Bana takıntılı bir kız var onu kendimden soğutmak istiyorum ve iki seçenek arasında kaldım: ya 7/24 onu bıktırana kadar ilgiye boğup benden bıkmasını sağlicam ya da soğuk davranıp peşimi bırakmasını sağlayacam ama her ikiside tam aksi bir sonuç verebilir sizce hangisini yapmalıyım?
Not: neden direkt engelleyip kurtulmuyorsun diye sormayın mümkünse, bu ne yazık ki seçenekler arasında değil, uzun hikaye boş verin.
Not: neden direkt engelleyip kurtulmuyorsun diye sormayın mümkünse, bu ne yazık ki seçenekler arasında değil, uzun hikaye boş verin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni cok iyi anliyorum narsisst bi eski sevgilim eski derken kendi birakiyo dönüyo isler arapsaci yani ben birakamam aynen dediğin seytandan daha tehlikeli ölmekten beter yapar neler yasadim bi allah bide ben biliyorum neymis engelle biz bilmiyoruz sanki bunu
Senin durumlar da zor olmalı ama benim durumlar bi tık daha farklı anladığım kadarıyla
Vakitim olsa anlatirdim kendi haline sükrederdinde neyse
Konuşmak istemediğini ve bitmek isteğini belirt direl açık konuş belrit ve uzak dur soğuk dur açık aöık belrit sonra engelle bu kadar
Kaç kere söyledim işe yaramıyor
Anlamıyor ise taş kafalı o zaman engelle uzak dur bırakmasan şikayet ederim de hakkı yok
Ya onu yapamam çok karışık durumlar
Yap takıntılı saplantılı, anlamıyor uzaklaştırma yaz, kimki o
Ya öyle ama
Soğut kız arkadaşlarnla çık dolaş fotoraf çek istendiğini göster
Sen dediğimi yap , bela olur yoksa uzaklaştırma yaz numaranı değiştir
Aynı zamanda da narsist ve biraz düzenbaz birisi hani başıma bela olabilir engellersem, uğraşmak istemiyorum.
Bende tam engellersem başıma bela olacağını yazarken sen bunu yazmışsın
Ayrıca şöyle bir durum var
Senin dediğin mantıksız çünkü bu kız kıskanınca daha da hırslanıyor
Bune çok kötü aşırı böyle biri ile olunamaz, anlamaz saplantılı takıntılı bu ne ya hayat mı olur böyle
Hayatımda bir kız zaten var ve oda bunu bilmesine rağmen peşimi bırakmıyor ve sürekli kendisinin ondan daha iyi olduğunu falan kanıtlamaya çalışıyor o kızda en ufak bir açık bulsa bunu fırsat biliyor
Bence sorunlu psikolojisi bozuk hasta biri o zaman
Şimdi bak
Ay bela gibi eziyet gibi resmen ay, kız piskopat resmen, her an nefret eridiğini söyle iğreniyorum senden anlamaz arlanmaz saydır defol git tedavi ol kız yatırılmalı
Bu soruyu sorarak onu nasıl kendimden soğutacağıma dair tavsiyeler istedim eğer işe yaramazsa onun başımı belaya sokma riskini göze alıp engellemeyi denicem son çare olarak ama daha güvenli olacağını düşündüğüm yollarıda en azından denemeliyim önce
Aslında bende de kabahat var kimse %100 masum değildir ben bu kıza biraz yüz vermiştim vermeseydim eğer muhtemelen böyle olmazdı ama o zamanlar hayatımda şu an ki kız yoktu
Kısacası çok fena bir şekildr poka bastım
Yani zor anlamaz piskopat biri çekilmez, numaranı değiştir her yerden engelle gidip uzaklaştırma yaz, piskolojik sorunlu diye kızdan korkma hasta bırak gördüğün yerde uzak dur daha kötü olur, git dövüş dersi al korkma
Çok kötü olmuş çok
Numaramı değiştiremem lazım olabilir bana bu numaram hem işler henüz o derece ciddiye binmedi ama binme ihtimaline karşı önlem almaya çalışıyorum işte
Peki soruda bahsettiğim o iki seçenek üzerinden gidecek olursak sence hangisi daha mantıklı olur?
Hım o zaman yeni numara al ve önemli olan kişilere yeni numarayı at ve direk numarayı kapat
Tabiki de soğutmak
Aşırı soğuk ol cevap verme uğraşma ne istiyorsun çağırsa gitse arasa hmeen açma ne var ne diye bağır snaa ne de soğuk ol ki gitsin ve bariz belli et
Ama senin bahsettiklerin en son çare olacak şeyler şimdilik risk almaya gerek olduğunu düşünmüyorum
Ama şimdi şöyle bir psikoloji de var insanda
Hani soğuk davranılınca insan zoru elde edebilmek için daha da hırslanabiliyor bazen özelliklede kızlarda var bu durum genel olarak
Tamam dediğim gibi soğuk davran o zaman şimdilik, mesaj atsa iyi değilim off dır dır kafamın etini yiyorsun de, sıkıldım sen konuşunca sıkılıyorum, gibi ne kadar soğuk hareket cümle varsa yap
Hayır dediğim bariz belli ya bir defol git de, gurursuz yine yazdı ne de bariz belli et
Tamamdır o zaman deneyeceğim umarım işe yarar teşekkür ederim
Böyle biri ile karşılaştım bende bitirdim ne desen yok anlamıyor gurursuz canım uzun sürdü ama o kadar soğuk yaptım ki, en sonda dediö şikayet çi olucam baktım yine devam ediyor devam ettim ezmeye canım sın gurursuz mal dedim beyin yok dedim ciddiyim şikayet ye dedim sonunda gitti şükür beyinsizler ama sonunda gider emin ol
Rica ederim bak böyle tipler gurursuz mal canım takıntılı biliyorum, gitsin diye soğuk ne varsa de ez defol mal de ne kafa ütüledin de ne gurursuz köpek de hşryi de, yeterki gitsin en son da işe yarar emin ol
Ama dediğim gibi özellikle böyle saydır hemen cevap ta verme hep yüzüne de kapat çoğu an
En sonda gider
Ya yok bazı kızlar bunu bilerek yapıyor sevgilisi olan erkek ile ilgilenip onu elinden alma çabası falan daha zevkli geliyor bazı kızlara
İradesi güçsüz aptl erkekler de bu oyunlara geliyor tabi
Sonra noluyor
Erkek aldattı
İzin verme dediğimi de yap ha devam etti şikayet et kim ki o hiç bir şey yapamaz bu kadar onu gözünde büyütme salağı, uzak tut salla gitsin
Ama beraber aldattığı kız hesaba hiç katılmıyor
Sen bunu çok büyütüyorsun gözünde bu grursuzu, ağzını burnunu kırasım geldi manyak kızı
Bazı kızlar seviyor bu tür malipilasyon oyunlarını
Böyle durumda iki taraf ta suçlu kız kimki hiç bir şey değil malı gözünde büyütme
E tabi ki ama benim bahsettiğim şey bi tık daha farklı
Dur bak anlatayim
Ay seni anlıyorum sende anla silah zoru ile durup seni yanında mı tutucak yok ne bu kadar şey yaptın bu salağı
Mesela bu kız arada duygu sömürüsü yapıyor o dediğin gibi sert yaptığımda ya hayırrr sende mii beni bi tek sen anlıyordun sen yanımdaydın şimdi sende gidiyorsun herkes gibi 😥 tarzında tepkiler veriyor bende biraz duygusal olduğum için bu oyunlara geldim sayılır bi kaç kere hani dostça destek olmaya çalıştım falan ama o bu durumu kullanıp dışarıya flörtleşiyormuşum gibi yansıtabilir mesela ve böylelikle bir iftiraya kurban gitmiş olurum herkes beni aldattım bilir ve hayatımda olan kızı da kaybedebilirim iyi ki aşırı safta değilmişim de bazı şeyleri farkına varıp frenlemişim
Ulan onun yüzünden sevgilime de yalan söylemek zorunda kaldım mk
İlk kez hemde
Yani ilk yalanımı bu ruh hastası karı yüzünden söylemiş oldum ona
Sakın uzak dur senin nerde vuracağını biliyor, hala sevgilin var niye konuşuyorsun başka biri ile konuşsun anlatsın seni ordan vuruyor brn kızın yerinde olsam hemen bitirirdim ne diye konuşuyorsun hayırdır hala, diye konuşma
Çünkü doğruyu söylesem bir şeyleri yanlış anlayabilir ve işleri daha da berbat hale getirebilirdim o yüzden kurcalamak istemedim
Heh
İşte aynen bu tepkiyi vermesinden korktum
Sakın kes muhabbeti yazma açma bile görüşmede birimi yok
E anlattım ya sana durumları
Aynen öyle sevgilin ayrılsa hemen haklı ne diye muhatap oluyorsun sen olma
Abi yapabilsem yapacam zaten iki saattir ne anlatıyorum ben jdhchdbnd oturup uzun uzun konuşma gibi bir durum yok zaten kaç kere söylediğimi söylemedim mi benimle konuşmasını istemediğimi kendisine söylediğimi
Galiba tam olarak izah edemiyorum ben durumları
Arkadaş konuşma diyorsun da hala muhatap oluyorsun, cevap bile verme kalkıp silah zoru ile senle konuşmayacak hiç bir şekilde cevap verme
Şu an zaten konuşmuyorum çünkü artık durumları farkındayım önceden manipülasyona kurban gitmiştim işte zaten bende de kabahat olduğunu söyledim ama bilinçli olarak yaptığım şeyler değildi
Hani zaten muhattap olduğum yok ama bununda kötü sonuçlar doğurabileceğinden endişeleniyorum işte hani ben o boka bastım bi kere şimdi daha net anlatabildim mi?
Şimdi işe gidicem gelince konuşuruz sem Bi görüş 😂 sen kızı aldat görürsün
Ha sevgilim bu kızdan haberdar ve beni kendisinden kapmaya çalıştığımdan falan hani bu konularda yalan söylemedim yani hatta iyi ki de söylememişim çünkü bu durumdan bahsetmeseydim yarın öbür gün durum daha da büyüdüğünde ona durumu nasıl açıklayabilirdim hic bir fikrim yok
Ben şimdi gidiyorum gelince konuşuruz derim sana Bi yanlış kıza o zaman görürsün
Onu şimdi gördüm neyse tamam o zaman iyi çalışmalar dikkat et kendine
Teşekkürler sağol
Ne demek
Sem çok çabuk manipüle olan birisin bazen anlasan bile önüne ara sıra geçemeyen, kişiler üstünde güzel baskı kurar yönlendire bilir çoğu zaman ama çoğunlukla farkında değil sin, derin noktalarından olunca hiç bir şey yapamıyor duruyor hale geliyorsun, mantık değil daha çok duygusal davranıyorsun o da bir çok şey kaybettiriyor sende duyguların daha baskın
Daha çok şey var sende dönünce anlatırım geri kalanını
Söylediklerinde haklısın çoğunlukla ama sen gelince bu konuları mümkünse dm den konuşabilir miyiz çünkü durumlar çok karışık daha anlatmadığım çok şey var sen gelince geldim yaz bende müsait olduğumda sana dönüp ben sana dm den yazana kadar gizliden çıkmanı söyliyim olur mu?
Soğuk davranmak veya açıkça konuşmak