Sevgilimin yalanını yakaladım

6 aydır çıkıyoruz. benden bir önceki sevgilisi ile 11 ay çıktığını söylemişti. ben bunu bazı konudaki şüphelerimden dolayı araştırmaya karar verdim. bana bir isim verdi, şu okulda şu yılından mezun şu üniversitede okuyor ve facebook u şu demişti. o facebook biz buluşmadan 1 gün önce açılmıştı. o okulun internet sitesine girdiğimde o yılın mezunları arasında öyle bir isim yok. aranızda ne geçti diye sorduğumda ise elini bile tutmadım, bana ahlaksız teklifte bulunuyordu ben de kabul etmedim o da ihtiyaçlarını karşılamak için beni aldattı sonra da ayrıldık demişti. sevgilime sordum artık doğruyu söyle diye o ise inkar etti bana saçmalama dedi geçiştirdi. ona 1 saat mühlet tanıdım doğruları anlatması için birazdan konuşacam. sizce geçmişinde neler olmuştur, acaba ben mi yanılıyorum bu kadar delile rağmen, kızın amacı ne, bu olan ayrılık sebebi midir ?
Güncellemeler
+1 yıl
konuştum. yalan attığını itiraf etti. şöyle dedi ' beni rahatsız eden x kişisini biliyorsun. benim abim yok babama da anlatmazdım rahatsız ettiğini o yüzden herkese şöyle bir sevgilim var diye uydurdum ve herkese yaydım o çocuk peşimi bıraksın diye(dediği kişi gerçekten rahatsız etmiştir haberim var). seninle tanışınca artık bu yalana son vermek istedim fakat seni de denemek istedim, böyle bir sevgilim var beni rahatsız ediyor dediğimde tepkine baktım beni sevdiğini oyle test ettim.''
Güncellemeler
+1 yıl
''facebook uda benle arkadaşım birlikte açtık mesajları kendimiz attık sonra da işimiz bitince hesabı dondurduk. böyle bir yalan attığım için özür dilerim ama boyle yapmam gerekiyordu uzadığı için özür dilerim'' dedi
Sevgilimin yalanını yakaladım