Ben evliyim ama ne olacak böyle?

Selam Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bir hanımefendiden hoşlanıyorum ve uzun süredir rahatsızlık vermeden her detayı inceledim ve sonunda cesaretimi toplayıp tanışmaya karar verdim her sabah karşılaşıyoruz kısa bakışmalar göz göze gelmeler trafikte karşılaşıyoruz cam indirip beni inceleyerek bakmaları herşeyin bende oda farkındayız Dün Merhaba dedim merhaba dedi biraz vaktin var mı dedim bana doğru yaklaştı neden dedi ben seni tanımak ve biraz konuşmak istiyorum dedim güneş gözlüklerini çıkardı çok tatlı bir gülümseme ile Ben Evliyim Ama dedi bende ona çok çok özür diliyorum kusura bakma dedim arabasına bindi ve gitti ne yazıkki hergün arabaları metro otoparkına çekiyoruz ve metroya biniyoruz çok dikkat ettim parmakta hiç yüzük görmedim evliliğe dair hiçbir veri göremedim arabasında kendinde Ama dün sesini ve kendini çok yakından gördüm ben galiba aşık oldum evet arkadaşlar sorum şu "Ben Evliyim Ama " Neden bunu belirtti şöylede olabilirdi beni rahatsız etme ya da hiç konuşmayabilirdi neden Ama Ben Evliyim değilde Ben Evliyim Ama demiş olabilir Kızlar yardım edin Neden 2 aydır bakıyoruz birbirimize neden arabadan inince gözlerin beni arıyor neden dün gözlerimin içine bakarak Ben Evliyim Ama dedin...

Ben evliyim ama ne olacak böyle?