Valla kızların çoğu yeterince mutlu görüyorum istediklerini elde ediyorlar sonra canları sıkılıyor neyse evleneyim diyorlar. Bu kızların eşitleri İse az sayıda olan istediği kızları elde etmiş egoları tatmin olmuş erkekler. Ben tatmin olmadıkça evlenmeyi aklıma bile getirmem. Ama böyle bişiy mümkün değil artık. Zamanında p*ç erkek diye tabir edilen erkeklere istediğini veren kızlar hiçbişiy vermedikleri erkeklerle evlenmek istiyor. 20-30 yaş arası boş geçti diyebilirim. Bundan önceyi saymıyorum. Dolayısyla sürekli bir yerlerde eğlenmelerde olan bir sürü erkek arkadaşı olmuş kızla olmaz. Benim olsaydı o zaman düşünebilirdim. Neyse kısacası seviştiğiniz erkekleri gidin bulun sizinle evlensinler. Bana hiç bişiy vermediniz hiç bir şey alamazsınız bundan sonra.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyle yatıp kalkmadım. O yüzden siz diliyle konusma
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kız olarak ilk defa erkek kısmını anladığımı düşünüyorum, bilimsel bir açıklama değil bu, görüşümü söylüyorum genelleme de yapmıyorum :)
Erkekler evlenmek istemez çünkü düşünsene erkek gibi yetişmişsin sorumluluk öğretmeyen ebeveynin var, bencil yetişiyorsun, özdenetimin yok sürekli ben erkeğim şunu yaparım bunu yaparım diyorsun çünkü ailen sana sen erkeksin hakkındır diyor. Birçok düzeni, birçok kuralı yanlış öğreniyorsun ve bu yetersizlikler karşılaştığın zorluklarla kendini belli ediyor. Öyle bir durumda yanlış ebeveyn tutumundan ve kendi yetersizliklerini görüp erkek kendini evliliğe hazır hissetmiyor. Daha ben kendimi bilmiyorum bir de evliliği nasıl yapacağım diyeni de var, ben bu kuralsızlıklarla iyiyim rahatımı bozamam diyeni de var.
Bu kız kısmı için de geçerli yani eğer yetiştirilme tarzları onları yanlış yapılandırmışsa önce kendilerini bulmaları ve bundan tatmin olup doyduktan sonra bir sonraki aşamaya geçmeleri gerekiyor.01 Yorumla- +1 yıl
Ailem bana hiç bir zaman sen erkeksin hakkındır demedi. soeumluluklarımı öğrettiler yavaş yavaş. Ama yinede asla evlenmem. Kesinlikle sadece evlenme kanunlarından. Ve ekonomik sıkıntılardan birde o kadın dırdırından. Sevgilim dırdır yapıp beni birçok konuda manipüle etmeye çalışınca hemen ondan ayrıldım. Dahada düşünmüyorum çünkü bazı araştırmalara göre bütün kadınlar bilmeseler bile erkeği manipüle edebiliyorlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu sadece erkeklere özel bir durum değil. Aynı şekilde kadınlarda da var. Kimisi sorumluluk almak istemez.
Çünkü kendinden başka birisinin sorumluluğunu taşıyıp, taşıyamayacağı mı bilemez.
Kimisi daha önceki ilişkilerinde olumsuzluklar yaşamıştır. Bu da onun gelecekteki düşüncelerini etkiler.
Kimisi maddiyat yüzünden istemez. Günümüz şartlarında evliliğin ve karşı cinsin istekleri ağır gelebilir.
Kimisi içinde doğru insanı bulmak zor olabilir. Sonuçta evlilik ömür boyu düşünülen bir kurum. Ailenin temel taşı. Bu yüzden doğru kişiyi bekliyor olabilir.00 Yorumla
+1 yılBende evlenme baskısı var ama evlenmek istemiyorum sebebi lan zaten ben bu dünyanın insanların çoğu iki yüzlü çıkarcı bırak yakında doğa diye bir sey kalmiyacak gelecekde dünya güzel bir yer olacakmı benim görüşüm bu yönde insan oğlu bende dahilim kendimizden başka kimseyi düşünmeyiz herkes topluma uyalım dine uyalım der ama din toplumu yönetmenin en kolay yolu bu yüzden koyun sürüsü gibi hareket ediyor sürüden ayrılanda benim gibi dışlanmış oluyor bende daha kendim için bir şey yapamadım mutlu değilim bir başkasını sevip dışım ona karşı güler yüz olup içim niye kendini mutlu etmedin diye kendi iç sesimle kavga edeceğim p yüzden evlilik bu yüzden bana ters
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek istememelerini anlayamiyorum. Kadinlarin evlenmemek icin daha cok sebebi varken erkeklerin bu kadar sebebi yok. Ilk basta evlendikten sonra kocanin yasadigi yere giden kadin oluyor. Yani diyelim ki kiz İstanbul'da, erkek bursalı veya bursa da çalışıyor. Evlenen kız haliyle bursaya gitmek zorunda kalıyor. Kiz evlilige mi alissin, yeni bir sehre mi alissin, aileden ayrildigina mi alissin, arkadaslari, tanidigi eşi dışında hickimse yok buna mi alışsın. Erkek icin boyle sorun yok. Oldugu sehri zaten biliyor. Arkadas cevresi var. Belki ailesi de orda. Erkek icin sadece evlilige alismakla geçiyor. Sonra kadinin evlenince yuku artiyor. Erkek anne evindeykende hizmeti ediliyor. Karisi oldugu zamanda hizmeti ediliyor. Onun icin degisen bir sey yok. Kızın sorumlulugu daha da artıyor. Kiza evlenene kadar anne yardimci olurken ya da yiyecek icecegini annesi hallederken, evde prensesken. Evlendikten sonra sabah gelin hanimdan herkes kahvalti bekliyor. Ev temizligi bekleniyor. Kocasinin ailesiyle kendi ailesinden daha fazla zaman geciriyor kadin. Sonra ev yuku. Heleki calisan kadınsa isten sonra, ev, yemek, camasir,ütü derken pestili çıkıyor.(cocuk varsa durumuna hic girmiyorum cikamayiz ordan) Daha bircok sey sayabilirim. Buna ragmen erkegin duzeni kiza göre pek fazla bozulmazken, erkegin yuku kadin kadar artmazken evlilikten neden kaciyorlar anlamiyorum. Asil kizlar evlenmek istemiyorum demeliler bunca fedakarliktan, bunca sorumluluktan sonra. Ama erkekler evlendiginde cok bir sorumlulugu artmazken evlilikten kacan taraf oluyorlar. Kizlar butun zorluklari, sorumluluklari gogusleyip evleniyor. Kimisine kaynana zulmediyor, gorumcesi sevmiyor. Kaynananin beklentisi gelinden fazla oluyor. Erkekte bunlar yok. Bu vakte kadar hangi damat kaynanasi zulmetmiş erkege. Hangi damat kaynanasi ustun seyler beklemis damadindan. Evlilik kadin icin cok daha zorken kacan taraf erkekler bu cok ilginc geliyor bana.
03 Yorumla- +1 yıl
Erkekler genelde maddi olarak korkuyor , bütün yük kendine binecek diye , kiz tarafi destek olur tabiki ama çoğunun kimin tarafindan ödendiği malum , genelde evlilikler aynı şehirde olur ve kadinda calisiyorsa erkekte yardim eder , eşit olmali tabiki ama daha o noktaya gelemedik ne yazikki , birde emin olmadan evlenmek zor çünkü boşanmak erkeklere çok daha fazla zarar veriyor
Cevap sahibi+1 yıl@mrhappiness maddi anlamda eger kadin calismiyorsa zor. Cevremdeki evlenen kadinlar calisan kadınlardı ve eşine her konuda yardim ettiler. Destek oldular maddi anlamda. Genelde kiar erkeklere göre daha birikimli oluyorlar. Birikmis paralari da vardi kenarda. Kimi onu verdi, kimi 3 maaşını verdi ama destek oldular. Sonucta hayat müşterek ve o masrafi beraber çıkarıyorlar. Onun disinda kadin calismiyorsa haliyle erkek üstleniyor ama bu ömrü hayati bir kere olan bir sey. Yani onca masrafi, ev kurma, dugun, bilmem ne masrafları omru hayati boyunca bir kere yapıyor. Ama kadinin evlilikle beraber artan sorumluluklari omru hayatinda bir defa olmuyor. Evli kaldigi surece surekli olan bir sey. Hatta cocuk olursa yuku daha da artıyor. Daha yeni yeni kadinlar rahat etmeye başladı. Kimi şanslı oluyor ayni sehirde kalabiliyorlar. Okul öncesi ogretmeni olan arkadaşım var esyalarini toplayıp, tayinini esinin memlekete isteyip gitti. Okusan bile erkegin oldugu noktaya gidiyorsun ister istemez. Bu konuda cok esitlik saglanmadi. Kiz guzelim izmiri bırakıp erzincana gitti. Evlendikten sonra erkege cok madi yuk binmiyor kadin çalışıyorsa. Eger erkegin guzel bir meslegi ve maasi varsa yine maddi zorluk pek olmuyor kadin calismasa bile. Sadece o evlenme icin olan prosodurler yuk oluyorsa oluyor. O da hayati boyunca bir defa oluyor. Boşanıp bir daha evlenmeyecekse. Ama dedigim gibi esine destek olan kadinlar var. Bende bugun evlenecek olsam destek olurum. Mesela benimle ilgili seyleri ben öderim izin verirse. Bazilari gurur yapıyor ben erkegim ben oderim diye o yuzden izin verirse dedim. Gelinligimin parasi, nişan elbisemi falan daha aklima gelmiyor o noktaya gelemedigimden neler yapiliyor neler aliniyor aklima gelmedi elimden geldigince, benim maddi destek olmami esim sorun etmedigi surece olurum. Zaten bir de biz de nişanı tamamen kız tarafi yapıyor. Her sey bize ait. Erkege dugun, ev dizme olayi yuk oluyor biraz.
- +1 yıl
Sormam gerekli siz kimsiniz? Çünkü gördüğüm hiç bir kültürde nişanı kız tarafı yapmıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Öncelikle hayatıma çok müdahale de bulunulmasından hoşlanmıyorum. Yani sevgililerin bile kendilerine saklamaları gereken bazı özelleri olması gerektiğini düşünüyorum... Gereksiz kıskançlıklar çok boğucu oluyor ve sıkıyor. Bunlar yanında anlayışsızlık da olunca insanın evlenesi falan gelmiyor...
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı sevgi, saygı ve sadakat iki insanı bir noktadan sonra birlikte yaşamaya yöneltir. Evlilik de bu noktada meydana gelmiş bir ihtiyaçtır. Temelde de; iki insanın, hayatlarına birlikte yaşayarak devam edeceklerini diğer insanlara duyurma biçimidir. Bu konuyu "Erkekler neden istemez?" şeklinde tek taraflı düşünmek bence yersiz. Eğer bir kadın/erkek bir kadına/erkeğe başta saydığım duyguları kalpten hissediyorsa, hayatını o kişiyle birlikte yaşamak ve tamamlamak ister. Aksi taktirde aklında sürekli soru işareti olur.
Umarım herkes sevdiği, saygı duyduğu, sadık olduğu insanlardan aynı karşılığı bulur ve huzurlu bir evliliği olur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTek bir kadınla yetinememe
Evlenirken maddi sorunlarla karşılaşmak istemiyor.
Gel gelelim evlenmemeleri onların için kötü. O an için geleceklerini düşünmüyor.
Lakin yaslandigi zaman kim ona bakacak. Diyelim ki yatalak kaldı. Çocuk yok eş yok ailesi vefat etmiş. Akraba mı bakacak? Ya da herhangi biri. Ne kadar dayanabilir. Insanın çocukları bile bakmıyor kiminin ya da çevresi.
Yabancı biri ona iyi davranması zor hele ki bundan 50 sene sonrayı düşünemiyorum. Bu zamanda insanlar kötüyken o zamanda iyi insana rastlamak çok nadir olacak. O yüzden aile kurmak önemli. Aile neşe getirir. Tabi iki insan olgun ve sadık ise o kişilerin evlilikleri iyi geçer.04 Yorumla- +1 yıl
Huzur evi ne için var
- +1 yıl
50 yıl sonra huzur evinde insanlar daha da değişir. Şu ana bakma bence. İnsanlar şimdi bile kotu. Ilerideki iyi insanlara daha az rastlanacak o yüzden kötü bakan birine denk gelme ihtimal oranı çok yüksek.
- +1 yıl
Hayırlısı olsun, bu devirde evlenmeye gücüm yetmiyor ne kadar istesem'de.
- +1 yıl
O kadar iyi dostlarım var ki. Her daim yardımcı oluyoruz birbirimize. Yani sen merak etme bu konuyu
Öncelikle bir erkeği nikah masasına oturtmayı başarı olarak görmeyi bırakmalı hemcinslerim, onlar sizi evlenmeye ikna etsin? İkincisi erkek/kadın fark etmez evlilik kurumu bu topum da çok yanlış algılanıyor. Sanki hayat bitecek, evden işe işten eve. Sürekli kısıtlamalar ve tekdüze bir yaşam. İnsanları korkutan bu. Evlilik olayını çok abartıyorsunuz zamanı gelince olabilir sorun yok fakat evlilik demek iki insanın birbirinin tapulu malı olması, bütün hayatını değiştirmesi anlamına gelmez. Aptal saptal tabulara takılıp evleniyorsunuz biriyle sonra eğlendiğiniz insanlarla evlendiğiniz kişileri aldatıyorsunuz. Ciddi bir şekilde bilinçlenmeli halkımız
01 Yorumla- +1 yıl
Neden erkekler kadınları ikna etmeli? Evlenmek istemeyen taraf genel olarak erkekler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok genel bir soru ama kadınlar küçüklüklerinden itibaren oyuncaklarında bile aileleri tarafından evlenmek için yetiştirilirler ve sanki evlilik olmazsa bütün hayalleri suya düşecekmiş gibi. Erkekler ise tam tersi işte ne kadar çok kız arkadaşı olursa ne kadar çok gezerse o kadar başarılı olacakmış gibi. Toplumun dayattığı baskılar işte. Açıkçası ben artık bunun değiştiğini düşünüyorum artık kadınlarda aynı şekil evliliğe uzaklar. Çünkü kendilerinin farkına vardılar. Ama eğer ki iki tarafta sevebileceği ve güvenebileceği biri hayatına girerse evlenmekten çekinmezler diye düşünüyorum yani kafalarında başka evliliği etkileyen etmen yoksa.
