• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler neden evlenmek istemez?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
76
Yapay Zekaya Sor
Evlenmeyen erkekler belli bir yaştan sonra pişman olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Erkekler neden evlenmek istemez?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Salamano
    Salamano Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 87%
    +1 yıl

Valla kızların çoğu yeterince mutlu görüyorum istediklerini elde ediyorlar sonra canları sıkılıyor neyse evleneyim diyorlar. Bu kızların eşitleri İse az sayıda olan istediği kızları elde etmiş egoları tatmin olmuş erkekler. Ben tatmin olmadıkça evlenmeyi aklıma bile getirmem. Ama böyle bişiy mümkün değil artık. Zamanında p*ç erkek diye tabir edilen erkeklere istediğini veren kızlar hiçbişiy vermedikleri erkeklerle evlenmek istiyor. 20-30 yaş arası boş geçti diyebilirim. Bundan önceyi saymıyorum. Dolayısyla sürekli bir yerlerde eğlenmelerde olan bir sürü erkek arkadaşı olmuş kızla olmaz. Benim olsaydı o zaman düşünebilirdim. Neyse kısacası seviştiğiniz erkekleri gidin bulun sizinle evlensinler. Bana hiç bişiy vermediniz hiç bir şey alamazsınız bundan sonra.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben kimseyle yatıp kalkmadım. O yüzden siz diliyle konusma

Yorumla
    • Salamano
      Salamano
      +1 yıl

Hepsi değil çoğu dedim. Bana göre çoğu öyle. Üstüne alınmana gerek yok o zaman.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir kız olarak ilk defa erkek kısmını anladığımı düşünüyorum, bilimsel bir açıklama değil bu, görüşümü söylüyorum genelleme de yapmıyorum :)

Erkekler evlenmek istemez çünkü düşünsene erkek gibi yetişmişsin sorumluluk öğretmeyen ebeveynin var, bencil yetişiyorsun, özdenetimin yok sürekli ben erkeğim şunu yaparım bunu yaparım diyorsun çünkü ailen sana sen erkeksin hakkındır diyor. Birçok düzeni, birçok kuralı yanlış öğreniyorsun ve bu yetersizlikler karşılaştığın zorluklarla kendini belli ediyor. Öyle bir durumda yanlış ebeveyn tutumundan ve kendi yetersizliklerini görüp erkek kendini evliliğe hazır hissetmiyor. Daha ben kendimi bilmiyorum bir de evliliği nasıl yapacağım diyeni de var, ben bu kuralsızlıklarla iyiyim rahatımı bozamam diyeni de var.

Bu kız kısmı için de geçerli yani eğer yetiştirilme tarzları onları yanlış yapılandırmışsa önce kendilerini bulmaları ve bundan tatmin olup doyduktan sonra bir sonraki aşamaya geçmeleri gerekiyor.

0
    1 Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

Ailem bana hiç bir zaman sen erkeksin hakkındır demedi. soeumluluklarımı öğrettiler yavaş yavaş. Ama yinede asla evlenmem. Kesinlikle sadece evlenme kanunlarından. Ve ekonomik sıkıntılardan birde o kadın dırdırından. Sevgilim dırdır yapıp beni birçok konuda manipüle etmeye çalışınca hemen ondan ayrıldım. Dahada düşünmüyorum çünkü bazı araştırmalara göre bütün kadınlar bilmeseler bile erkeği manipüle edebiliyorlar.

Yorumla
  • Hayat-Güneşi
    Hayat-Güneşi Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Bu sadece erkeklere özel bir durum değil. Aynı şekilde kadınlarda da var. Kimisi sorumluluk almak istemez.
    Çünkü kendinden başka birisinin sorumluluğunu taşıyıp, taşıyamayacağı mı bilemez.
    Kimisi daha önceki ilişkilerinde olumsuzluklar yaşamıştır. Bu da onun gelecekteki düşüncelerini etkiler.
    Kimisi maddiyat yüzünden istemez. Günümüz şartlarında evliliğin ve karşı cinsin istekleri ağır gelebilir.
    Kimisi içinde doğru insanı bulmak zor olabilir. Sonuçta evlilik ömür boyu düşünülen bir kurum. Ailenin temel taşı. Bu yüzden doğru kişiyi bekliyor olabilir.

0
    0 Yorumla
  • bussyboxxx
    bussyboxxx Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bende evlenme baskısı var ama evlenmek istemiyorum sebebi lan zaten ben bu dünyanın insanların çoğu iki yüzlü çıkarcı bırak yakında doğa diye bir sey kalmiyacak gelecekde dünya güzel bir yer olacakmı benim görüşüm bu yönde insan oğlu bende dahilim kendimizden başka kimseyi düşünmeyiz herkes topluma uyalım dine uyalım der ama din toplumu yönetmenin en kolay yolu bu yüzden koyun sürüsü gibi hareket ediyor sürüden ayrılanda benim gibi dışlanmış oluyor bende daha kendim için bir şey yapamadım mutlu değilim bir başkasını sevip dışım ona karşı güler yüz olup içim niye kendini mutlu etmedin diye kendi iç sesimle kavga edeceğim p yüzden evlilik bu yüzden bana ters

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

80

Cevap

154

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlenmek istememelerini anlayamiyorum. Kadinlarin evlenmemek icin daha cok sebebi varken erkeklerin bu kadar sebebi yok. Ilk basta evlendikten sonra kocanin yasadigi yere giden kadin oluyor. Yani diyelim ki kiz İstanbul'da, erkek bursalı veya bursa da çalışıyor. Evlenen kız haliyle bursaya gitmek zorunda kalıyor. Kiz evlilige mi alissin, yeni bir sehre mi alissin, aileden ayrildigina mi alissin, arkadaslari, tanidigi eşi dışında hickimse yok buna mi alışsın. Erkek icin boyle sorun yok. Oldugu sehri zaten biliyor. Arkadas cevresi var. Belki ailesi de orda. Erkek icin sadece evlilige alismakla geçiyor. Sonra kadinin evlenince yuku artiyor. Erkek anne evindeykende hizmeti ediliyor. Karisi oldugu zamanda hizmeti ediliyor. Onun icin degisen bir sey yok. Kızın sorumlulugu daha da artıyor. Kiza evlenene kadar anne yardimci olurken ya da yiyecek icecegini annesi hallederken, evde prensesken. Evlendikten sonra sabah gelin hanimdan herkes kahvalti bekliyor. Ev temizligi bekleniyor. Kocasinin ailesiyle kendi ailesinden daha fazla zaman geciriyor kadin. Sonra ev yuku. Heleki calisan kadınsa isten sonra, ev, yemek, camasir,ütü derken pestili çıkıyor.(cocuk varsa durumuna hic girmiyorum cikamayiz ordan) Daha bircok sey sayabilirim. Buna ragmen erkegin duzeni kiza göre pek fazla bozulmazken, erkegin yuku kadin kadar artmazken evlilikten neden kaciyorlar anlamiyorum. Asil kizlar evlenmek istemiyorum demeliler bunca fedakarliktan, bunca sorumluluktan sonra. Ama erkekler evlendiginde cok bir sorumlulugu artmazken evlilikten kacan taraf oluyorlar. Kizlar butun zorluklari, sorumluluklari gogusleyip evleniyor. Kimisine kaynana zulmediyor, gorumcesi sevmiyor. Kaynananin beklentisi gelinden fazla oluyor. Erkekte bunlar yok. Bu vakte kadar hangi damat kaynanasi zulmetmiş erkege. Hangi damat kaynanasi ustun seyler beklemis damadindan. Evlilik kadin icin cok daha zorken kacan taraf erkekler bu cok ilginc geliyor bana.

0
    3 Yorumla
    • mrhappiness
      mrhappiness
      +1 yıl

Erkekler genelde maddi olarak korkuyor , bütün yük kendine binecek diye , kiz tarafi destek olur tabiki ama çoğunun kimin tarafindan ödendiği malum , genelde evlilikler aynı şehirde olur ve kadinda calisiyorsa erkekte yardim eder , eşit olmali tabiki ama daha o noktaya gelemedik ne yazikki , birde emin olmadan evlenmek zor çünkü boşanmak erkeklere çok daha fazla zarar veriyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@mrhappiness maddi anlamda eger kadin calismiyorsa zor. Cevremdeki evlenen kadinlar calisan kadınlardı ve eşine her konuda yardim ettiler. Destek oldular maddi anlamda. Genelde kiar erkeklere göre daha birikimli oluyorlar. Birikmis paralari da vardi kenarda. Kimi onu verdi, kimi 3 maaşını verdi ama destek oldular. Sonucta hayat müşterek ve o masrafi beraber çıkarıyorlar. Onun disinda kadin calismiyorsa haliyle erkek üstleniyor ama bu ömrü hayati bir kere olan bir sey. Yani onca masrafi, ev kurma, dugun, bilmem ne masrafları omru hayati boyunca bir kere yapıyor. Ama kadinin evlilikle beraber artan sorumluluklari omru hayatinda bir defa olmuyor. Evli kaldigi surece surekli olan bir sey. Hatta cocuk olursa yuku daha da artıyor. Daha yeni yeni kadinlar rahat etmeye başladı. Kimi şanslı oluyor ayni sehirde kalabiliyorlar. Okul öncesi ogretmeni olan arkadaşım var esyalarini toplayıp, tayinini esinin memlekete isteyip gitti. Okusan bile erkegin oldugu noktaya gidiyorsun ister istemez. Bu konuda cok esitlik saglanmadi. Kiz guzelim izmiri bırakıp erzincana gitti. Evlendikten sonra erkege cok madi yuk binmiyor kadin çalışıyorsa. Eger erkegin guzel bir meslegi ve maasi varsa yine maddi zorluk pek olmuyor kadin calismasa bile. Sadece o evlenme icin olan prosodurler yuk oluyorsa oluyor. O da hayati boyunca bir defa oluyor. Boşanıp bir daha evlenmeyecekse. Ama dedigim gibi esine destek olan kadinlar var. Bende bugun evlenecek olsam destek olurum. Mesela benimle ilgili seyleri ben öderim izin verirse. Bazilari gurur yapıyor ben erkegim ben oderim diye o yuzden izin verirse dedim. Gelinligimin parasi, nişan elbisemi falan daha aklima gelmiyor o noktaya gelemedigimden neler yapiliyor neler aliniyor aklima gelmedi elimden geldigince, benim maddi destek olmami esim sorun etmedigi surece olurum. Zaten bir de biz de nişanı tamamen kız tarafi yapıyor. Her sey bize ait. Erkege dugun, ev dizme olayi yuk oluyor biraz.

Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

Sormam gerekli siz kimsiniz? Çünkü gördüğüm hiç bir kültürde nişanı kız tarafı yapmıyor.

