Erkekler neden evlenmek istemez ?

1 Buçuk yıllık bir ilişkim var ilk sevgilisi hatta ilk birliktelik yaşadığı insanda benim sevgisine çok güvenirdim inanırdım. Ama artık azalmış gibi geliyo ilgisi ilk zamanlarda olduğu gibi değil sıkıştırıyorum hani eskisi gibi sevmiyosan söyle bileyim diyorum yok öyle bişi ben senden başkasını sevemem sevmem diyo. Evlilik konusunu açtığımda ise geri çekiyo kendisini aileside biliyo beni benim ailemde onu biliyo ama artık ailemde beni sıkıştırmaya başladı bişi yapmıcakmı hiç değilse yüzük takın vs.. bu konuyu ona açıyorum ve polis olarak görev yapıyo başka şehirde bana hep kendime güvenemiyorum en azından 2 seneden önce bişi yapamam ben diyo beni istemiyomusun diye sorduğumda da senden başkasıyla evlilik düşünmem ben diyo ailemde istemiyo o kadar zaman beklememi, napıcamı şaşırdım annem ayrıl diyo o zaten evlenmeye niyeti yok arada kaldım. Sevgisi gerçekmi değilmi onada emin olamıyorum. Kafam allah bullak oldu niye evlilik istemiyoki hiç değilse bir yüzük taksa adı konsa olmazmı .. sizce ne yapmalıyım ?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumluluk alcak diyosunuz ama bende başı boş bir insan değilim 23 yaşındayım ve sağlam bir işim var ona yük olmam söz konusu olamaz ki
Erkekler neden evlenmek istemez ?