21 Yorumla- +1 yıl
Ne yazık ki kadınlar evliliğe uzak değil. Bunu zaten anlayabilirsin bu siteden
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğumdan üniversite bitene kadar çalışmak dışında pek bir yükümüz olmadığı için evlilik ağır geliyor ya kira fatura bunları yetiştiremeyiz korkusu evlendiğin kişiye hesap verme korkusu aynı ev içinde bla bla benim tek nedenim geçim düşüncesi yoksa evlenebilitdim bu yaşta bile
08 Yorumla- +1 yıl
Tamam aşko şu an geldim
- +1 yıl
Paran geldi mi
Soran+1 yılNe diyorsun kardes
- +1 yıl
Sana demedim
- +1 yıl
Tatava yapma yorum mu yaptın da tepki veriyosun
Soran+1 yılYorum yapmama gerek yok. Sonuçta görüşü benim sorumda paylaştın. Alakasız şeyler yazınca ne oluyor dedim.
- +1 yıl
Kızın biri show için link bırakmış buraya ona yazdım
Soran+1 yılTamam pardon
+1 yılBenim abim 32 yaşına basıcak
dış görünüşü 26-27 ama evde kaldı sanırsam :D
konuştuğu kişiler var hatta iş yerinde kızlar abimin dedikodusunu bile yapıyormuş :D
Ama evlenmek istemiyor hele şunaa :D
Bir yaştan sonra zor beğeniyolar
4-4 lük istiyor sanırsam..11 Yorumla- +1 yıl
😅😂😂😂👍
+1 yılKendi adıma konuşacak olursam evlenmek istiyorum ama gerçekleştirmem gereken şeyler var bir tanesi de ekonomik durumumu evlenebilecek düzeye getirmek aksi takdirde evleneceğim kişiye ve doğması muhtemel çocuklara haksızlık etmiş olurum. Yani hazır olduktan sonra evlenme taraftarıyım.
10 Yorumla
+1 yılBen de düşünmüyorum pek yani zamanı geldiğinde de kararsız kalırım. Çünkü sorumluluk gerektiriyor. Dünya'nın aldığı hâl da ortada. Bir de çocuk olursa iyice zorlanılıyor. Erkek evin direği falan bu söz de olduğu gibi omzunda hep bir sorumluluk olacak. Düşemez çünkü yuvası da düşer. Bu nedenle zor bir karar.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bir elmanın tamamı gibidir. İnsanlar birbirlerini eğer tam anlamıyla tamamlarsa ve gerçekten inanırsa devam edebilir... ben sanmıyorum erkeklerin kaçtığını ve genelleme de yanlıştır... günümüzde ilişkiler o kadar çarpıtıldı ki günü birlik (ons) vb gibi artık insanların kafasında sanki modaymış gibi bunlar algı oluşturmaya başlandı...
00 YorumlaTamamlanmış hissedince insan evlenmeyi kendi düşünmeye başlıyor zaten. Böyle bir şey yaşamamıştır. Ekonomik, psikolojik ve başka etkenleri de olabilir tabi.
00 YorumlaErkeklerin evlenmeyi istememe sebebinin karşısındaki kızla alakası yoktur. Erkekler genelde düzeninin bozulmasını istemez. Erkeklerin içgüdüsel bir şeyi sanırım. Evlenmeden önce evlenmeyi istemiyorlar evlendikten sonra da boşanmayı. Ve pişman olma konusuna gelince pek pişman olacağını sanmıyorum, daha önce hiç evlenmediyse tatmadığı bir duyguyu bilmeyeceği için pişman olmayacaktır.
00 YorumlaYine bir genelleme yapılmış, pardon ama "Erkekler" diyerek neden genelleme yapıyorsunuz? Başına "Bazı" koymak bu kadar mı zor geliyor? Ayrıca bu söylediğin BAZI Kadınlar için de geçerli. Neyse soruya dönecek olursak, tamamen kişiliğine bağlı. İhtiyaçlarını düzenli giderdikten sonra bireyselci bir erkeğin pişman olacağını sanmıyorum, sonuçta İNSANLARIN hepsi sosyal değildir ve yalnız yaşamı seçerler. Evlenmek istemeyen Erkek de genelde maddi ve manevi açıdan hazır olmayanlardır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Yoo,
Erkeklerin yaş gibi bir sorunu yok ki
Kadınların var,
1+1 konutlarda yer yok.
Kimse bağlanmak istemiyor,
Ki evlilerde artık uzun süre evli kalamıyor,
Boşanma sürelerinde inanılmaz azalma var.
.00 Yorumla
+1 yılErkeğe bir +sı olmuyor. Üstüne dolu sorumluluğun oluyor. Maddi olarakta kötü etkileniyorsun. Ailenin sorumlulukları, istemediğin türde bir yaşama itiyor. Bekarken her hafta sonu bir yere giderken, evliyken halı saha maçına bile zorla eşinden izin alıp gidiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kocasını aldatan 
Çocuk peydahla tavsiyesi Yukarıdaki yorumları okuyup hatta bazıları bu durumu yaşayıp evleniyorsa zaten o erkeğin aklında şüphe etmek lazım :)
20 Yorumla
+1 yılEski alışkanlıklarını bırakmak istemez, özgürlüklerinin kısıtlanmasını istemez
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir erkek doyumu aldıktan sonra hiç evlenecegini ben düşünmüyorum çünkü o kadar kız varki kadın varki boşta erkek bir ıslık çalsa hemen kapısına geliyorlar..
hani hayat eskisi gibi zor degil kolay eskiden zormuş abiler anlatıyor 1 kız tavlamak için mahalleden 10 takla atardık dügünlerde anca tavlardık diyor şimdi tek tuşla.. artık yavaş yavaş dünya genelinde de aynı durum var artık evlenmek istemiyor kimse..
ileride taşıyıcı annelik felanda olucak kadınlar evlense bile fizikleri bozuldugu için çocuk yapmak istemeyecekler.. neler neler..02 Yorumla
Soran+1 yılTanışmaktan kastın ne? Evlenmek mi eğlenmek mi? O abilerin kendi kız kardeşlerini tavlanmak icin serbest bırakmamışlar demek ki. Sonuçta kendileri de birilerinin kız kardeşini kizini tavlamaya çalışmışlar.
Soran+1 yılTanışmak değil tavlamak
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla pişman olmaz bir erkek..
öyle der kadınlar kendi aralarında çünkü tek yaşamak güzeldir istedigin hatunu
tek telefonla getiriyorsun
çocuk derdi yok ev geçindirme yok
sonuçta iyi de birikim yapıyorsun malum hanım çocuk olmayınca masraf yok
maçları izliyorsun
dagınıksın süper birşey..08 Yorumla
Soran+1 yılIstediğin hatunu telefonla getiriyorsun derken? Eskortlar içinde istedigin hatundur o.
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 cımbızla o lafımı çektin çeke çeke :D
Soran+1 yılIstediğin hatun deyince sanki evrendeki bütün kadınlar ayağına geliyormuş gibi br anlam çıkabiliyor. Ama aslinda bahsettigin kitle eskort takımı oyle degil mi?
Cevap sahibi+1 yılyaa yakışıklı olunca para olunca tavliyorsun çok kadını 10 da 7 si senin yani araba para vs.. tipde saglamsa sıkıntı yok..
Soran+1 yılTamam işte o 7/10luk kısim da amator eskort oluyor. 😂
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum sana 😂👍 Meet34 de takılanlar dimi?
Soran+1 yılMeet34 ne?
Cevap sahibi+1 yılCep telefonu Uygulamasın Gacılar :D var bol bol :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemiyorum evlenmeyeceğime de eminim gerçekten değerli enteleküel bir kadın bulamaz isem. Bu arada güzellik felan geç onlrı boş iş 40tan sonra güzellik mi kalıyor sanki. Ben yine de diyelim gerçekten buldum öyle bir insan yine de 35 ten önce imkanı yok yani gereksiz 20 yaşındaki ergenle evlenip ne yapcağım daha hayatının anlamı yok aşkol bunu al bana yok şunu al parayla mutlu olmaya çalışan dingille işim olmaz zaten gitsin onun kalçasına rağbet çok olur o tatilde ağzını yamultup konuşsa zaten 50 tane kuduruk köpeği olur 40 yaşında da çirkinleşince evde kavga ederler ha neden tek amaçları üremek çünkü vasıfsız insan sürüsü işte halkın da yüzde 95 i..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek isteyip de evlenemeyenlerin sayısı daha çok bence. Hem kızlar hem erkekler için de geçerli. Kimi kendine uygun birisini bulamıyor. Kimi güvenmiyo kimseye. Çoğunun maddi durumu müsait değil veya işsiz vs vs. Ben de mezun oldum 25 oldum iş bulamadım şimdi de kpss belası ile uğraşıyorum. Bakalım ne zaman evlencez
01 Yorumla- +1 yıl
Inşallah düzgün birini buluruz da evlenmek bize de nasip olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatımda bir gün bile bu yaşıma kadar bekar kalmayı Yalnız Kalmayı kafama göre yaşamayı hiç düşünmedim hem de hiç düşünmedim tam tersine evlenip bir düzen kurmayı Düzenli bir hayat edinmeyi istedim ama bir türlü evlenmek nasip olmadı bu saatten sonra evlenmeyene hevesim var ne cesaretim ne de isteyeyim üç beş sene daha yaşayıp siktirolup gitmeyi düşünüyorum
00 YorumlaGenelde erkekler olabildiğince yalnız kalmayı severler. Genelde erkekler mümkün olduğu kadar uzun süre ebeveynleriyle kalmayı tercih ederler. Genelde erkekler evlilik anını olabildiğince ertelemeyi tercih ederler.
00 Yorumladoğru kız yok artık. çoğu kızda bir ego, bir tanrısallık var. Sanki güzeller aldatılmıyor. Suç erkeklerde ki kadınları çok şımartıyoruz kendilerini cacık zannediyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılSanki güzeller aldatilmiyor.
Bu cümle çoğu kadının evlenmeme nedeni zaten.
+1 yılPişman değilim. Hem Neden pişman olayım? Heves uğruna evlenen ya da sorumluluk nedir bilmeyenlerin boşandğını kavgalar ettğini hayatlarını harap ettğini gördükçe de hala şunu diyorm ; olacksa usülüne adabına göre olsn ya da hiç olmasn
00 Yorumla
+1 yılBir kadın olarak, ben de çocuk istemesem ve dini açıdan da evlilik dışı çocuk yasak olmasa evlenmeyi asla istemem açıkçası. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere evlilik disi çocuk dinen yasak degil mi?
- +1 yıl
Yasak tabii ki. Ben kadın olarak yanıtladım. Yasak sadece bize demedim ki...
Hayatlarını yaşamak her çiçeğe konmak falan istiyorlar pişman olacaklarını zannetmiyorum zihniyetler kolay değişmez
16 Yorumla- +1 yıl
Ağır oldu sanki
Soran+1 yıl@MrAnyoneOrAnybody Neden ağır olsun ki? Hemcinslerin kendi ağzıyla söylüyor
- +1 yıl
@yuichan ciddi misin?
- +1 yıl
Hayır bu kadar pislik bir hemcinsim olduğuna inanmadım
- +1 yıl
Her çiçeğe konmak istemiyorlar. Konuyorlar desen daha doğru olur sanki. Yaşamış olarak söylüyorum
Hayat yalan dolandı zaten...
İnsanlar da hayatı örnek alıp yalan oldu artık güvenilecek ve harbi sevecek kişi sayısı azaldı. Onun için evlilik düşüncesi kolay olmuyor. Çoğu ilişki eğlenmelik zaten...10 Yorumla“Kültürümüzün” gereksiz şatafatı gereği erkekler evlenmek için servet yatırıyor da, düğünü gelinliği baldızın kuaför masrafı vesaire. Ondan olabilir.
21 Yorumla
+1 yılKısıtlamayi ve kısıtlanmayi sevmiyorum sonuçta ikimizde özgür bir bireyiz evlilik ise birşeyleri kısıtlamak değil birlikte birşeyleri başarmak ama bu devirde insanların düşünceleri farklı oluyor ve birbirimize yaptığımız yanlışlar ve hatalar sonucunda güvenemiyoruz bunun sonucunda genel olarak evlenmeyi düşünmüyoruz ama benim gibi düşünen biri olursa neden evlenmim ki sonuçta karşılıklı saygı, sevgi güven olduktan sonra.
00 YorumlaÖzel bir sebebi yok bence, maddi olarak hazır değilsindir , manevi olarak kendini birine ait hissetmek istemezsin , hayatın düzene girmemiştir. Bana göre; kendime kaliteli bir yaşam oluşturamadığımdan , hayatıma girecek kadınında benimle beraber zor bir hayat yaşamasını istemem
00 YorumlaÇünkü herşeyden önce sevgi yetmiyor hayatının bazı noktalarına saygı duymasını gerektiğini bilmesi lazım ve benim bakış açım şu devirde gerçekten seninle birlikte zorluklara göğüs gerecek çok sayıda insan var ama her zaman için niyetim evlendiğimde eşimi mutlu etmek boynumun borcu.🤗
00 YorumlaKadın erkek eşitliğini sadece haklarda değil sorumluluklarda da eşit hale getirin hiç bir erkek evlenmekten kaçmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu erkekler de yapmıyor. Ayrıca kadın erkek eşit filan değildir. Eşit sorumluluk almaları her konuda mümkün değil.
- +1 yıl
Eşitlik dediler, kadınlar bunu üstünlük anladı. İşlerine geldiği gibi, işlerine geldiği yerde kullandılar. Çalışmayan kadın bile ev işi benim işim değil erkekte yardım etmek zorunda ben onun kölesi değilim demeye başladı. Tüm zor sorumluluklar erkekte kalmaya devam ettiği gibi birde kadının haksız çemkirmelerine maruz kaldı. Kadın hiç bişeye mecbur değil ama erkek herşeye mecbur. Erkek neden evlenmek istesin
Soran+1 yılBu dediklerini erkekler de yapiyor iste. Adam ben çalışıyorsam kadın da çalışacak diyor ama evde de annesi gibi hizmet bekliyor. Bunlar yok mu?
- +1 yıl
Haklısın Katılıuorıö
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar çok değişti ve nere de ise evlenecek düzgün kadın kalmadı. Mesele anı yaşamak değil her anı dolu dolu yaşmak olunca kadın sadece işine gelene,çıkar ve menfastine uyana evet diyor...
00 Yorumla
+1 yılinsan yapısı gereği tek eşli değildir her iki tarafta geçerli bu duruma
toplum ve dinlerde buna baskı yapar eninde sonunda ise mutsuz evlilik
(herkes için geçerli değildir)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBabacan özgürlüğün kısıtlanıyor, büyük bir sorumluluğun altına yatıyorsun bununla beraber kavga gürültü geliyor. Maddi kısmına değinmiyorum bile. Ne gerek var evlenmeye?
00 Yorumla
+1 yılerkek evlenmek ister ama bu devirde basit seyler yuzunden bosaniliyor ve erkegin ocagina incir agaci dikiyorsunuz bayanlar maalesef bu yuzdende belli bir sure evlenmek istemiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılEn güzelini isteriz belki bundandır mal gibi kaldığımız gerçi etrafımdakiler güzel kız sevdasından vazgeç nefes alan bir dişiye bak diyorlar ama bennnnn olmaz diyorum :ss adasada
07 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli neden sana baksın?
- +1 yıl
Bana bakacağından değil anlamsız istek belki sırf şehvetimizi doyurmak için böyle bir arzunun peşine koşuyoruzdur...
Soran+1 yılŞehvetini daha fazla seks yaparak doyurabilirsin en güzel kadınla yaparak değil.. Hep aynı kadınla olunca da geçerlidir. Karnını simitle doyurunca kebap yemek istemezsin mesela.
- +1 yıl
karnımı bir seferliğe mahsus simitle doyururum ama bilirim ki yine acıkırım bu sefer daha lezzetlisini isterim onu arzularım erkek nefsi işte naparsın
Soran+1 yılYine aciktığında da aynı şey geçerli. Sadece erkek nefsi icin geçerli değil. Kadın nefsi de lezzetli yemek ister ama her zaman bulamaz. Ne bulursa onu yer. Yemek derken gerçek anlamında bahsediyorum.
- +1 yıl
Haklısın fakat her zaman ki basitlik (çay-simit o yemek neyse artık) bir yerden sonra bıktırır usandırır daha daha daha iyisini ister daha güzelini isterim :)))
Soran+1 yılSenin karin da senden daha iyisini isteyip boşanınca sıkıntı yok yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenmeyi sadece erkekler değil kadınlar da istemiyor. Şahsen ben istemiyorum. Çünkü böyle daha özgürüm daha huzurluyum. Evlenen insanları görüyoruz bir kaç yıl sonra ne sevgi ne de aşk kalıyor.
16 Yorumla
Soran+1 yıl@koyarin34 kadın gayet aciklamis işte daha ne sorguluyorsun?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış erkekler evlenmek istemez değil sadece o maddi ve manevi olgunluğa gelip buna değecek insanı bekler genelleme yapmak yanlış olur
20 Yorumla Bekar hayatı daha kolayken böyle bir ekonomik ve manevi sorumluluğun altına girmek saçma. Ayrıca şu dönemde evlenmeye değer kişi sayısı minimal düzeyde. Hiç bulaşmamak en iyisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoğu parasızlıktan.
bir kısmı sorumluluktan kaçar
bir kısmı hayatını kadınını bulamamıştır.
bir kısmı etraftaki kötü evliliklerden etkilenip istemez falan filan20 Yorumla
+1 yılelbette olurlar herseyin zamanı var geçince üzülürler... baba olmak için mesele
20 YorumlaErkeklerle ne alakası var ya kadınların da istemez yani belki tek eşli olmak istemiyordur biriyle aynı evde yaşamak çekici gelmiyordur falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek; alan memnun satan memnun sanırken, birden diğer kadınlar öğreniliyor. Sonra kopsun kıyamet, konuşulsun dursun. "Ben neydim peki" ler gelsin, "O kim peki" ler gitsin. "Biz ne yaşadık?" gibi yanıtı saatler süren profesyonel lig sorusu da cabası. İki tarafın da zamanına, nefesine yazık... Meğer, ilişki öncesi bir emin olma testi değilmiş bu, beraber geçen tüm o hoş zamanlara rağmen sizinle sadece takılıyormuş. Nasıl anlamamışsınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun arkadasim
Cevap sahibi+1 yılMerhabalar,
Evlilik en nihayetinde bir tercihtir. Kişiler hayatlarında verdikleri herhangi bir karardan herhangi bir zaman diliminde pişman ya da memnun olabilirler. Bu verdikleri kararın kişilerin hayatını nasıl etkilediğiyle yakından ilgilidir.
Zaman içerisinde toplumsal öğretilerimizden biri olan evlenme ve çocuk sahibi olma fikri bir eksiklik ya da boşluk hissi oluşturabilse de kişiler kendilerine uygun bir alan yaratıp orada mutlu olmaya gayret ederler.
Zorundalık ile karar verilmiş hiçbir tercih yoktur ki gelecekte ki bir problemde sorumluluğu başkalarının omzuna yüklemesin.
Doğru kişiyle anlaşılabilir evlilikler diliyorum.
Sevgiler.
+1 yılŞahsen düzgün birini bulabilirsem tabikide istiyorum ve bunu çok isteyerek kalpten söylüyorum yeterki gerçekten seven birini bulayım
00 Yorumla
+1 yıl1-Evlenenlerin olumsuz telkinleri, olumsuz tecrübeler
2-Evlenirsen bir kadın evlenmezsen tüm kadınlar senindir düşüncesi..00 YorumlaÇünkü neden evlenmek istesin? Evliliğin mantık dahilinde herhangi bir tatmin edici açıklaması, gerekçesi mi var da evlenmek isteyeceğiz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Erkekler sorumluluk almayı istemezler. Evlilik , çocuktur vs sorumluluk gerektirir. Bazı erkekler Bağlanmaktan korkar.
00 YorumlaBence erkek sevdiğine en iyi hayatı yaşatmak istiyor bu yüzden önce kariyer yapmak istiyor ve daha çok kazanç biriktirmek istiyor.
00 YorumlaEvleneyim diyorum ilişkim de var çok kız da var kararsız kalıyorum bazen sonuçta evlenirim yine evliydim boşandım yaş 30 Kemal'e erdi🙄
00 Yorumla
+1 yılAradığı gibi birini bulamamıştır..
Bir ömür geçirmek istediği gibi çıkmamıştır karşısına..
#Vesselam00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki etken var birinci etken onlar için evlenilecek durust kız yok aslında var ama gormuyorlar ikinci etken ise zina evlenmeden zina yapıyorlar evlense ne evlenmese ne eğer yaşamasalar evlenirler zaten 30 yaşına kadar beklemezler
01 YorumlaSorumluluk almak istemez
Dönüp arkasını gidemez10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu sorumluluklarının artacağını ve kısıtlanacaklarını düşündüğü için evlenmiyor.
10 Yorumla
+1 yılKimse evlenmek istemiyor ki sadece erkekler degil yani kadinlarda istemiyo
13 Yorumla- +1 yıl
Neden evleniyolar?
- +1 yıl
Evlenenlere sormalısın
- +1 yıl
"Kimse" ile başladın evlenmek istemeyen zaten evlenmez
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyen erkek aklını kullanan erkektir net. Yaşı ilerleyince evli çiftleri görünce, iyi ki evlenmemişim diye şükür duası yaparlar.
00 Yorumla
+1 yılakıllı erkektir de ondan,özellikle de Türkiye'de yaşıyorsa.
10 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı değildir evpnemek isteyen erkeklerde var
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha kendine gönderme yapıyor 😂
- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam