Kızları anlamıyorum, bazıları erkeklerin kendisine bağlı kalmasını ister, bazıları da erkek istemediği halde hala peşini bırakmaz.
Bir kızı kendimden nasıl soğutabilirim?
Bir kızı kendimden nasıl soğutabilirim?
dürüst ol ve karşına al...gerekli konuşmayı yap...birden onu ylnızlığa itme ama yalnızlığa alışması için onunla yalnızğını biraz olsun paylaş... zamanla kendin farklı insanlardan bahset o insanları ona anlat...zalimce bir tutum olsada senin bitirdiğine inanıp kendi yoluna düşecektir... ama ne olursa olsun onu boşluğa atma...
hım..o zaman çok ciddi bir boyut bu... ne olursa olsun onu yalnız bırakma...sevmeyebilirsin unutmayabilirsin ama sende onunla biraz olsun yola devam et oda zamanla buna alışacaktır...gerekirse yüz yüze gel konuş tartış ama mantıklı ol düşüncelerini sağlam tutu ve dengeli hareket et... ortak insanlardan yardım iste... umarım sorunsuz biter herşey...
etrafindaki butun kadinlarla aldatip aa sen sanmisim de, yanindayken kaale alma, ona erkekmis gibi davran bak nasil soguyor
Ona eski sevgilelerinden söz et. Hatta öyle böyle değil, ballandıra ballandıra yad et.
Hesabı ona devret, param yok sen öder misin de, ama hep de.
Gram kıskanma.
Terli ol hep. Sana sarıldığında burnu düşercesine.
İleride çocuğunun olamayacağını söyle.
Eski sevgililerinle yaşadığın maceraları anlat inan çok çabuk soğuyabiliyor hatun kişi, bidaha ısınması da pek mümkün değil.
öyle yaptılar :D
Başla istediğinden ilkine bile tahammül edemeyecekleri için 2.sini anlatmaya gerek kalmayacaktır ;)
Başka hatunlarla yaşadıkların kızın hoşuna gidiyorsa seni sevmiyodur . Yani buyur yap ;D
Nefret ediyosan yol ver gitsin laftan anlamıyo mu canım bu kız ? Hiç mi gurur yok ?
Cevap
1Cevap
kıza bıyık stilini begendiğini söyle ;)
ama çarli çaplinin bıyık stilinin daha çok yakışacagını söyle ona
bakalım neler olacak
bana mesaj at sonra
önemli olan kızdan kendini sogutmak değil mi
ne bekliyorsun
nasıl soguyacak başka türlü
biraz gerizekalı ol o zaman
unutma
zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
ne yapacaksın
dövecekmisin
yoksa ?
kız mı dövüceksin
bunu ona söyle zaten senden sogur
ee ne yapmadan göndermeyeceksin ozaman :S
açıkça konuş sevmiyorum etrafımda olmandan hoşlanmıyorum de ve kesinlikle nedenini de açıkla
Çek karşına kızı açık açık konuş bırak peşimi de artık senden hoşlanmıyorum de.
abi ne uğraşıyosun kızın yanında burnunu karıştırman yeterli :D :D
:D
Küfrettim soğumadı dayı sen ne diyon
Al karsına senden artık hoşlanmıyorum de.
diğer yapacakların ilerde kendi basına gelınce ne hayvanmısım dersın
böyle davranarak daha üzersın
Açıkca senınle bır daha görüşmek istemıyorum de ve kes butun ırtıbat noktalarınızı bu daha dürstce ve daha acısız olur dığerı sürümce yaratır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar