Ateist miyim?

Evet arkadaşlar uzun zamandır aklıma takılıyor bu konu ve şimdi paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum.Konuya şöyle başlıyım;Önceki gibi dini umursamamaya başladım mesela ezan okunurken önceden müziğin sesini kısardım veya yattığım yerden doğrulurdum ama şimdi bunları yapmıyorum ve bunları yapmıyorken vicdan azabıda duymamaya başladım sanırsam.Mesela en son cumaya ne zaman gittiği mi unuttum evde hiçbir işim olmasa bile gitmiyorum birazda zor geliyor tabi.Ve bu dinci olan tipleri gördükçe abiciler gibi ve onların söyledikleri şeyleri duydukça hemen karşı saldırıya geçiyorum ve o düşüncelerini çürütmeye başlıyorum mesela kot pantolonu yasaklamışlar kuranda yazıyomuş hesapta,bu bana tam bir saçmalık geliyor ve böyle şeylere inanmıyorum açıkçası.Mesela şeylerde saçma gelmeye başladı denizi ortadan ikiye ayırmak gibi şeyler onları duyuncada gülüyorum kndi kndime inanamıyorum çünkü,sorguladıkça dahada saçma geliyor ve sorgulamaktan korkar oldum aslında atesit olmak istemiyorum ama tam anlamıyla dincide olamam bunuda biliyorum çok karmaşık durumlar içindeyim ne olduğumuda bilmiyorum atesitmiyim ben şimdi?Ve sizin verdiğiniz cevaplarla aklıma gelmeyen birsürü şeyi daha söyleyebilirim şuan aklıma gelmiyor komik veya saçma gelen şeyler,yardımcı olursanız sevinirim ayrıca bi tane atesit arkadaşım var oda hep anlatıyodu önceden ben daha çok dine bağlıyken,işte yok öyle birşey inanma yalan hepsi v.s diye ama o zamanlar diyordum hadi lan ordan malmısın nesin falan ama gitgide onun düşündüklerini düşünmeye mi başlıyorum acaba bilmiyorum valla çok kararsızım yardımlarınızı ve cevaplarını bekliyorum sabırsızlıkla.Şimdiden teşekkürler...
Ateist miyim?