Yorumla
  • sekkiz
    sekkiz Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Öncelikle hayatıma çok müdahale de bulunulmasından hoşlanmıyorum. Yani sevgililerin bile kendilerine saklamaları gereken bazı özelleri olması gerektiğini düşünüyorum... Gereksiz kıskançlıklar çok boğucu oluyor ve sıkıyor. Bunlar yanında anlayışsızlık da olunca insanın evlenesi falan gelmiyor...

1
    0 Yorumla
  • LastMindBender
    LastMindBender Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Karşılıklı sevgi, saygı ve sadakat iki insanı bir noktadan sonra birlikte yaşamaya yöneltir. Evlilik de bu noktada meydana gelmiş bir ihtiyaçtır. Temelde de; iki insanın, hayatlarına birlikte yaşayarak devam edeceklerini diğer insanlara duyurma biçimidir. Bu konuyu "Erkekler neden istemez?" şeklinde tek taraflı düşünmek bence yersiz. Eğer bir kadın/erkek bir kadına/erkeğe başta saydığım duyguları kalpten hissediyorsa, hayatını o kişiyle birlikte yaşamak ve tamamlamak ister. Aksi taktirde aklında sürekli soru işareti olur.

Umarım herkes sevdiği, saygı duyduğu, sadık olduğu insanlardan aynı karşılığı bulur ve huzurlu bir evliliği olur.

1
    0 Yorumla
  • Somurtkankedi7
    Somurtkankedi7 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Tek bir kadınla yetinememe
    Evlenirken maddi sorunlarla karşılaşmak istemiyor.

Gel gelelim evlenmemeleri onların için kötü. O an için geleceklerini düşünmüyor.
    Lakin yaslandigi zaman kim ona bakacak. Diyelim ki yatalak kaldı. Çocuk yok eş yok ailesi vefat etmiş. Akraba mı bakacak? Ya da herhangi biri. Ne kadar dayanabilir. Insanın çocukları bile bakmıyor kiminin ya da çevresi.
    Yabancı biri ona iyi davranması zor hele ki bundan 50 sene sonrayı düşünemiyorum. Bu zamanda insanlar kötüyken o zamanda iyi insana rastlamak çok nadir olacak. O yüzden aile kurmak önemli. Aile neşe getirir. Tabi iki insan olgun ve sadık ise o kişilerin evlilikleri iyi geçer.

0
    4 Yorumla
    • Hacıyatmaz06
      Hacıyatmaz06
      +1 yıl

Huzur evi ne için var

Yorumla
    • Somurtkankedi7
      Somurtkankedi7
      +1 yıl

50 yıl sonra huzur evinde insanlar daha da değişir. Şu ana bakma bence. İnsanlar şimdi bile kotu. Ilerideki iyi insanlara daha az rastlanacak o yüzden kötü bakan birine denk gelme ihtimal oranı çok yüksek.

Yorumla
    • Hacıyatmaz06
      Hacıyatmaz06
      +1 yıl

Hayırlısı olsun, bu devirde evlenmeye gücüm yetmiyor ne kadar istesem'de.

Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

O kadar iyi dostlarım var ki. Her daim yardımcı oluyoruz birbirimize. Yani sen merak etme bu konuyu

Yorumla
  • bihterzmr
    bihterzmr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Öncelikle bir erkeği nikah masasına oturtmayı başarı olarak görmeyi bırakmalı hemcinslerim, onlar sizi evlenmeye ikna etsin? İkincisi erkek/kadın fark etmez evlilik kurumu bu topum da çok yanlış algılanıyor. Sanki hayat bitecek, evden işe işten eve. Sürekli kısıtlamalar ve tekdüze bir yaşam. İnsanları korkutan bu. Evlilik olayını çok abartıyorsunuz zamanı gelince olabilir sorun yok fakat evlilik demek iki insanın birbirinin tapulu malı olması, bütün hayatını değiştirmesi anlamına gelmez. Aptal saptal tabulara takılıp evleniyorsunuz biriyle sonra eğlendiğiniz insanlarla evlendiğiniz kişileri aldatıyorsunuz. Ciddi bir şekilde bilinçlenmeli halkımız

0
    1 Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

Neden erkekler kadınları ikna etmeli? Evlenmek istemeyen taraf genel olarak erkekler.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çok genel bir soru ama kadınlar küçüklüklerinden itibaren oyuncaklarında bile aileleri tarafından evlenmek için yetiştirilirler ve sanki evlilik olmazsa bütün hayalleri suya düşecekmiş gibi. Erkekler ise tam tersi işte ne kadar çok kız arkadaşı olursa ne kadar çok gezerse o kadar başarılı olacakmış gibi. Toplumun dayattığı baskılar işte. Açıkçası ben artık bunun değiştiğini düşünüyorum artık kadınlarda aynı şekil evliliğe uzaklar. Çünkü kendilerinin farkına vardılar. Ama eğer ki iki tarafta sevebileceği ve güvenebileceği biri hayatına girerse evlenmekten çekinmezler diye düşünüyorum yani kafalarında başka evliliği etkileyen etmen yoksa.

2
    1 Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

Ne yazık ki kadınlar evliliğe uzak değil. Bunu zaten anlayabilirsin bu siteden

Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Doğumdan üniversite bitene kadar çalışmak dışında pek bir yükümüz olmadığı için evlilik ağır geliyor ya kira fatura bunları yetiştiremeyiz korkusu evlendiğin kişiye hesap verme korkusu aynı ev içinde bla bla benim tek nedenim geçim düşüncesi yoksa evlenebilitdim bu yaşta bile

0
    8 Yorumla
    • uomoitaliano
      uomoitaliano
      +1 yıl

Tamam aşko şu an geldim

Yorumla
    • uomoitaliano
      uomoitaliano
      +1 yıl

Paran geldi mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne diyorsun kardes

Yorumla
    • uomoitaliano
      uomoitaliano
      +1 yıl

Sana demedim

Yorumla
    • uomoitaliano
      uomoitaliano
      +1 yıl

Tatava yapma yorum mu yaptın da tepki veriyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorum yapmama gerek yok. Sonuçta görüşü benim sorumda paylaştın. Alakasız şeyler yazınca ne oluyor dedim.

Yorumla
    • uomoitaliano
      uomoitaliano
      +1 yıl

Kızın biri show için link bırakmış buraya ona yazdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam pardon

Yorumla
  • beynimtokk
    beynimtokk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 80%
    +1 yıl

Benim abim 32 yaşına basıcak
    dış görünüşü 26-27 ama evde kaldı sanırsam :D
    konuştuğu kişiler var hatta iş yerinde kızlar abimin dedikodusunu bile yapıyormuş :D
    Ama evlenmek istemiyor hele şunaa :D
    Bir yaştan sonra zor beğeniyolar
    4-4 lük istiyor sanırsam..

1
    1 Yorumla
    • mavi_huzur
      mavi_huzur
      +1 yıl

😅😂😂😂👍

Yorumla
  • FırtınAli61
    FırtınAli61 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 72%
    +1 yıl

Kendi adıma konuşacak olursam evlenmek istiyorum ama gerçekleştirmem gereken şeyler var bir tanesi de ekonomik durumumu evlenebilecek düzeye getirmek aksi takdirde evleneceğim kişiye ve doğması muhtemel çocuklara haksızlık etmiş olurum. Yani hazır olduktan sonra evlenme taraftarıyım.

1
    0 Yorumla
  • mavisaclıbiri
    mavisaclıbiri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 70%
    +1 yıl

Ben de düşünmüyorum pek yani zamanı geldiğinde de kararsız kalırım. Çünkü sorumluluk gerektiriyor. Dünya'nın aldığı hâl da ortada. Bir de çocuk olursa iyice zorlanılıyor. Erkek evin direği falan bu söz de olduğu gibi omzunda hep bir sorumluluk olacak. Düşemez çünkü yuvası da düşer. Bu nedenle zor bir karar.

0
    0 Yorumla
  • Remember1907
    Remember1907 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 32%
    +1 yıl

Evlilik bir elmanın tamamı gibidir. İnsanlar birbirlerini eğer tam anlamıyla tamamlarsa ve gerçekten inanırsa devam edebilir... ben sanmıyorum erkeklerin kaçtığını ve genelleme de yanlıştır... günümüzde ilişkiler o kadar çarpıtıldı ki günü birlik (ons) vb gibi artık insanların kafasında sanki modaymış gibi bunlar algı oluşturmaya başlandı...

0
    0 Yorumla
  • Jante_
    Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Tamamlanmış hissedince insan evlenmeyi kendi düşünmeye başlıyor zaten. Böyle bir şey yaşamamıştır. Ekonomik, psikolojik ve başka etkenleri de olabilir tabi.

0
    0 Yorumla
  • Harika09
    Harika09 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 89%
    +1 yıl

Erkeklerin evlenmeyi istememe sebebinin karşısındaki kızla alakası yoktur. Erkekler genelde düzeninin bozulmasını istemez. Erkeklerin içgüdüsel bir şeyi sanırım. Evlenmeden önce evlenmeyi istemiyorlar evlendikten sonra da boşanmayı. Ve pişman olma konusuna gelince pek pişman olacağını sanmıyorum, daha önce hiç evlenmediyse tatmadığı bir duyguyu bilmeyeceği için pişman olmayacaktır.

0
    0 Yorumla
  • Urayasu
    Urayasu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 60%
    +1 yıl

Yine bir genelleme yapılmış, pardon ama "Erkekler" diyerek neden genelleme yapıyorsunuz? Başına "Bazı" koymak bu kadar mı zor geliyor? Ayrıca bu söylediğin BAZI Kadınlar için de geçerli. Neyse soruya dönecek olursak, tamamen kişiliğine bağlı. İhtiyaçlarını düzenli giderdikten sonra bireyselci bir erkeğin pişman olacağını sanmıyorum, sonuçta İNSANLARIN hepsi sosyal değildir ve yalnız yaşamı seçerler. Evlenmek istemeyen Erkek de genelde maddi ve manevi açıdan hazır olmayanlardır.

0
    0 Yorumla
  • experienced16
    experienced16 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

.

Yoo,

Erkeklerin yaş gibi bir sorunu yok ki

Kadınların var,

1+1 konutlarda yer yok.

Kimse bağlanmak istemiyor,

Ki evlilerde artık uzun süre evli kalamıyor,

Boşanma sürelerinde inanılmaz azalma var.

.

