Hiç trafikte ikili tartışma ya da kavgaya karıştığınız oldu mu?

- Gizli Üye1 ay12 sene oluyor, İstanbul trafiğinde bana küfür eden taksiciye kuru sıkı tabancayı çektm. Adamın nasıl kaçtığını görmeliydin.1|10|0Görüş hala geçerli mi?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
En İyi Kız Görüşü
- Babam sağolsun millete küfür etmeden düduk demeden duramaz çoook o yüzden.0|20|0Görüş hala geçerli mi?
Bana araca binerken hazırlıklı biniyor galiba. Bugünkü menüde en az 10 küfür olmalı falan. 🤣🤣
Şu an farklı şehirlerdeyiz ☠🤣
Düdük, i.. bne, ağzını kırdığımın çocuğu cok der 😂 kibar neşeli çocuk ruhlu enerjik biridir ama çok kabadayıd djajsjsja bi kere benim okul çantamı kavga ederken elinde götürüp içinde silah var imajı çizmişti manyak ya- Hepsini Göster Daha Az Göster
Peder Kurtlar Vadisi'nden çıkma galiba. 😂 Ne güzel işte böyle bir babaya sahipsin. Kodum mu otutturur güvende olursun. 😄
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1714- Olay 5 sene önce yaşandı. 4 arkadaş arabayla geziyorduk. Tofaşçı'nın birisi ara sokaktan drift atarak çıkarken, az daha arkadaşımın eski arabası Volvo S40'a vuruyordu. Arkadaşım aynadan görmüş, sinirlenip parkın 1 sokak arkasına arabayı koydu. Hep beraber adamların bulunduğu gruba gittik. Adamlar 7 kişilerdi. 4'ümüz adamları sakin, güzel dille uyardık. Sonradan biz arabaya doğru giderken, adamlar arkamızdan el kol hareketleri yapıp bize küfretti. Arkadaşım, bizi korumak amacıyla bizi uzaklaştırdı. Biz çıksak, adamlar bizi de dövebilirlerdi. Arkadaşımı 3 adam kovaladı; ama arkadaşım çok hızlı koştuğu için, 3'ü de top gibi yuvarlandı (aralarından biri şişmandı). Biz 3 kişi, 20 araba arkadan olanları izledik. Adamın biri 1 araba önümüze yaklaştı ama bizi bulamadı. Arkadaşım bizim bulunduğumuz yere geldi, tam hepimiz kaçıp uzaklaşacakken devriye polis arabası geldi. Polis ekiplerine durumu anlattık. Polis arabasına bindik. Polisleri gören Tofaş'çı, 3 kişiyi arabasına aldığı gibi bastı gitti. Diğer 3'ü de ara sokaklara kaçtı. Parkta bulunanlardan 2'si görgü tanıklarıymış, polislere olanları anlattı. Polisler bize "Yine olursa, biz yardımcı oluruz" dediler. Ondan sonra bir daha yaşanmadı.0|10|0
Neyseki kimseye bir şey olmamış. 👍 Toplu olunca daha çok sürtüşme çıkıyor haliyle.
Arkadaşımın arabası henüz 2 yıllık vardı. Kaza olsa, kredi kartı borçları nedeniyle yaptıramamaktan korkuyordu zaten. 4 kişiden 2'si son sürat koşabiliyorken, benle 1 arkadaşım onlar kadar şanslı değiliz. Biz onlara küfürle karşılık vermiş olsaydık, hepimiz 4 gün hastanelik olmuştuk. Arkadaşım, iyi ki bizi koruma içgüdüsüyle uzaklaştırdı. Hele sopa, bıçak veya silah olsaydı cidden bitmiştik. Zaten küfür etmeyi hiç sevmem.
Aslında makas atanlara, önüme çıkanlara duymasınlar diye kısık sesle "Öküz", "Mal", "Manyak" derim. Hiç küfretmem. Küfredersem cidden hapislik olmaktan korkarım. Bende içimden gizli "Küfür Önleme Sensörü" var. :D :D :DSon cümleye bittim. 😂 Tehlikeden uzak kalmak en iyisidir. Ama bazen zaman gelir ki tehlikenin içinde bulursun kendini. İşte orada tehlikeyi savuşturmak çok önemli. 🙂
- Oğlumu okula bırakıyordum.. arabaya döndüm arkada başka erkek veliden biri söyleniyordu. Hareket ettim el kol hareketi yaptı. Ben de küfür ettim. Anormal bir şey yapmamıştım ne için öyle yaptı hala bilmiyorum. Yıllarca birbirimize sinirle bakarak okul bahçesinde karşılaştık.
İki sene kadar ehliyetsiz düzenli araba kullandım, 1 kere bile durdurulmadım, şehir dışına da çıkıyordum 😁
Bir kere çok ama çok yağışlı havada şehirlerarası gittim, ömrümden ömür gitti, felaket bir geceydi.
Tartışma yaşamadım hiç, erkek şöförler genelde jentilmen oluyorlar. Başka yine var da şu an aklıma ilk gelenler bunlar))0|10|0 - Annem nakil ambulansdaydı arkada ben araya biri girmeye çalışıyordu sokmadım kestik önünü arkada eşi ve çocugu babam aldı elimden sopayı.
