Ben katıldığım bir kurs ile bir pikniğe gittim. Kursa son 2 haftadır gitmiyordum ve ben gitmiyorken bir kzı daha katılmış. 17 yaşında güzel, hoş ve sıcakkanlı bir kız. İlk olarak yaptığım esprilere en çok o güldü. Hiç yalnız kalmadık hep grup olarak takıldık ve bana hep sıcak davrandı. voleybol oynarken sende şu topa düzgün vur be dedim (gülerek) o da güldü ve sen hep beni mi izliyorsun dedi. daha sonra dönüş yolunda ben, hoşlanmaya başladığım kız ve 2 başka kız yürürken yol kenarında bir meyve benzeri şey gördüm tam elimi uzatırken bir kız onun zehirli olduğunu söyledi ve hoşlandığım kız da zehirlenseydin de kurtulurduk senden dedi (tebessüm eşliğinde)
Sizce bu kız benden ne kadar hoşlandı ve daha fazla hoşlanmaası için ne yapabilirim? 2. si boyum 1.88 kilom 85 ve yakışıklı olmasamda fena değilim işte :)
yani sonuç olarak bu kızı etkileme şansım ne kadardır ve nasıl kendimi sevdirebilirim (bir de resmimi koyuyorum)
teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
1. Resimde soldaki kız kardeşimdir yanlış anlaşılmasın :)
kardeşim tip var sende yürü yolundan sorun yok :D şu an daha küçük olduğun için yüzün biraz bebeksi ama ilerde yakacaksın ortalığı :D Benden iyisin l*n şaka maka :D
O nasi 17 yaş la nasi boyun 1.88 mk l*n atiyon duzgun at haci benimki 1.77 omuzlar falan ucmus bende sana bakiyom yuze faaln bildigin 8. Sinif bebesi la tipe bak mk olum bari salliuon duzgun salla la
Her şey omuzda mı bitiyor arkadaşım salak salak konuşma yahu. Köse olamaz mıyım hem? Boydan görmeden nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsun? Neden ilk defa gördüğün bir insana böyle sert yorum yazma ihtiyacı duyuyorsun? SANA GİREN ÇIKAN MI VAR? Lütfen biraz beynimizi kullanıp sonra yorum yazalım.
Yarası olan gocunur lafı ortada kendisine söylenen hiçbir şey yokken tabir-i caizse aptal gibi lafın ortasına atlayıp saçma sapan yorum yapana denir ve sana bir şey söylenmemişken ortaya atlayan sen olduğuna göre halen beynini kullanmayı reddediyorsun. Peki öyle olsun.
En İyi Cevaplar