0
    0 Yorumla
  • KocaBirSaçmalık
    KocaBirSaçmalık Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 73%
    +1 yıl

Erkeğe bir +sı olmuyor. Üstüne dolu sorumluluğun oluyor. Maddi olarakta kötü etkileniyorsun. Ailenin sorumlulukları, istemediğin türde bir yaşama itiyor. Bekarken her hafta sonu bir yere giderken, evliyken halı saha maçına bile zorla eşinden izin alıp gidiyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl
    Kocasını aldatan
    Kocasını aldatan
    Çocuk peydahla tavsiyesi
    Çocuk peydahla tavsiyesi

Yukarıdaki yorumları okuyup hatta bazıları bu durumu yaşayıp evleniyorsa zaten o erkeğin aklında şüphe etmek lazım :)

2
    0 Yorumla
  • Makyevelist
    Makyevelist Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl

Eski alışkanlıklarını bırakmak istemez, özgürlüklerinin kısıtlanmasını istemez

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

bir erkek doyumu aldıktan sonra hiç evlenecegini ben düşünmüyorum çünkü o kadar kız varki kadın varki boşta erkek bir ıslık çalsa hemen kapısına geliyorlar..
    hani hayat eskisi gibi zor degil kolay eskiden zormuş abiler anlatıyor 1 kız tavlamak için mahalleden 10 takla atardık dügünlerde anca tavlardık diyor şimdi tek tuşla.. artık yavaş yavaş dünya genelinde de aynı durum var artık evlenmek istemiyor kimse..
    ileride taşıyıcı annelik felanda olucak kadınlar evlense bile fizikleri bozuldugu için çocuk yapmak istemeyecekler.. neler neler..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tanışmaktan kastın ne? Evlenmek mi eğlenmek mi? O abilerin kendi kız kardeşlerini tavlanmak icin serbest bırakmamışlar demek ki. Sonuçta kendileri de birilerinin kız kardeşini kizini tavlamaya çalışmışlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tanışmak değil tavlamak

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

asla pişman olmaz bir erkek..
    öyle der kadınlar kendi aralarında çünkü tek yaşamak güzeldir istedigin hatunu
    tek telefonla getiriyorsun
    çocuk derdi yok ev geçindirme yok
    sonuçta iyi de birikim yapıyorsun malum hanım çocuk olmayınca masraf yok
    maçları izliyorsun
    dagınıksın süper birşey..

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Istediğin hatunu telefonla getiriyorsun derken? Eskortlar içinde istedigin hatundur o.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😂😂😂 cımbızla o lafımı çektin çeke çeke :D

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Istediğin hatun deyince sanki evrendeki bütün kadınlar ayağına geliyormuş gibi br anlam çıkabiliyor. Ama aslinda bahsettigin kitle eskort takımı oyle degil mi?

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yaa yakışıklı olunca para olunca tavliyorsun çok kadını 10 da 7 si senin yani araba para vs.. tipde saglamsa sıkıntı yok..

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam işte o 7/10luk kısim da amator eskort oluyor. 😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Katılıyorum sana 😂👍 Meet34 de takılanlar dimi?

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Meet34 ne?

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cep telefonu Uygulamasın Gacılar :D var bol bol :D

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

İstemiyorum evlenmeyeceğime de eminim gerçekten değerli enteleküel bir kadın bulamaz isem. Bu arada güzellik felan geç onlrı boş iş 40tan sonra güzellik mi kalıyor sanki. Ben yine de diyelim gerçekten buldum öyle bir insan yine de 35 ten önce imkanı yok yani gereksiz 20 yaşındaki ergenle evlenip ne yapcağım daha hayatının anlamı yok aşkol bunu al bana yok şunu al parayla mutlu olmaya çalışan dingille işim olmaz zaten gitsin onun kalçasına rağbet çok olur o tatilde ağzını yamultup konuşsa zaten 50 tane kuduruk köpeği olur 40 yaşında da çirkinleşince evde kavga ederler ha neden tek amaçları üremek çünkü vasıfsız insan sürüsü işte halkın da yüzde 95 i..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlenmek isteyip de evlenemeyenlerin sayısı daha çok bence. Hem kızlar hem erkekler için de geçerli. Kimi kendine uygun birisini bulamıyor. Kimi güvenmiyo kimseye. Çoğunun maddi durumu müsait değil veya işsiz vs vs. Ben de mezun oldum 25 oldum iş bulamadım şimdi de kpss belası ile uğraşıyorum. Bakalım ne zaman evlencez

0
    1 Yorumla
    • kırlak2828
      kırlak2828
      +1 yıl

Inşallah düzgün birini buluruz da evlenmek bize de nasip olur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hayatımda bir gün bile bu yaşıma kadar bekar kalmayı Yalnız Kalmayı kafama göre yaşamayı hiç düşünmedim hem de hiç düşünmedim tam tersine evlenip bir düzen kurmayı Düzenli bir hayat edinmeyi istedim ama bir türlü evlenmek nasip olmadı bu saatten sonra evlenmeyene hevesim var ne cesaretim ne de isteyeyim üç beş sene daha yaşayıp siktirolup gitmeyi düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • sergiuse
    sergiuse Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37 , eic 83%
    +1 yıl

Genelde erkekler olabildiğince yalnız kalmayı severler. Genelde erkekler mümkün olduğu kadar uzun süre ebeveynleriyle kalmayı tercih ederler. Genelde erkekler evlilik anını olabildiğince ertelemeyi tercih ederler.

0
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

doğru kız yok artık. çoğu kızda bir ego, bir tanrısallık var. Sanki güzeller aldatılmıyor. Suç erkeklerde ki kadınları çok şımartıyoruz kendilerini cacık zannediyorlar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanki güzeller aldatilmiyor.

Bu cümle çoğu kadının evlenmeme nedeni zaten.

Yorumla
  • DışGüveysi
    DışGüveysi Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Pişman değilim. Hem Neden pişman olayım? Heves uğruna evlenen ya da sorumluluk nedir bilmeyenlerin boşandğını kavgalar ettğini hayatlarını harap ettğini gördükçe de hala şunu diyorm ; olacksa usülüne adabına göre olsn ya da hiç olmasn

0
    0 Yorumla
  • uyuyançirkin
    uyuyançirkin Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 40%
    +1 yıl

Bir kadın olarak, ben de çocuk istemesem ve dini açıdan da evlilik dışı çocuk yasak olmasa evlenmeyi asla istemem açıkçası. :)

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkeklere evlilik disi çocuk dinen yasak degil mi?

Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

Yasak tabii ki. Ben kadın olarak yanıtladım. Yasak sadece bize demedim ki...

Yorumla
  • yuichan
    yuichan Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Hayatlarını yaşamak her çiçeğe konmak falan istiyorlar pişman olacaklarını zannetmiyorum zihniyetler kolay değişmez

1
    6 Yorumla
    • MrAnyoneOrAnybody
      MrAnyoneOrAnybody
      +1 yıl

Ağır oldu sanki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@MrAnyoneOrAnybody Neden ağır olsun ki? Hemcinslerin kendi ağzıyla söylüyor

Yorumla
    • MrAnyoneOrAnybody
      MrAnyoneOrAnybody
      +1 yıl

@yuichan ciddi misin?

Yorumla
    • yuichan
      yuichan
      +1 yıl

Neyi uzattın doğruları yazmam da bir sakınca mı var?

Yorumla
    • MrAnyoneOrAnybody
      MrAnyoneOrAnybody
      +1 yıl

Hayır bu kadar pislik bir hemcinsim olduğuna inanmadım

Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

Her çiçeğe konmak istemiyorlar. Konuyorlar desen daha doğru olur sanki. Yaşamış olarak söylüyorum

Yorumla
  • Powermen
    Powermen Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl

Hayat yalan dolandı zaten...
    İnsanlar da hayatı örnek alıp yalan oldu artık güvenilecek ve harbi sevecek kişi sayısı azaldı. Onun için evlilik düşüncesi kolay olmuyor. Çoğu ilişki eğlenmelik zaten...

1
    0 Yorumla
  • semaa19
    semaa19 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 49%
    +1 yıl

“Kültürümüzün” gereksiz şatafatı gereği erkekler evlenmek için servet yatırıyor da, düğünü gelinliği baldızın kuaför masrafı vesaire. Ondan olabilir.

2
    1 Yorumla
    • Alabörü16
      Alabörü16
      +1 yıl

👏🏻👏🏻👏🏻

Yorumla
  • acanbzkurt
    acanbzkurt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Kısıtlamayi ve kısıtlanmayi sevmiyorum sonuçta ikimizde özgür bir bireyiz evlilik ise birşeyleri kısıtlamak değil birlikte birşeyleri başarmak ama bu devirde insanların düşünceleri farklı oluyor ve birbirimize yaptığımız yanlışlar ve hatalar sonucunda güvenemiyoruz bunun sonucunda genel olarak evlenmeyi düşünmüyoruz ama benim gibi düşünen biri olursa neden evlenmim ki sonuçta karşılıklı saygı, sevgi güven olduktan sonra.

0
    0 Yorumla
  • andrewsky
    andrewsky Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Özel bir sebebi yok bence, maddi olarak hazır değilsindir , manevi olarak kendini birine ait hissetmek istemezsin , hayatın düzene girmemiştir. Bana göre; kendime kaliteli bir yaşam oluşturamadığımdan , hayatıma girecek kadınında benimle beraber zor bir hayat yaşamasını istemem

0
    0 Yorumla
  • nihattrn0
    nihattrn0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Çünkü herşeyden önce sevgi yetmiyor hayatının bazı noktalarına saygı duymasını gerektiğini bilmesi lazım ve benim bakış açım şu devirde gerçekten seninle birlikte zorluklara göğüs gerecek çok sayıda insan var ama her zaman için niyetim evlendiğimde eşimi mutlu etmek boynumun borcu.🤗

0
    0 Yorumla
  • GS_Aras
    GS_Aras Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 59%
    +1 yıl

Kadın erkek eşitliğini sadece haklarda değil sorumluluklarda da eşit hale getirin hiç bir erkek evlenmekten kaçmaz.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu erkekler de yapmıyor. Ayrıca kadın erkek eşit filan değildir. Eşit sorumluluk almaları her konuda mümkün değil.

Yorumla
    • GS_Aras
      GS_Aras
      +1 yıl

Eşitlik dediler, kadınlar bunu üstünlük anladı. İşlerine geldiği gibi, işlerine geldiği yerde kullandılar. Çalışmayan kadın bile ev işi benim işim değil erkekte yardım etmek zorunda ben onun kölesi değilim demeye başladı. Tüm zor sorumluluklar erkekte kalmaya devam ettiği gibi birde kadının haksız çemkirmelerine maruz kaldı. Kadın hiç bişeye mecbur değil ama erkek herşeye mecbur. Erkek neden evlenmek istesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu dediklerini erkekler de yapiyor iste. Adam ben çalışıyorsam kadın da çalışacak diyor ama evde de annesi gibi hizmet bekliyor. Bunlar yok mu?

Yorumla
    • Ayazbusra010203
      Ayazbusra010203
      +1 yıl

Haklısın Katılıuorıö

Yorumla
  • Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Kadınlar çok değişti ve nere de ise evlenecek düzgün kadın kalmadı. Mesele anı yaşamak değil her anı dolu dolu yaşmak olunca kadın sadece işine gelene,çıkar ve menfastine uyana evet diyor...

0
    0 Yorumla
  • Mübarektim
    Mübarektim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

insan yapısı gereği tek eşli değildir her iki tarafta geçerli bu duruma
    toplum ve dinlerde buna baskı yapar eninde sonunda ise mutsuz evlilik
    (herkes için geçerli değildir)

0
    0 Yorumla
  • Komutanlogarr41
    Komutanlogarr41 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Babacan özgürlüğün kısıtlanıyor, büyük bir sorumluluğun altına yatıyorsun bununla beraber kavga gürültü geliyor. Maddi kısmına değinmiyorum bile. Ne gerek var evlenmeye?

0
    0 Yorumla
  • Engin020293
    Engin020293 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl

erkek evlenmek ister ama bu devirde basit seyler yuzunden bosaniliyor ve erkegin ocagina incir agaci dikiyorsunuz bayanlar maalesef bu yuzdende belli bir sure evlenmek istemiyor.

0
    0 Yorumla
  • ferhatdemir2049
    ferhatdemir2049 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.

En güzelini isteriz belki bundandır mal gibi kaldığımız gerçi etrafımdakiler güzel kız sevdasından vazgeç nefes alan bir dişiye bak diyorlar ama bennnnn olmaz diyorum :ss adasada

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

En güzeli neden sana baksın?

Yorumla
    • ferhatdemir2049
      ferhatdemir2049
      +1 yıl

Bana bakacağından değil anlamsız istek belki sırf şehvetimizi doyurmak için böyle bir arzunun peşine koşuyoruzdur...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şehvetini daha fazla seks yaparak doyurabilirsin en güzel kadınla yaparak değil.. Hep aynı kadınla olunca da geçerlidir. Karnını simitle doyurunca kebap yemek istemezsin mesela.

Yorumla
    • ferhatdemir2049
      ferhatdemir2049
      +1 yıl

karnımı bir seferliğe mahsus simitle doyururum ama bilirim ki yine acıkırım bu sefer daha lezzetlisini isterim onu arzularım erkek nefsi işte naparsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yine aciktığında da aynı şey geçerli. Sadece erkek nefsi icin geçerli değil. Kadın nefsi de lezzetli yemek ister ama her zaman bulamaz. Ne bulursa onu yer. Yemek derken gerçek anlamında bahsediyorum.

Yorumla
    • ferhatdemir2049
      ferhatdemir2049
      +1 yıl

Haklısın fakat her zaman ki basitlik (çay-simit o yemek neyse artık) bir yerden sonra bıktırır usandırır daha daha daha iyisini ister daha güzelini isterim :)))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin karin da senden daha iyisini isteyip boşanınca sıkıntı yok yani

Yorumla
  • buhranlıı
    buhranlıı Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Evlenmeyi sadece erkekler değil kadınlar da istemiyor. Şahsen ben istemiyorum. Çünkü böyle daha özgürüm daha huzurluyum. Evlenen insanları görüyoruz bir kaç yıl sonra ne sevgi ne de aşk kalıyor.

1
    6 Yorumla
    • koyarin34
      koyarin34
      +1 yıl

Neden peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@koyarin34 kadın gayet aciklamis işte daha ne sorguluyorsun?

Yorumla
    • buhranlıı
      buhranlıı
      +1 yıl

Huzurum kaçmasın diye.

Yorumla
    • koyarin34
      koyarin34
      +1 yıl

Evlimisin sen

Yorumla
    • buhranlıı
      buhranlıı
      +1 yıl

Evlenmeyi istemiyorum dediğime göre evli olabilir miyim?

Yorumla
    • koyarin34
      koyarin34
      +1 yıl

Olmassin ama neden istemiyon peki

Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Yanlış erkekler evlenmek istemez değil sadece o maddi ve manevi olgunluğa gelip buna değecek insanı bekler genelleme yapmak yanlış olur

2
    0 Yorumla
  • Fedal
    Fedal Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Bekar hayatı daha kolayken böyle bir ekonomik ve manevi sorumluluğun altına girmek saçma. Ayrıca şu dönemde evlenmeye değer kişi sayısı minimal düzeyde. Hiç bulaşmamak en iyisi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çoğu parasızlıktan.
    bir kısmı sorumluluktan kaçar
    bir kısmı hayatını kadınını bulamamıştır.
    bir kısmı etraftaki kötü evliliklerden etkilenip istemez falan filan

2
    0 Yorumla
  • hulkaşıkadın
    hulkaşıkadın Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

elbette olurlar herseyin zamanı var geçince üzülürler... baba olmak için mesele

2
    0 Yorumla
  • violett44
    violett44 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl

Erkeklerle ne alakası var ya kadınların da istemez yani belki tek eşli olmak istemiyordur biriyle aynı evde yaşamak çekici gelmiyordur falan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkek; alan memnun satan memnun sanırken, birden diğer kadınlar öğreniliyor. Sonra kopsun kıyamet, konuşulsun dursun. "Ben neydim peki" ler gelsin, "O kim peki" ler gitsin. "Biz ne yaşadık?" gibi yanıtı saatler süren profesyonel lig sorusu da cabası. İki tarafın da zamanına, nefesine yazık... Meğer, ilişki öncesi bir emin olma testi değilmiş bu, beraber geçen tüm o hoş zamanlara rağmen sizinle sadece takılıyormuş. Nasıl anlamamışsınız?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne diyorsun arkadasim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Merhabalar,

Evlilik en nihayetinde bir tercihtir. Kişiler hayatlarında verdikleri herhangi bir karardan herhangi bir zaman diliminde pişman ya da memnun olabilirler. Bu verdikleri kararın kişilerin hayatını nasıl etkilediğiyle yakından ilgilidir.

Zaman içerisinde toplumsal öğretilerimizden biri olan evlenme ve çocuk sahibi olma fikri bir eksiklik ya da boşluk hissi oluşturabilse de kişiler kendilerine uygun bir alan yaratıp orada mutlu olmaya gayret ederler.

Zorundalık ile karar verilmiş hiçbir tercih yoktur ki gelecekte ki bir problemde sorumluluğu başkalarının omzuna yüklemesin.

Doğru kişiyle anlaşılabilir evlilikler diliyorum.

Sevgiler.

Yorumla
  • kırlak2828
    kırlak2828 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

Şahsen düzgün birini bulabilirsem tabikide istiyorum ve bunu çok isteyerek kalpten söylüyorum yeterki gerçekten seven birini bulayım

0
    0 Yorumla
  • Aşkkolik07
    Aşkkolik07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 75%
    +1 yıl

1-Evlenenlerin olumsuz telkinleri, olumsuz tecrübeler
    2-Evlenirsen bir kadın evlenmezsen tüm kadınlar senindir düşüncesi..

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Çünkü neden evlenmek istesin? Evliliğin mantık dahilinde herhangi bir tatmin edici açıklaması, gerekçesi mi var da evlenmek isteyeceğiz?

0
    0 Yorumla
  • Simyacı55
    Simyacı55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.

Erkekler sorumluluk almayı istemezler. Evlilik , çocuktur vs sorumluluk gerektirir. Bazı erkekler Bağlanmaktan korkar.

0
    0 Yorumla
  • drifter00
    drifter00 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 85%
    +1 yıl

Bence erkek sevdiğine en iyi hayatı yaşatmak istiyor bu yüzden önce kariyer yapmak istiyor ve daha çok kazanç biriktirmek istiyor.

0
    0 Yorumla
  • samfinger
    samfinger Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 77%
    +1 yıl

Evleneyim diyorum ilişkim de var çok kız da var kararsız kalıyorum bazen sonuçta evlenirim yine evliydim boşandım yaş 30 Kemal'e erdi🙄

0
    0 Yorumla
  • MütefekkirSeyyah_
    MütefekkirSeyyah_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 77%
    +1 yıl

Aradığı gibi birini bulamamıştır..
    Bir ömür geçirmek istediği gibi çıkmamıştır karşısına..

#Vesselam

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İki etken var birinci etken onlar için evlenilecek durust kız yok aslında var ama gormuyorlar ikinci etken ise zina evlenmeden zina yapıyorlar evlense ne evlenmese ne eğer yaşamasalar evlenirler zaten 30 yaşına kadar beklemezler

0
    1 Yorumla
    • VonRomeo
      VonRomeo
      4 ay

Kesin var ama görmüyoruz hı hı öyledir

Yorumla
  • Melsas
    Melsas Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Sorumluluk almak istemez
    Dönüp arkasını gidemez

1
    0 Yorumla
  • minikhırçınkedi
    minikhırçınkedi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Çoğu sorumluluklarının artacağını ve kısıtlanacaklarını düşündüğü için evlenmiyor.

1
    0 Yorumla
  • umay8272616
    umay8272616 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 75%
    +1 yıl

Kimse evlenmek istemiyor ki sadece erkekler degil yani kadinlarda istemiyo

1
    3 Yorumla
    • Yusuf1244621
      Yusuf1244621
      +1 yıl

Neden evleniyolar?

Yorumla
    • umay8272616
      umay8272616
      +1 yıl

Evlenenlere sormalısın

Yorumla
    • Yusuf1244621
      Yusuf1244621
      +1 yıl

"Kimse" ile başladın evlenmek istemeyen zaten evlenmez

Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Evlenmeyen erkek aklını kullanan erkektir net. Yaşı ilerleyince evli çiftleri görünce, iyi ki evlenmemişim diye şükür duası yaparlar.

0
    0 Yorumla
  • müendisbey
    müendisbey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

akıllı erkektir de ondan,özellikle de Türkiye'de yaşıyorsa.

1
    0 Yorumla
  • CesaretKazandırır_
    CesaretKazandırır_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Her erkek aynı değildir evpnemek isteyen erkeklerde var

0
    1 Yorumla
    • Qaygisizkepenek
      Qaygisizkepenek
      +1 yıl

Ahahaha kendine gönderme yapıyor 😂

Yorumla
  • Devamını Gör (174)
Devamını Gör(219)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden evlenmek istemez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden evlenmek istemez? 330 cevap verildi
Erkekler neden evlenmek istemez ? 18 cevap verildi
Erkekler neden evlenmek istemiyor? 198 cevap verildi
Erkekler neden evlenmek istemiyor? 17 cevap verildi
Neden erkekler evlenmek istemiyor? 18 cevap verildi
Erkekler neden evlenmek istemiyor :D? 51 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çabuk sinirlenen insanlar mı daha gerçekçi?
  • En son ne zaman bebis öptünüz🥲?
  • Konserde giydiğim eteğim nasıl?
  • Müzik ondan sorulur! Mahmut Orhan gerçekten iyi bir dj mi?
  • Bazı şeyleri görmemek için sergilediğim performans! Bu gözlüğü satın alayım mı?
  • Siz kilo almada mı zorlanıyorsunuz kilo vermede mi?
  • Size hangi abur cuburu vereyim?
  • Hiç kemiğiniz kırıldı mı?
  • Gece insanı mısınız gündüz mü?
  • Albenisi yüksek biri misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