Birde şu hayatta kırmızı çizgimdir bebek ağlama sesi ve korna.. 1 kişiyi bariyerlere vurdurdum bir taksiciyi kaldırıma çıkarttım askerdeykende albay şöförüydüm bir MP5 birde cep silağım vardı Ankarada münübüsçüye silah çektim ağlamaya başladı ailem var diye. Transitle bilerek yanladığı için hızlı giden polis arabasına yol vermedim çok şeyler yaşadım arka sislerini açanlara uzunları yakarım.
O yüzden arabayı garajdan çıkarıp başıma iş almak istemiyorum yufka yürekliyimdir ama fena inatcı ve anında öfkelenirim. Özel iznim olduğu için sokağa çıkma yasaklarında gerçekten arabanın keyfini alıyorum kullandığımı anlıyorum.0|10|0 - İstanbul'da karışmamak mümkün değil, geçen birisi gereksiz atar yaptı iki kişi araçtaydı , kaçacağımı sandı bekledi, kovaladım ışıkta yakaladım camına vurdum bastı gaza gitti. İstanbul burası belasız gün zor be0|10|0
sosyolojik problemimiz var aslında, etken sebepte parasızlık, huzursuzluk. çözülmediği sürece bu konular mümkün değil düzelmemiz
Kesinlikle toplumsal çözülme yazıyoruz. Ve gitgide işler rayından çıkmaya başladı. Haliyle bu milyonlara olumsuz yansımakta. Umarım bu zor günleri milletçe aşarız.
- Bir sefer çirkeflik yaptığım olmuştu neyseki hatalı taraf ikimizde olunca kazadada hasar olmayınca konuyu tatlıya bağlamışlardı tabi beni olay yerinden başka bi araçla uzaklaştırarak🙄0|10|0
Yok ben birazdaha sen nasıl arabaya vurursun diye bir saldırıyla arabadan inmeye çalışmıştım beni tutuyorlardı 😅
Pardon video gelmemiş. Yoruma ek olarak göndermeyi unuttum. 😄
https://youtu.be/pdJmA8HgbTk- Hepsini Göster Daha Az Göster
Ooo kızımız atarlı çıktı yani. 😯😯 Hem arabayı hem sürücüyü katlayacaktın desene. 😄
- Gizli Üye1 ayTrafik her an kavga etmeye müsait. Birinde birisi işaret etti sağa çek diye dallama ne çekecem basıp gittim. Birinde de birisi dibime dibime basıp fren atıyordu. Uysan bela.. ben genelde kızdığım adamlara çok yakın sollama yaparım sagdan.0|10|0
Bunlar pek boş değildir. Bagajda beyzbol sopası falan da gezdiriyordur. Trafikte suçlu olup haklı çıkmak isteyen de oluyor.
- Görüş sahibi1 ay
O sağa çek diyen adamda dediğin gibi oldu. Yol iki şerit tam ortadan gidiyor. Ben de hizliyim adama korna çaldım saga geç diye adam geçmedi. Ben de kavga kornası çaldım. Adam gene geçmedi ben de sağdan geçmeye kaktim bu sefer de sağı kapattı. Sonra bı boşlukta sola girdim. Pencereyi indirip saydiriyior. Sağa çekip durdu beni de duracak sandı 😂
Adamda hani zıtlık yapmış. Arkadan hızla gelen araca yol vermeyi bilmeli. Trafikte bunu sorun haline getirenler oluyor.
Emanet bir yana inanılmaz derecede araç sayısı var ülkede. İstanbul'da araba kullanan uzayda bile sürer diyorum.
Seyir halindeyken sövdüğüm el hareketi yaptığım olmuştu. Bazıları araba kullanmayı bırak sanki trafiği birbirine katmak için çıkıyor. Ama kavgaya hiç karışmadım. 😄
- Her xaman sakinim dir babam yanımda 1-2 kere patladım o kadar patladım dedim de olaya müdahale oldum oladar yoksa konuşmam bile0|10|0
Senin şiirler konuluyor Neyzen 😂 Adamlara argo şiirlerden bir tane yolla bak ne oluyor? 🤣🤣
İşini bilen için en etkili silah şiirledir. Adamlar arabayı bırakıp kaçar Neyzen. Ne diyorsun? 🤣🤣
- Valla her gün kavga ediyorum
Boksör olduğum için uyarıyorum korkup bulaşmıyorlar
8.10 tane de kavgam olmuştur
Ama artık bıktım
Çünkü bitmiyorlar0|10|0 - Evet, oldu. İyi dayak yemiştik.
2 arabaymiş i. neler. 10 kişi indiler.1|10|0 - Babam adama levyeyle giriyodu show habere bile çıkmışızdır bilmiyorum0|10|0
- Gizli Üye1 ayTabelalara ateş ederken yakalandim , yol verdiler ama canlarim benim , biliyolar beni normalde de 😁🙈😂0|10|0
😯
- Görüş sahibi1 ay
Yav iddaya girdik bisey yok abartilacak
- Kendim hiç yaşamadım, ama eski eşimle birlikte olduğumuz da yaşamıştım. Kötü bir durum0|20|0
- Hayır. Trafikte kimseye uymam, bulaşacak bişey hissettiysem sağ şeride doğru...0|10|0
- Yok benim kavgayla işim olmaz bana kimse dokunmasında kim birbirini yerse yesin0|10|0
- Kavga sevmem kavgada aradan sıyrılır kaçarım 😄ahahs ama denk geldim çok fazla0|20|0
- şu üstteki abi çok iyi ya iyi gülsüm yine 😅😅😅🤣0|10|0
- Gizli Üye1 ayDaha olmadi0|10|0
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşü