs. Sonradan anladım telefonlar karışmış. Bu beni akşam aradi telefonumu getir dedi. Ben neden getiriyorum sen getireceksin dedim. Birkaç tehditinden sonra korkarak telefonu götürdüm o da bana geri verdi telefonumu. Sonra ben bunu hiç unutamadim. Bir akşam kızlarla mağazaya elbise almaya gittik. Ben bir şort denemek için kabine girdim. Girince mesaj geldi :"o şekilsiz şeyi giymeyi düşünmüyorsundur umarim."diye. Ilk bas takmadim ama sonra "o şortu sakın giyme" diye tekrar mesaj gelince içime bir şüphe düştü ama yinede giydim. Şortu aldık evlere dağılıyorduk ki yoldayken bu arabayla önümde durdu ve elimdeki poşeti çekip aldı. Daha ne olduğunu anlamadan çöpü boylamişti. Uzun zaman sonra -ki bu bizim hep kedi köpek gibi didişmemizle geçti- sevgili oldukk :) *-*
güzel hikaye
Oha gercek mi? :O 😲😲😱😱😱
ben sevgilimle yaşadım :D köşeyi dönerken. çok güzel bişey ya biz çarpışmadık bianda karşıkarşıya durduk insan çok mutlu oluyo
:) o zamanlar tanışıyo muydunuz?
evet :D bide yeni yeni tanıyoduk birbirimizi çok hoş
bir senin olayın romantik olmuş:D
romantik bişey yokta işte hiç beklemediğin anda sevdiğin insanı zannkkk diye karşında görmek :D
Şansıma platonik aşkımla çarpışmıştım :)
Öyle bi'pardon' demişim ki... :) o ses benden çıkmış olamaz diyorum hala :D şefkat dolu anne gibi :D yumuşak bir şekilde :D amma var ya , hala unutamıyorum.
sağ böğrüme çarpmıştı. övünmek gibi olmasın, 12 yıllık dövüşçüyüm bu arada :) kız bana çarpmasıyla kamyon çarpmışa döndü :D hafiften yürüyordum halbuki koşma filanda yok :) her neyse, ondaki hasar iyileşti ,
Ama bendeki o tatlı acı hala orada duruyor :(
2 ay sonra da 3. yılım olacak onu görmeyeli. çok değişmiş netten gördüğüm kadarıyla.
Halbuki ben onun o temiz , masum kişiliğini sevmiştim. neyse uzatmak istemiyorum,
Yorumumu bu şiirle bitirmek istiyorum :))
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
Saygılar efenim
Vay beeee 👍😊👏
Reflekslerim çok iyidir 😄 tam çarpışacakken sıyrılıyorum bir şekilde 😄
Uleyn yoksa çarpışmadığımdan için mi hala yalnızım 😲😲😲
Bundan sonra onume gelene çarpayım en iyisi 😊
Elinde ne varsa yere düşürsün de beraber toplarken son şeyi alacakken el ele tutuşur aşık oluruz birbşrimize 😍😍😍
Bundan sonra "önümüze gelene bir tekme" modundayım 😈😈
Haha super😀
Cevap
63Cevap
Lamba diregiyle carpistim bir iki kere oda arkama dogru bakip öne gidiyordum ve tam dönüyorsun direk...
bir kerede telefonuma dalmisimki... Ama carpmadan fark ettim
bir kerede camli kapiya... Ellimde dosyaya bakarken kollum kapiya carpti...
Çarpıştım onune baksana bilader dedi ne diyon la dedim sonra bir ışık gördüm...
ne ışığı :D
haa şimdi anladım :d :D
:/ :/
valla oldu duvarın köşesinden dönerken benden bir yaş kçük biriyle çarpıştım alnımın ortası kafam kadar şşişmişti ertesi gün mor gözle okula gitmiştm :D
ayy kötü olmuş :D
Öyle bilinçaltına yerleşti ki çarpışınca bile hemen bundan etkilenmeliyim diyor bilinç :D
:D aynen yaa beynimize empoze ettiler diziler filmler
Okulun koridorundan tam dönüyordum o sırada biri geliyormuş o da beni görmedi bende onu. İyi ki benden uzundu da göğsüne çarptım çocuğun kafa kafaya çarpışsak mazallah ilk öpücüğüm o oğlandan bile olabilirdi yani
Evet hemde bıyıklı bir amca ile benim şansım bu kadar.
ahahahaha :D
Var ben kiz bir vurdu nerden geldigimi sasirdim ve pardon diyip devam etti kosu yapiyodu sabah 7 de bende tek gozumu uyutarak otoparka gidiyodum :)
:D aahaha tek gözünü mü :D
başıma gelmedi. gelse bile öyle romantik olcagını sanmam. ben gider kıronun biriyle çarpısırım orda kavga cıkar :D
Biz çarpışsak, ya Abdullah 'a ya da başka erkekle çarpışırız.
inanmıyacaksınız ama babamla çarpıştım sonra bide o daha bana çarptı :(
:D haha inandım inandım :D
Evet carpistim yavaş ol dedi ve dagıldık 😀 Hoş tepkiler gelmez
Köşebaşı değilde pazarda bir kızla çarpışmışım napim ama çekilmiyor geçiyim
hiç başıma denk gelmedi ama ülkemizde de bir kızla çarpışsak kızın vereceği tepki önüne baksana be salak olurdu
Yok ya ben oyle demem onu ergenler der
bir kere kolumda ki saat bir bayanın eline çarptı ve dönüp özür dileyip sonra azar yedikten sonra pek inancım kalmamıştı açıkçası :)
Kaba bir bayanmış. 😮
Yaşlı hi amcayla çarpışmıştım adam yere düsüp kalkamıyodu az kalsın. Yarım saat dırdır etti 😑 Hani romantizm.
Amcayı nasıl devirdin, büyük başarı :)
@YazılımcıKişilik Deviremedim işte az kaldı düşecekti 😄
Valla tebrikler, çok romantikmiş, sert bir ilişkiniz var :)
Sanmam, o furya Emrah'in Unutabilsem dizisiyle unlendi, ancak orada olur :D
Ben yaşamadım. :) Yaşayan varsa helal olsun, büyük başarı. :)
Köşe başlarında güzel kız olsa çarpacamda, yok işte naparsın
okul koridorunda köşede ilkokulda bir çocukla çarpışmıştım.. nasıl çarptıysa burnum kanamıştı. Hiç romantik değil :D
küçükken şişko bir çocukla beden dersinde çarpışmıştık bilincimi bir süreliğine kaybettim hatta rüya bile gördüm :D
Yaşamış olsam bile türkiyedeki kızlar önüne baksana salak sey falan derler biliyon olmaması gereken egoları var :D
4 kere başıma geldi desem :) bunun 2 si aynı kişi üstelik :)
Çarpışmamıza çok çok az kalmıştı, ama ikimizde aniden durduğumuz için Allahtan çarpışmadık 😅
Köşeyi dönerken değilde merdivenlerde çocuğun tam göğsüne girdim :D sert çarptım biraz iriydi arkadaş :/
Az kalsın çok tatlı bir kızla oluyordu bugün, salak gibi son anda kenara kaçtım, salağım ben, salak, epey salak :/
Evet 190 çocuğu görmeden çarpan tek insanım sanırım. Allahtan yakın arkadaşımdı da rezil olmadım. (Daha rezil hallerimi gördüğü için.. :D)
ben yasadım hatta elımde kıtap da vardı aynı fılmlerdekı gıbı :D ama sonu ask olmadı :D :D
Çarptım kız 5 takla atıp yere yığıldı sonra üzerinden tır geçti , parçalarını köpek yedi , köpek sıçtı sonra onuda sinekler yedi.
:D koşarak uzaklaş litfen :D
:D ya birine çarparsam :D
ayy aman aman sen çarpma yavaş yavaş git :D
Çok çarpıcı bir erkeğim :D :D
Telefona bakarak yürürken ağaca çarptım :-)
ben görsem gülerdim :D
O durumlar da bir şey olmamış gibi davranıyorum. Hatta öyle bir hale geçiyorum ki nerdeyse zavallı ağacı suçlu çıkarır gibi oluyorum :-D
Yok öyle bir dünya ya :)
ben köşeleri geniş alıyorum :) :)
Yaşadım yaşamaz olaydım ya :( Koşarken çocuğun birine öyle bir çarptım ki öbür taraftaki duvara çakıldı ay nasıl utanmıştım ya :(
Hepiniz hulkbuster çıktınız :D
Kader kısmet valla :D Ama çocuğa yazık oldu :D
Lise sonda derse geç kaldm yetişmeye çalışırken köşe başına doğru koşayordm kıza yanlışlıkla kafam attım kızın burnu kanadı hastaneye götürmek zorunda kaldm
Ben her zaman bundan korkmuşumdur fakat hiç başıma gelmedi. :D
Evet yaşamıştım o pardon dedi ben pardon dedim sonra yuzunu bile unuttum. Ne bekliyorduk?
berber hikmet abiyle çarpıstımda sonra küfür etti :D
çarpıştımm :D ama filmlerdeki gibi değildi malesef.
Yok😂 carpissak da telefon yere duser parcalanir kavga cikar sansima😁
Köşeyi arabayla dönerken arabanin aynasini 50 yaşlarinda bir teyzenin koluna çarptim ve ayna kapandi suç bende degil o yolda yürüyordu bu sayılır mı?
Çarpıştımda noldu sanki
noldu kitapların yerden düşecekti işte :O sonrasını biliyon :D
Carpistik. Tam boyle birbirimize baktik, gozlerim gozlerine gozleri gozlerime kilitlendi ve beklenen cevap geldi.
- onune bakmiyor musun hayvan
Gercek oldu :D
ALLAH (C. C.) Kimseyi Başı Öne Eğik Biri İle Çarpıştırmasın.
ben elimde telefona bakarak yürüyordum kafayı direğe çarptım :D
Ben yaşadım sonra önüne bak l*n dedi bende ne diyon l*n sen dedim kavga ettik bukadar
çarpıştım elimde sıcak çay vardı üzerine dökülmüştü
evet, patetes kızartması almıştım yere düştü parasını da vermedi :(
Çarpıştık onun farı kırıldı:/
yok düz yolda çarpıştım ikimizde yere kapaklandık.
ben olsam gülerdim :D
çarpışmanın kıyısından döndüğüm olmuştur, ama filmlerdeki gibi yavaş çekim olmuyor o olay
Okulda koşarken duramayıp bir erkekle çarpıştım hatta dudağım patladı kanadı
kaldırımda çarpıştık, sonra tokatı yiyen ben oldum... :) ...
Bir defa çarpmistim özür diledi kiz. Başka bir durum yok.
bir kız çarptı, düştü yav :Ddsa içinden ne sövmüştür
evet okul yolunda bir kıza çarptım kız benden özür diledi :D
çarpışırsın sen karadenizin kızları onlara çarpan adamın gotune ayakkabısının topuğunu sokar sıkıyosa dene
kuytu köşe kabul ediyon mu cevap olarak :))
yok olmaz :D illa ulu orta bir köşe olcak :D
köşeyi dönerken hep geniş alarak dönerim arada köpek flan çıkıyo
Binbaşı yla carpistim birde güzel bir hatunla carpistim😃
Ben çarpıştım da normalde aşık olunuyodu ben Oha l*n yavaş dediğim için aşk baslamadan bitti :D
Ben çarpıştım ama kızdı bana😐 salak şey önüne baksana dedi😓 aşk felan olmadı yani😁
hayir carpisacak gibi olduk hic de romantik bir an olmadi :D
ben yaşadım ittirip kendim dökülenleri topladm bir de giderken tekme attım ne saçmalık ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar