nolurdu bizimde babamız ali ağaoğlu gibi olsaydı nolurdu yakışıklı olsaydıkta mutlu olsaydık :( çok mu şey istedik bu hayattan
bana bişeyler önerin lütfen. çok kötüyüm
bana bişeyler önerin lütfen. çok kötüyüm
Sen Ali Ağaoğlu diyosun ben normal bi babaya hasret kaldım. razıyım. Herşey tip değil. Kendini sevmelisin olduğun gibi kabul etmelisin. Mutluluğu paraya pula bağlama. Mutluluk insanın iç dünyasındadır. Yapılan anketlerde en mutlu insanların yaşadığı ülkelerin Afrika ülkeleri olduğu çıkıyo hep. Insanlar sahip olmadiklari acılar hakkinda cok kolay konustuklari gibi sahip olmadıklari mutlulukları da son derece abartılı bulurlarmış. Keşke İstediğin Herşeyi yapabilme imkanın olsaydıda Gerçek mutluluğun bunlarda gizli olmadığını anlasaydın. buda ünlü bir oyuncunun Jim Carrey in sözüdür.
off. çok iyidi bu. çok teşekkür ederim
harika anlatmışsın
babanın kıymetini bil. anneninkini de.
onların ve senin mutlu olman için sağlıklı olmanızdan daha büyük bir nimet olamaz. bizim için de.
rahmetli sabancı belki de parasının hesabını bilmezdi ama çocukları hastaydı. neyleyim bu kadar parayı sağlıklı olsalardı derdi. ali ağaoğlu gibi baban olsaydı yüzünü göremeyebilirdin de. böyle çok iyisin kıymetini bil :)
Paranız mı yok? Sevgiliniz mi terketti? Mutsuz musunuz? Kimse sizi anlamıyor mu?
Valla sizinki de zor iş. Kolay gelsin ne diyeyim.
güldürdünya beni ne diyim sana ben
Cevap
6Cevap
mutlaka çalış bro hem paran olması akabindede sevgilinde olur karnınızı doyuracak ve çiçek alabilecek parayı buldummu tamamdır
çok sağol paşamya
Yakışıklılık para ne istediysem var 18 yaşımda yemediğim b.k kalmadı emin ol hiç bi farkımız yok hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz.
en azından ben bişey yaşayamadım bu koyuyor banada
Yaşarsın dostum emin ol zamanı gelince altına arabada çekersin bundan bi kaç yıl öncesine kadar örn veriyim Kurban bayramlarında bile millet bize et getirirdi kesemezdik Şimdi para b.k ama huzur yok bi b.k var gibi günde özendm sigaraya basladm içki içtm otu boku denedm en güzeli saf ve temz olmak gerisi geliyo zaten :/
Herşeyi babandan bekleme kendin ali ağaoğlu gibi olmayı denesene.
öyle düşünmeyin lütfen vardır sizde olanda da bir hayır bunu siz göremeyebilirsiniz
Ay canım benim:)Yerm seni :D
deme böyle ciddiye alırım :((
Haline şükret,Ya cüce olsaydın,6 cm pipiyle gezer durardın..
Çalış kazan..
Arkadaş düşünememişti , bu konuda arkadaşımızı aydınlattığın için minnettarız :)
çok iyisin pabloya katılıyorum
çalış kazan, iyimiş
Allah'a şükret elin ayağın sağlam.
mutluluk=para:D para=mutluluk:D
calis tembel olma sende
hayırlısı be gülüm içim buruldu deme böyle şeyler
aramıza hoşgeldin
hoşbulduk
Estetik yaptır yüzüne.
:(
Üzülme yha :((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?