Mühendis erkek doktor kız evliliği nasıl olur sizce çevresinde örnek olan var mı
Cevabın nedir?
+1 yılAslına bakarsan ben şu an tıp okuyorum ve sana açıkça şunu söyleyeyim. Eğer bir kız tıp okuyorsa ve bölümü de zorsa asla bir sosyal çevresi veya aktivitesi olmaz ya da çok az olur. Bununla beraber başka yerlere çok fazla gidemediğinden zaten büyük ihtimal üniversitesinden birini bulur. Erkek olup tıp okuyanlarda da aynı şekilde. Ben şuana kadar kaç tane doktor kız gördüysem hepsi üniversitede tanışmışlardı. Ama illaki olur mu diyorsan sana söyleyeyim, bence olmaz. Sonuçta doktor iken bunun nöbeti var, eğitimi var, uzmanlık yapması var derken zaten kız evine gidemez veya evine az zaman ayırabilir ve erkeğinde bundan hoşlanabileceğini zannetmiyorum. Oysa eğer erkek de kız da tıp okursa zaten neredeyse günün tamamında beraber olurlar. Okulda beraber, okul bitince beraber, eğer olursa hastanede beraber. Ama mühendisle yürümez bu iş bence :)
40 Yorumla
+1 yılNe muhendisi olduguna bagli is bulma imkanlari para kazanma imkanlari farkli cunku ayrica ne muhendisi olursa olsun doktordan daha fazla para kazanamaz bence eve giren para bir sure sonra erkekte gurur haline gelebilir
11 Yorumla
+1 yılDoktor mimarisi ve tasarımı evrim olmadığı sürece değişmeyen bir et ve kemikten oluşan bir yapı ve sistemdir. Mühendis ise matematik ve fiziğin doğa yasalrına şeklinderilip insan oğluna sunulmasıdır ve bu zihnimizde meydana gelen bir ilhamdır işte mühendsilik budur. Bu ikisini düşündüğüzde aslına o aile ye bilim ailesi denir. Çocuklarıda muhtemelen bilim adamları olacak. Ben bir elektrik mühendisi olarak belirtiğim budur. Bu şekilde evli olanları tanıyorum ve mutlular çocuklarıda çok başarılı. Bence evlenilir. Biz insanlar ve doğada var olan tüm canlılar DNA'nın eserleriyiz. Bu nükleik asit tüm yaşamı sağlar evrim olmadığı sürece bu şifre değişmez.
20 Yorumla
En yakin arkadaslarim... Kadin adamdan cok kazaniyor ama ikiside cok kaliteli insanlar. Benlikleryle hareket ettikleri icin de para muhabbeti olmuyor aralarinda.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıldurunnn siz evlenemessinizzz. neden? o mühendis sen ise doktor :p kızmayın ama doktor mühendis olupta hala evliliğin neler üzerine kurulcağını bilmiyosanız hiç evlenmeyin daha iyi :)
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok güzel olur :) o hastane yapar kız çalışır hastane de :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoru 1yıl önce sorulmuş ama şimdi ben de merak ediyorum bunu. Nedir sizde son durum ne karar verdin? (aynı durum bende de var)
00 Yorumla
+1 yılÇoh hoj olir ama benena
10 Yorumla
+1 yılAşk varsa mesleğin pek önemi yok
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi olur çok da güzel olur
00 Yorumla
+1 yılortaya einstein cocuk cikar :))
30 Yorumla
+1 yılmesleklere göre evlilik mi şeyapılıyomuş
01 Yorumla- +1 yıl
Youcam Makeup 😂😂😂 @boreklipeynir
+1 yılDoktorun nobetleri * degilse guzel olur...
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 651 cevap paylaştı. Mühendis iş bulabilecek mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeslegin onemine ask sevgi oldukca :)
00 Yorumla
+1 yılbence gayet güzel olur
00 Yorumla
+1 yılgüzel olur da mesleklere göre mi millet evleniyor
00 Yorumlagayet hoş çok var çevremde
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılDeneyelim :/
00 Yorumla çokta güzel olur.
00 YorumlaGüzel olur.
00 Yorumla
+1 yılÜniforma evliliği
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri