Yakında evleniyorum. Bu konuda ne yapabilirim?

Halanızın oğlu tarafından tecavüze uğruyorsunuz tam yaşınızı bilmiyorsunuz ama 4 yaşında falan var ya da yoksunuz hatırlıyorsunuz olanları. Çünkü çok kötü bir gün geçirmiştiniz. Ailenize söyleyememiştiniz, çünkü küçüktünüz ve korkuyordunuz. Ailenizin size kızacağını sanıyordunuz.

Büyüdüğünüzde bir sevgiliniz oluyor, çok ciddi düşünüyorsunuz evleneceksiniz. Ama bunu ona söylemek zorundasınız. Sonunda bütün cesaretinizi toplayıp söylüyorsunuz. Hiçbir suçunuz olmadığını bildiğiniz için sizin anlınız ak, temiz ama yine de korkuyorsunuz sizi reddedeceğinden, istemeyeceğinden.

Ağlayacağınız geldiği halde tutuyorsunuz, sıkıyorsunuz kendinizi ve ona anlatıyorsunuz. O da size "4 yaşında olmuş ve tecavüze uğramışsın, tabiki de kabulümsün senin hiçbir suçun yokmuş" diyor. Siz de kalbiniz yerinizden çıkacak gibi olurken kendinizi tutamayarak ağlamaya başlıyorsunuz ona sarılıyorsunuz.

Onu ne kadar çok sevdiğinizi bir kez daha anlıyorsunuz. Ona ağlarken bin kere içinizde kalmasın diye yemin ediyorsunuz. Ben kötü bir şey yapmadım diye tekrar tekrar. Sevgiliniz de sizi teselli ediyor gözyaşlarınızı siliyor.Sizi çok sevdiğini hep yanınızda olacağını söylüyor, sarılıyorsunuz...

Aradan zaman geçiyor bunu size hiç hatırlatmıyor bile. Ama şimdi bir sorun var.Biz evleneceğiz. Fakat onun ailesi gerdek gecesinde çarşafta kan görmek istiyormuş. O kanı annesi teyzesi görecekmiş. Bu adetleriymiş. Ne yapacağız onu düşünüyoruz. O benim halimden anladı da ailesi anlamaz gibime geliyor. Lütfen bir çözüm üretin ne yapabilirim?..
Yakında evleniyorum. Bu konuda ne yapabilirim?