isim yok, eşim yok, param yok her gün evdeyim. 25 yaşında oldum koca da bulamiyorum her gün ağlamak fayda etmiyor ne yapacagim
isim yok, eşim yok, param yok her gün evdeyim. 25 yaşında oldum koca da bulamiyorum her gün ağlamak fayda etmiyor ne yapacagim
Sen hayatına birşeyler katmazsan, bu istediklerine nasıl sahip olacaksın? Koca bulunmaz zaten kendiliğinden ortaya çıkar o. Mesela sanat sever birini istiyorsan resim galerisinde, dans etmeyi seven birini istiyorsan dans gecelerinde bulursun ama galeriye ya da geceye gitmezsen o adamla nasıl karşılaşacaksın, bence bunlardan önce kendi ayaklarının üstünde durmana ihtiyacın var, işin olmadan paran olması da zaten mümkün değil zaten
Bildiğin arkadaşının olduğu bir yer yerde işe başla sonrası gelir bakarsın başka iş yeri seni çağırır. Hayata bir yerden başlamak lazım elbet iyi bir eşte bulursun
Bu aklıma geldi inan ki hiç arkasim yok ys şehir disindalar ya evliler vs.
Onlar yardımcı olur sana illaki ortak arkadaşınız vardır. Benimde arkadaşlarım çok hemen hemen hepsi evli ve iş gereği çok farklı şehirlerdeyiz.
Görüş
71Görüş
Önce motivasyonunu düzene koy ki diğerlerine de yetecek gücü kendinde bulabilesin. İşim, eşim, aşım yok deme. Sağlığın var, aklın yerinde ve güzelsin diye düşünüyorum. Ağlaman tabiki de fayda etmez çünkü ağladığında sadece içindeki dertler yavaş yavaş gözlerinden akar. Oysa ağlamayı bırakıp işe koyulmak hayatını yeniden ayağa kaldırır.
Moralini düzelterek başlamalısın işe. Çirkin, kötü ve yalnız bir insan değilsin. Kendini sevmeli ve kendinle barışmalısın. Herkesin eşi, flörtü ya da sevdiği var diye seninde olmak zorunda değil. Ama olmasını istiyorsan da acele etme. Çünkü sen hayatını, işini yoluna koymadan karşına biri çıkmasın ki kafanı da, hayatını da daha fazla karıştırmasın. Önce kariyerine odaklan, aşk hayatın zaten kendiliğinden oluşur ¢
Bunlar tabi basit ve ufak tefek maddeler, iş biraz da sende bitiyor. Ne kadar kapalı kutu olursan keşfedilme olasılığın o oranda düşer.
cut.
Eş Aranmakla Yetmez Allah nasip eder Olur İş arayın netten Fiziksel olarakta Ağlamak bi yandan iyi insana merhamet kazandırır ama her zaman ağlamak depresyon yapar temiz hava alın dışarda kendinizi geliştirin bi seyler için çabalayın bunlar olursa Eş de olur herşeyde Çalışkan insanı sever Allah mücadele edeni de Ve Başarıya ulaşması için Yardımını Esirgemez Esen kalın🙂
Aslında bu probleminin çözümü çok çok basit. Çok fazla kurcalamadan iyi ya da kötü bir iş bulacaksın ve bu arada da daha iyi iş aramaya devam edeceksin. Sosyal hayata girdiğin için yani işe giderken gelirken ve hafta sonu tatilin olacağı içinde biri ile tanışma yüzde şansun daha fazlalaşacak , artacak. Gerisi ise kısmetin artık..
Ağlarken Allah'a dua etsen işte. Millet açlıktan dert senin derde bak. 😃 Ailen olduğunu dua et oturup. Buraya takılmak yerine git biraz gez toz. Evde oturmamış olursun.
Hergün ağlayan bir kızla kimse evlenmez kimse iş vermez ama bir Cami kapısında ağlarsan birileri para verebilir.
Ağlamayı bırakıp başka birşeyler yapmayı mı denesen.
İş bul o zamn bana konuşmak kolay ordan
yoruma cv ni bırakırsan değerlendirmeye alalım :)
bir gün karalar bağladım sürekli ağladım baktım hiç bir şey değişmiyor ölen dirilmiyor o gün bıraktım ağlamayı ağlamak bir çözüm değil rahatlamakta değil sadece yorgunluk getiriyor bence bir işe başlamalısın paranı kazanmalısın
Benim de isim var ama zor ve yorucu ayrıca kafa rahat değil param var ama çok değil yeter eşim ise yok yaş ise 27 evde kaldık isim olmasaydı eşim olsaydi daha mı iyiydi bilemedim iş bulunuyor da eş bulunmuyor 🙄🙄
Yani doğru kişiyi bulmak zor gerçi doğru işi bulmak da zor🤔 olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu 🫢😂
her evlenenın de mutlu olacagı yok ama
Doğru kisi ile olan mutlu oluyor
Eee is yok, sosyal yasam yok koca seni nerede nasil bulacak.
Bol bol dua et. Yılbaşı geliyor noel baba sana bacadan getirir atar bir koca 🤭🤭
Çok iyisin sag ol
Ama gerçekçi olmak gerek. Sen kendini kapatarak sadece kendini cezalandirirsin. Anca netten bulursun bir koca adayı. Onu da tavsiye etmem. Çünkü duygusal boşluk ve açlık içindesin seni kandırırlar
Yok ya netten falan da bulmam isim olmaz
O zaman bol bol dua et. Noel baba hazırlıklara başlamadan paketini hazirlasin🤭🤭
Hayat sadece size degil, herkese zor. Inisler , cikislar , virajlar her zaman olacak. Size sizden baska kimse yardimci olamaz. Kendinize hedef koyun ve dua edin.
Ben evlendim aen gibiydim inşallah sende evlenirsin
İnşallah canım kardesim
Evlilik güzel valla inşallah evlenirsin
İnşallah
Evet eşimle yaptım
Ne zaman evlendin
3 yıl oldu
Eşinizle aranız nasıl
İyi çok şükür
Rabbim bozmasın sormamıda yanlıs anlama bende yenı evliyim ve eşimle aramı bir türlü yapamadım😒😒
Amin seninde inşallah aran düzelir kardeş neden yapamadın ki hangi konuda yapamadın
Buradaan acık acık anlatılmaz profilim gizli olsaydı yazardımda amaacık acık anlatamam kardesım😒
Seks konusunda mı isteksiz eşin
Bunu lütfen benı yanlıs anlamayın Allah için burdan acıklayamam
Densizin biri görür yoruma salça olur
Valla ben burdan konuşurum kusura bakma eşin sekste isteksiszse işin zor ama farklı şryler dene 3 lü 4 lü gibi
Bana ulaşma imkanınız var mı
3 lü 4 lü şey dedıgınızı anlamadım neyı kast ettınız
Aranıza başka erkek ya da kadın alın demek istedim
O bizi aşar
Sizi bekliyorum anlatacaklarım var
nasıl pekı evlılık
Hayati biraz da akisina birakmak lazim bu kadar kasmamak gerekkk
Bizde aynı durumdayız, hayat devam ediyor bir şekilde pembiş.
Ailen demedi mi hiç su görücü geliyor bu görücü geliyor akşama hazirlan falan filan
Dediler
Evlen o zaman
Evlenilecek tıp değiller yobazlar falan
Okumuş iyi aile çocuğu bul o zaman en iyisi ben kız olsam yapacağım o olurdu herhalde yakışıklı ve başarılı in bir alt segmenti, her dediğini de yapar ve bu tiplerden kaynıyor
Yahu tek hayalim böyle bir çocuk tipi hiç onemli değil sadece kafası güzel karakterli. Direkt evet demez miyim ben bulsam
Ya senin gibileri niye bulamıyoruz yaa 😊 ben de evleneceğim ama işte senin gibiler de daha önce evlenip bosandigim için bir tane annedinde kalan kızım olduğu için beni istemiyor bile niyeyse 🥺
İstemezler tabi niye istesinler ki
Sen de haklısın elbette ama bir yere kadar
Eşinizin olmamasını biraz siz kadinlar istiyorsunuz
Bunu yazacak kadar aklınız varsa bence işte bulursunuz, aşta bulursunuz, eşte bulursunuz.
İmkansız bir şey değil.
gene koca delisi bi yazar daha olm önceliğiniz kariyer olsun la kendiniz için bişi yapmadan ewde oturuyosunuz sonra ağlıyosunuz delimisiniz nesiniz
Ay zirkon knk yine mi sen 😂😊
Koca delisi değil hayatımızda bir şey olmayınca napak bari evlenek diyoruz. Kariyer de olmuyo
yani o açıdan bakınca haklı gibisin ama bide şöle bi açıdan bak; evlendiğin kişide b. ktan biri çıkarsa yarı yolda kalırsan ne yapcan şimdi bulunduğun durumdan daha zor bi duruma düşcen ama. bence elinden geldiği kadar öncelikle kendin için bişiler yapmalısın. ziraa hayat o kadar acımasız ki
Haklisin
Allah yolunu açsın işini eşini karşına çıkarsın
Benim de hiçbir şeyim yok gerçekten insanın motivasyonunu kötü etkileyen bir durum gelecek hakkında iyi bir şeyler düşünemiyor insan
En İyi Görüş