Hiç trafikte bir kadın ya da erkek sürücü ile kavga edip tartistınızmı...

Hiç trafikte bir kadın ya da erkek sürücü ile kavga edip tartistınızmı...
Sanırım 1 ay önceydi...
Bana yol hakkı vermeyen tek ve sol şeritteki BMW marka zibidi aracının gayrı medeni davranışını görünce kaza yapma pahasına bastım gaza.
Bu olaydan sonra zibidi korna üstüne korna çalmaya başladı. Bir, iki, üç derken devamlı çalmasına dayanamadım, durdum. Durunca trafikte durdu. Aracın camından başımı çıkarıp, aracından dışarı çıkmış 35 yaşlarındaki zibidiye bakarak "o kornayı alırım, gôtüne monte ederim" dedim. Zibidi önce sustu, orta refüjdeki yaşlı amca buna oğlum sakin ol, tamam sen uzatma deyince bu sefer bir tarafı kalktı ve "gel monte et" dedi. Beyim yaşlı amcanın tavrından erkekleşti.
İndim araçtan, yanına gittim "ulan erkeksen bir kelime et" dediğimde yüzüne yumruğu indirecektim ki, yolcu koltuğunda ya hanımı, ya sevgilisi ya da kardeşi olan bir kadın gördüm. Kadından dolayı (bir kadının yanındaki erkeği dövmek rajona ters bende) yumruğu yüzüne vurmadan 10 cm uzakta tutup yumruğu indirdim.
Zibidi neden böyle yaptığımı anladı ve o da sustu.
Araçtan ben inene kadar bik bik kadın gibi öten, araçtan inenin çam yarması gibi aşırı iri yarı ve uzun boylu olduğunu görünce susması da ayrı bir olay.
Ama genelde trafikte saygılı ve yumuşak davranırım da bu zibidilere haddini bildirmek de ayrı zevk.
Benim öyle bir arkadaşım vardı normalde sessiz biridir ama haksızlığı sevmezdi birisi makas atıyormuş buda uyarmış trafik durunca kavga çıkmış kim vutduya gitti bicaklamislar o yüzden haklı bild olsam susarum Kimin ne olduğu belli değil
Abim kavga etti taksiciye yumruk attı 7 bin TL ödedi keşke bir tane daha atsaydin dedi
Teşekkür ederim 👍
Rica ederim
Hayır ama babam bu konuda efsaneydi
Cevap
5Cevap
etmedim.
evet ettim adam sırra kadem bastı
Evet, baska bir kadin sürücü selektor yapip kornaya basip bsna orta parmak gösterince, arabayı önüne kırdım arabadan indim kadın camını ve kapılarını kilitledi.
Seninke sevişirim olayi güzel bak bunu sevdim sürücünün erkek mi kadın mı olduğuna bakmak lazımmis demekki gerçi her türlü * 😂
Kesinlikle kavga etmem haklıysam bile susar giderim. Devir kötü kimin ne yapacağından gram emin değilim
Hayır etmedim.. Hiç huyum değildir..
Yok neden edeyim kavgacı bir yapıya sahip değilim
Hiç bir yerde kavga etmem !!
Hayır
Hayır
Ettim
Evet
Etmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?